De prin lume adunate.....

Creat de Intersect, Ianuarie 22, 2013, 02:04:32 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Intersect

Dany nu stiu cum sa iti descriu sentimentele care ma incercau in acele momente,chiar nu am cuvinte a fost ceva total neasteptat si fulgerator...Imi doream atat de multe lucruri in momentele acelea persoane care sa fie cu mine.....
Cand am fost total acoperiti de nori am fost la petrecere,dar sincer sa iti spun nu am avut nici un chef dupa ce spectacol a facut natura....
Sper sa avem norocul sa vedem si in seara asta acelasi spectacol grandios.
Acum am ajuns in Qaqortog trebui sa ies la poze :)
Born to fish,forced to work!!!

Intersect

Pozele cu caiacul isi cer dreptul de a fi prezentate...Cred ca ar trebui descarcate si vazute una dupa alta :).

Intersect

Kodiak Alaska la fel un sat desprins din povesti...

gvincentiu

Pozele cu caiacul merg frumos in browser apasand butonul PLAY. As zice ca a fost in  Lumea lui Davy Jones, din Pirates of the Caribbean: At World's End
Ganduri bune !

Intersect

Dutch Harbour si Sant Paul Pribilof Islands Alaska,unde omul convietuieste in armonie cu natura....

Intersect

Citat din: gvincentiu din August 28, 2013, 09:23:07 PM
Pozele cu caiacul merg frumos in browser apasand butonul PLAY. As zice ca a fost in  Lumea lui Davy Jones, din Pirates of the Caribbean: At World's End
Ne-ai nimerit chiar foarte bine daca analizez un pic poza cred ca semanam :)

ionitzady

bai da mai lasati-ma , vreau sa dau lovitura aici pe forum sa pun si eu o poza '' smechera ''  , nu poti ca vine bradutu cu capturile lui .... , inghit in sec si sunt barbat demn si merg mai departe si dau peste DOMNUL INTERSECT ....   bai omule pozele astea a le tale nici nu exista in imaginatia creerului meu . I-mi place sa ma uit la discavery si stiu cateva emisiuni de pescuit crabi , etc ... dar sa vezi pe forumul tau un coleg care vede cu ochii lui zonele in care sau pescuit crabi , in care Anthony Hopkins s-a luptat cu ursul si multe altele in vin in minte , este o onoare sa beau o bere rece cu tine si ca sa nu fiu rau il invitam si pe bradutu

MULTUMIM FRUMOS si mai vrem ....

Intersect

Citat din: ionitzady din August 28, 2013, 10:01:52 PM
este o onoare sa beau o bere rece cu tine si ca sa nu fiu rau il invitam si pe bradutu
MULTUMIM FRUMOS si mai vrem ....
Deasemenea cu multa placere,eu pe 1 octombrie ajung in Galati asa catrebuie sa ne vedem la o bere,doua,trei.....
si il luam si pe Bradutzu ca nu se poate fara.
Multa sanatate si poze mai sunt trebuie sa ma apuc de NordWestPassage,vreau sa scanez harta pentru ca este in format A3 si daca tine internetul cu mine ma apuc de treaba.

Pupezica

Fabuloase poze, fabuloasa experienta !!!

Ma bag si eu in seama si "poluez" postul acesta "perfect" cu cateva remarci... Nu stiu de ce, asupra mea si asupra multora, NORDUL constituie sau se prezinta ca o fascinatie... Acum cativa ani, fiind la Paris, dispunand de ceva timp si... bani  ;), am facut o "mica" escapada : Nordkapp. Am plecat din Paris, am trecut prin Bruxelles si m-am imbarcat cu tot cu masinuta in Kiel cu destinatia... Oslo.

La intrebarea vamesilor din Norway "unde ma duc"... am raspuns cinstit : Nordkapp, raspuns care mi-a adus 5 ore de perchezitii complete, atat eu cat si masinuta. A urmat apoi o noapte de Oslo si o masa deosebita in port - Aker Brige, cel mai bun homar din lume... apoi am luat coasta atlantica "la picior", pana la Nordkapp...

Ce a urmat a fost ULUITOR... mii de km de fiorduri si de pustiu inghetat... era intr-un noiembrie !!! Reni, elani, aurore boreale in Alta, Altafjord, Tirpitz (are muzeu)... incet-incet nu se mai gasea nimic in afara de peste, legumele la restaurant costau mult mai mult decat carnea, apoi Cercul Polar... si in fine, Nordkapp. Toate casutele aveau felinar in geam, noaptea, sa vada "marinarii" - pescarii lumina de acasa, sa se intoarca de pe mare...
Apa sub chila si vant din pupa !!!

bradutzu

ehe he!
abia astept sa ne vedem desi cred ca mai bine merge un pahar de tulburel cu o bucata de pastrama!
ce ziceti?
Sa auzim numai de bine!

Vali

"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

Intersect

@ Pupezica am facut si eu NordKapp prima oara cand am venit la bord sau al doilea contract este frumos tare,mai ales nordicii sunt niste oameni exceptionali...
Cred ca a fost o excursie de vis,pot spune ca ma gandesc si eu sa ti-o iau pe urme dar din diferite motive o tot amanam,mi-am reamintit de fiorduri de elani ce natura impresionanta.
Imi amintesc ca eram pe punte faceam poze era la la asfintit deja ma plangeam ca nu am lumina sa imi iasa pozele perfecte si la un moment dat in jurul muntelui vad farurile unei masini dupa ce fac poza ma uit sa vad cum a iesit apoi imi indrept privirea spre locul unde am vazut masina,constat ca nu se mai vedea nimic,ce naibe,beat este prea devreme sa fiu vedenii nu prea am avut niciodata ?
Mai tarziu sa imi dau seama ca era vorba de un tunel care strapungea muntele,cu o lungime impresionanta....Obisnuit cu Romania :( nu am realizat unde ma aflu :)

Citat din: Vali din August 29, 2013, 10:39:14 AM
La gura Prutului ;).
Citat din: bradutzu din August 29, 2013, 10:35:12 AM
ehe he!
abia astept sa ne vedem desi cred ca mai bine merge un pahar de tulburel cu o bucata de pastrama!
ce ziceti?

Sa inteleg ca este o promisiune?Mai ales din partea ta Vali ? Sa o vedem si pe asta :).Abia astept.

bradutzu

de la mine e promisiune ferma!
cu Vali e mai greu!
cred ca vom face pastrama in fata portii la el in timp ce el bate fibra si noi invatam meserie ca sa fim siguri ca il avem cu noi!
tu vino acasa ca vedem ce facem dupa ce te recuperam de la nevasta!
Salutari!
Sa auzim numai de bine!

Intersect

Vad ca Vali nu reactioneaza la provocari,dar las ca trebuie sa il convingem doar singur sa dat in fapt,nu mai are loc de intors.
Ai grija cu nevasta ca este cam naravasa :) .

Vali

Gagiilor, sa ajungeti voi la gura Prut intai, ca ma gasiti acolo ;). Ultima oara am fost duminica :P.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau