Suport motor auxiliar!

Creat de AdrianZUZ, Octombrie 19, 2018, 03:27:09 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

AdrianZUZ

Are cineva idee daca se gaseste prin Romania un suport de auxiliar culisant?
Modelul cel mai raspandit la greci, si cel mai practic in opinia mea este : EVAL 02311 sau copie
Ofer recompensa pentru orice informatie care duce la prinderea suportului dorit :)

bbl81

asta cred ca este pentru motor electric.
"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

AdrianZUZ

Citat din: bbl81 din Octombrie 19, 2018, 04:01:24 PM
asta cred ca este pentru motor electric.

Nope! Este pentru auxiliar, termic, pana la 60kg.
Codul este 02311 in catalogul Eval.

Bine, nu zice nimeni ca nu poti sa prinzi si un electric de el ;D dar eu vreau termic 6-8cp

Vali

Din ce stiu, produse Eval vinde Marinescu Trading din Tulcea, in curte la fosta fabrica de conserve (Fan Curier), unde ne-am intalnit prima oara acum vreo 2 ani, cand iti lucra grecu' la Buster.

Vorbeste deci cu Tibi sau cu taica-su daca pot sa-ti aduca, mie mi-au spus ca aduc orice din catalogul Eval.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

deltasub

AdrianZUZ

Citat din: Vali din Octombrie 19, 2018, 06:16:42 PM
Din ce stiu, produse Eval vinde Marinescu Trading din Tulcea, in curte la fosta fabrica de conserve (Fan Curier), unde ne-am intalnit prima oara acum vreo 2 ani, cand iti lucra grecu' la Buster.

Vorbeste deci cu Tibi sau cu taica-su daca pot sa-ti aduca, mie mi-au spus ca aduc orice din catalogul Eval.

Multumesc mult. Nu stiam ca aduc Eval, magazinul fizic l-am vazut plin de bunatati, dar cel virtual este praf, nu intelegi nimic din ce au. O sa il sun Luni sa vedem ce iese.
Poate reusim sa ne mai vedem pe apa .

AdrianZUZ

Citat din: deltasub din Octombrie 19, 2018, 09:42:57 PM
Se poate face simplu ca aici:
http://www.cantierino.it/AGALLERIA/orsobianco/a.html

Da, este o idee faina, dar nu am nici pe aproape posibilitatile omului din link. Nu stiu unde este inoxul care trebuie, rolele care rezista fara sa zdrangane ... nu stiu esantionajul care sa reziste cu o greutate decenta... nu am pe cineva care sa zica dai 5 lei si il ai facut!