o tura pe Olt

Creat de republicii, August 26, 2012, 07:28:47 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

republicii

Salutare la toata lumea!Revin pe forum cu O tura pe Olt la intrare in valea Oltului de la Cozia pana la Brezoi si sper ca Oltul sa devina un loc de unde se poate naviga si pescui tot mai intens.cu barca cu motor pe Olt

capitanu

Bravo, frumos, desi viteza aceasta imi aduce aminte de placerea cu care am vandut eu prima mea barca. Mi-ai dat o ideie frumoasa, cred ca o sa ma dau si eu pe sub viaductul ala, trebuie sa fie senzatie, la fel cum a fost cand am trecut prima data pe sub podul de la Cernavoda.

republicii

Salut! Neaparat sa ma anunti inainte sa margem in tandem.Stima!

capitanu

S-a marcat, insa, dupa cum spuneam si cu alta ocazie, eu am viteze infinit mai mici si este greu s te ti dupa mine la un tandem, vorbim oricum inainte, macar sa imi spui unde pot las corabia la apa. Oricum la primavara, pana atunci: iarna usoara.

Vali

Scuze de off-topic: acum o luna, cand faceam baie in mare la Sf. Gheorghe, am stat stramb si am judecat drept impreuna cu Mihaif99 si Tudor: de ce adica "iarna usoara" :)? Cand eram mai balaur si mergeam la toana la pescuit in decembrie-ianuarie-februarie, nu ne mai spunea nimeni "iarna usoara", ci numai "trageti tare ba, ca altfel nu haliti". Cred ca ori ne-am hodorogit, ori numai ni se pare, de ne ascundem la cuibar cum da putin frig.
Acum 4-5 ani bateam toata iarna coclaurile cu un enduro mic si nervos, si cred ca am sa ma apuc iar. Cred in plus ca o sa reactivam topicul despre incalzirea pe barca, fiindca si in sezonul rece lumea se da, numai la noi nu prea :P.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

republicii

CORECT !
Vorbim de venirea iernii ca de iesirea la pensie ia sa organizam o iesire acum in noiembrie la Delta si in jurul focului sa vezi ce mai merge si putem face si o fiarta ,ASTEPTAM PROPUNERI!

capitanu

Si eu fac la fel iarna, dar cu ATV-ul, insa cand ma gandesc la ea imi vine in minte doar cuvantul "hibernare". Caut acum o poza facuta acum cativa ani spre confirmare. Locatie Periprava, data o sa o vedeti singuri pe fotografie. A fost cel mai frumos revelion al meu petrecut vre-o data. Am inceput spritul pe 31 dimineata si am terminat pe 1 seara la ora 9 cand toata gasca a concluzionat ca trebuie sa ma retrag intr-un pat, singur, pentru ca altfel o sa mor si sunt departe de casa. Eu capitan cuminte am facut gresala si i-am ascultat, altfel ar fi fost si cel mai lung spritz continuu din viata mea. Deee, erau sprijiniti in decizii de capitaneasa, care cred ca avea impresia ca o sa ma dizolv acolo la Periprava si o sa incep sa curg asemeni Batranului Fluviu care a avut buna inspiratie sa se dezghete pentru a permite o captura istorica pe care au mancat-o pisicile, datorita indolentei capitanului care se credea singurul animal din zona si care s-a gandit ca si pisicile sunt doar insetate si nicidecum infometate.

republicii

Un inceput de an nou plin de realizari CRED...... nu?

capitanu

Da, 2010 a fost un an destul de bun, insa anul acesta i-a batut pe toti cei anteriori, sa vedem ce se va intampla la anul ce vine.