De prin lume adunate.....

Creat de Intersect, Ianuarie 22, 2013, 02:04:32 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Intersect

Trebuie sa aiba alfabetul lor,se intind ca si natie mult in timp.
Ne spui si noua ce spun?  :D
Ah daca o puneai mai dinainte ti-o traduceam  :D .Data viitoare. :D
Born to fish,forced to work!!!

Intersect

Trecerea in sine prin gheata insotiti de spargator si multiple intalniri cu ursi polari...Unul cred ca a fost animal de companie ;D (glumesc)

Intersect

@Bradutzu,Numai motorizate caini nu prea avem doar un Saint Bernard pe care cred ca nu il pun la sanie :) barca de interventie a celor de la paza de coasta un zodiac motorizat cu doua bestii de 150 de cai :)Evinrude.
@ Mihai un ziar in inuu.

ionitzady

intersect , nu cred ca tre sa mai zic inca odata ca pozele tale sunt super , dar pentru un coleg de-al nostru o mica remaraca '' conditii extreme = YAMAHA ''  8)

Pupezica

@ Intersect...

Fabuloase poze, fabuloasa experienta... Apreciez "cumpatarea" ta. Eu, la o singura tura in Delta, fac intre 700 - 1500 de poze, dintre care 10 - 20 % ies bine, restul au scop documentar (traseu, repere, obstacole, etc.). Din "pacate"  :) :) :) nu ma pot abtine sa nu le afisez, mai ales de cand cu Ghidul Deltei Dunarii...

Enjoy your journey si te astept pe meleaguri de... Delta !!!
Apa sub chila si vant din pupa !!!

Intersect

@Pupezica-Incerc cumva sa impartasesc din experienta traita,imi dau seama ca foarte greu se ajunge pe aici,avand in vedere daca nu ma insel ca pretul mediu pentru o cabina sa aflat undeva la 40000 de eur,nu vreau sa il spun pe cel maxim  :D,eu am avut cateva zile cosmare cand am aflat  ;D.
Sti si tu ca este greu cu pozele trebuie editate,iti ia timp mai stergi,ca deh nu toate ies perfect...O Delta abia astept sper sa pot evada de acasa,dar este in planuri,fii mea cand vorbesc cu ea numai barca are in cap asa ca trebuie sa dau barca la apa.
@IonitzaAdy,sa sti printr-o coincidenta sau nu cand am pus ultimele poze ma asteptam sa reactionezi  :D la vederea motoarelor Yamaha de orice fel.In general sunt majoritare pe unde am fost.
Poze nu pot sa urc pentru ca internetul merge ca melcul.

Intersect

Tablete comemorative in memoria lui Sir John Franklin insula Beechey...Dupa expeditia esuata pentru gasireaNordWestPassage...Au petrecut o iarna dupa ce corabia le-a fost prinsa in gheata au ramas faea mancare si intr-un final au recurs la canibalism,fapt condamnat la acea vreme de catre Regina Victoria afirmand ca ofiterii englezi nu pot recurge la canibalism.
Dar cadavrele descoperite de catre innu spun altceva.

Intersect

Am revenit,scuze de intarziere dar am avut cateva intruniri marinaresti care nu au putut fi refuzate :).
Incet incet ajungem in Groenlanda inca putin si se termina expeditia,imi pare rau ca nu am putut ajunge la Ilulisat din cauza ghetii rar pot ajunge acolo,sper ca data viitoare :).
Pe taramul Groenlandei am dat de o veche mina apoi intr-un sat pescaresc Ummnnaq,anul trecut erau o groaza de tantari dar anul asta nimic cred ca si din cauza ca era un pic mai racoare....
Era sa uit astazi am vizitat Stonehenge,impresionant,dar pozele in aventura britanica.

Mihaif99

Citat din: ionitzady din Septembrie 13, 2013, 11:19:30 PM
intersect , nu cred ca tre sa mai zic inca odata ca pozele tale sunt super , dar pentru un coleg de-al nostru o mica remaraca '' conditii extreme = YAMAHA ''  8)

Sa dea Dumnezeu sa ai dreptate! Sa nu se mai rupa vreodata bucatele din motorul meu, sa nu mai faca cristale carburatoarele si sa mearga ca uns AMIN!

Intersect

Gheata si ghetarii care ne-au stat in cale la intrarea in Ilulisat...Plus o balena ca si bonus ca nu am putut ajunge sa vizitam locanici.

ionitzady

Intersect te rog sa nu te superi pe mine daca nu-ti scriu aprecieri mereu , pt ca eu consider ca ceea ce scriu eu sunt o poluarea a topicului nascut, crescut si maturizat de tine . Urmaresc cu interes si cu fiecare sir de poze admirate i-mi imaginez o poveste in care joc si eu un rol marunt in lumea magica descrisa de tine . Sa fi sanatos si sa ne mai dai momente de poveste ...

Intersect

;D Stai linistit Adi ca nu ma supar,nu afisez pozele ca sa imi gasesc faima demult pierduta ;D,mersi de comentariu,in cateva zile ajung in filnal acasa si trebuie sa ne vedem la o chermeza ceva.Vad ce Bradutzu este ocupat Delta si alte alea ce rau le-o fi la unii.
Sisimiut Groenlanda frumos,chiar foartte frumos aici merge trocul foarte bine nu exista data sa nu ii vizitam si sa plecam fara cel putin 200 de kg de creveti si crabi...
Cred ca Bradutzu o sa se bucura pentru ca au aparut si cateii :).

Mihaif99

Citat din: Intersect din Septembrie 24, 2013, 03:50:33 PM
....
Cred ca Bradutzu o sa se bucura pentru ca au aparut si cateii :).

Vara ii tin legati si nu le prea dau de mancare. Vorba e ca nici apa nu prea le dau!

..... Si punct de karma ca de obicei. Multumim :)

Intersect

Asa este Mihai,ii tin legati,in soare vai de ei.Acum nu am vazut asa multi dar contractul trecut am facut Groenlanda si am ajut in sate in care aveau padocuri amenajate dar la fel conditii mizere.Plus ca omoara foci numai sa hraneasca cainii,mentalitate diferita.

Intersect

Sfarsitul aventurii ne poarta in Nuuk capitala Groenlandei si Qaqartoq ultimele doua orase.Acelasi tip de asezare ca si pana acum case viu colorate,sculpturi in os realizate cu o mare maiestrie dar de care nu te puteai atinge din cauza pretului,oameni de o mare calitate.
Sper sa va placa pozele.