Rib pliabil

Creat de daves_32, Ianuarie 27, 2012, 03:57:38 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

daves_32

Am vazut ca exista o firma care produce un rib foarte interesant.Chiar,la un moment dat,as fi vrut sa-mi iau si eu unul.
Am scris firmei respective dar,din pacate nu am primit nici un raspuns.
Stie cineva cum s-ar putea cumpara asa ceva?
http://www.winboat.ru/compact-RIB-guide

mario38

intradevar , interesanta barca. curios si eu de pret

daves_32

Preturile sunt afisate pe sait.
De ex. modelul 330RF este 55000 (ruble cred).Adica in jur de 6000 ron.

Vali

E misto ca se face pachetel. La fiecare chestie de tipul asta pe care o vad, ma si gandesc cum s-ar putea face de catre un amator :). Mai ales ca Ionut Corsarul a facut gogeamitea RIB-ul mare, deci avem exemplu.
Cel mai important cred ca e balonul, fiindca piesele care compun carena se fac relativ usor din fibra. Poate se incumeta cineva sa se apuce de asa o treaba :).
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

daves_32

Da,da,io-s primul client daca treaba iese buna.
Ar fi si persoane cu experienta,asa ca...la treaba!
Daca nu cumva rusii au marca inregistrata pe model.

Vali

Cred totusi ca pe ideea de carena pliabila nu prea au cum sa aiba proprietate intelectuala :). E vorba de idee, si nu de copierea exacta a modelului lor.
Singura problema la care ma gandesc e cat de rigida va fi carena segmentata, poate faptul ca e solidara cu balonul o face sa-si mentina rigida forma imersa. Cel mai frumos ar fi sa avem asa ceva, sa studiem, si sa aplicam ;).
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

mario38

cunoasteti pe cineva in ROMANIA care are asa ceva?

stefan0172

din cate am vazut intr- un clip rigidizarea partii de fibra se face cu o sufa sau chinga care se prinde de prova si de pupa,pe sub rib.astfel nu da posibilitatea carenei de fibra sa faca ca un acordeon.