Amintiri din Marea caraibelor

Creat de Constantin, Noiembrie 10, 2012, 11:34:54 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Cum va plac filmuletele din seria "Amintiri din caraibe"?

Foarte mult, doresc sa ma alatur expeditiei lui Constantin din aprilie 2013
1 (11.1%)
Foarte mult, dar prefer sa le vizionez, fara a fi vreodata participant
0 (0%)
Interesante
3 (33.3%)
Neinteresante
3 (33.3%)
Vreau sa devin si eu Skipper
1 (11.1%)
Incitante. Sunt Skipper cu nu prea multa experienta, caut parteneri pentru aventuri pe mare
1 (11.1%)

Numărul total de membrii care au votat: 9

gvincentiu

Sunt curios despre filozofia de viata a acestor locuitori, inconjurati de ocean, pe o insulita, cu apa cat vezi cu ochii. Nu mai zic de alte state insulare de cateva sute de km patrati. Noi, astia continentalii, suntem (ne simtim) intr-o oarecare siguranta, chiar daca suntem la inghesuiala cu altii si auzi cum iti bate vecinul in teava (vorba lu Simba). Acolo ai fi doar ti cu tine, in marea majoritate a timpului. Poate de asta visam noi sa plecam pe ape...
Ganduri bune !

s/y Lindor

Aruba este un loc minunat dar numai pt albi, are 2 orase Oranjestadt (albi) si St. Nicholas (altii), columbieni (enele) si venezuelencele care lucreaza in Aruba au pe ID traseul pe care au voie sa se deplaseze si locurile in care au voie sa stea- asta da democratie- in rest e excelent poti intra cu yachtul pana la receptia hotelului unde ai full service :) locul hot e St. Nicholas ;)

Constantin

Din plimbarea pe insula, in calitate de albi :)
http://youtu.be/4zk4wCtq5gE

Vali

Multumim pentru filmulete si pentru chestionar, Constantin. As fi avut un alt raspuns la chestionar, dar am cautat sa ma incadrez in gama de raspunsuri oferite :). Mai bine sa votam la chestionarele de barcagii, decat sa-i votam pe golanii aia de pe afisele electorale :P.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

Constantin

Citat din: Vali din Decembrie 04, 2012, 01:08:06 PM
Multumim pentru filmulete si pentru chestionar, Constantin. As fi avut un alt raspuns la chestionar, dar am cautat sa ma incadrez in gama de raspunsuri oferite :). Mai bine sa votam la chestionarele de barcagii, decat sa-i votam pe golanii aia de pe afisele electorale :P.

Ma faci curios, Vali!

Ce raspuns ai fi preferat?

Vali

Pai ceva de genul "skipper cu experienta limitata, caut coechipieri pentru aventura maritima cu barca mea, fiind inspirat de filmele si povestirile lui Constantin" :).
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau