De prin lume adunate.....

Creat de Intersect, Ianuarie 22, 2013, 02:04:32 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Alex1958

Tara vecina a avut si un amiral -fara sa aiba mare!
Oricum, cinste lor! Oricata tehnologie state-of-the-art ar fi pe barcile alea totusi sa fii singur intr-o calatorie in jurul lumii...!

acig

Pai atunci noi, care avem o companie de amirali aflati in toate stadiile  de maturare ,am putea sa devenim majoritari acolo ,nu ?
,,Lumea este un loc periculos...   Nu atat din cauza celor care fac rau, cat mai ales a celor care privesc si-i lasa sa faca rau !" Albert Einsten

bluewave

"No Whistling on Board"

Intersect

Cat de plictisitoare si scumpa mi se parea Bermuda in sfarsit am gasit ceva care sa imi atraga atentia si sa ma bucure. Anii trecuti nu am prins competitia dar anul asta suntem pe metereze.

American Cup. Competitia dintre Noua Zeelanda si US. Am avut sansa printr-un concurs de imprejurari ca sa ajung in satul competitional si sa il vad pe Jimmy Spithill.

Din sat se vedea mai bine competitia pe ecrane decat din tribuna(aveau si bere).
Nu am putut incarca din link extern fotografiile.
Born to fish,forced to work!!!

drmarius

Super tare. Cred ca este un super eveniment care merita bifat

Intersect

Daaa,40 de noduri si strategii remarcabile.Neo zeelandezii au avut barca avariata, au recuperat distanta fata de americani prin scoaterea lor din vant,profesionisti. Kiwi au castigat al 3 lea trofeu dupa multiplele greseli ale americanilor. Cel mai tanar skipper 26 de ani premiat olimpic.Impresionant.

drmarius

Învârti cutitul  ;D. Iar ma bag pe youtube sa re revăd tot. De fiecare data cand le vad transmit adrenalina. Super tare.

Intersect

Citat din: drmarius din Iunie 27, 2017, 07:56:00 PM
Învârti cutitul  ;D. Iar ma bag pe youtube sa re revăd tot. De fiecare data cand le vad transmit adrenalina. Super tare.

"Burling and his underrated crew etched New Zealand's name into the oldest trophy in world sport – the Auld Mug – for a third time, spoiling Team USA's hopes of a third straight America's Cup triumph." From The Guardian

Florio

Citat din: Intersect din Iunie 26, 2017, 04:29:10 PM
Cat de plictisitoare si scumpa mi se parea Bermuda in sfarsit am gasit ceva care sa imi atraga atentia si sa ma bucure. Anii trecuti nu am prins competitia dar anul asta suntem pe metereze.

American Cup. Competitia dintre Noua Zeelanda si US. Am avut sansa printr-un concurs de imprejurari ca sa ajung in satul competitional si sa il vad pe Jimmy Spithill.

Din sat se vedea mai bine competitia pe ecrane decat din tribuna(aveau si bere).
Nu am putut incarca din link extern fotografiile.

Iar se plimbă George prin lume, pentru tot forumul ! :D
Foarte fain, fă poze și bucură-te de eveniment, că e lucru rar și frumos.

iris

DoiNomazi

Pescuitul poate fi o activitate periculoasa. Niciodata nu stii peste ce zevzec poti sa dai... :)

http://sacramento.cbslocal.com/2017/08/02/fishing-trip-turns-violent/
Seasick & Grumpy va invita sa vizionati https://vimeo.com/showcase/2161320

Florio

Citat din: DoiNomazi din August 04, 2017, 03:57:24 AM
Pescuitul poate fi o activitate periculoasa. Niciodata nu stii peste ce zevzec poti sa dai... :)

http://sacramento.cbslocal.com/2017/08/02/fishing-trip-turns-violent/

""He had live bait in the kayak, but he didn't have any fish," Marzan said."
Da, recunosc aici un trend general :D

Intersect

Din lac în puț.  Tampere Finlanda -25 de grade,lumea văd că este obișnuită cu temperaturile negative. Merg pe bicicletă la muncă /școală îmbrăcați cât de cât lejer...

Florio

Citat din: Intersect din Februarie 28, 2018, 10:52:30 AM
.... Tampere Finlanda -25 de grade,lumea văd că este obișnuită cu temperaturile negative. Merg pe bicicletă la muncă /școală îmbrăcați cât de cât lejer...

Normal! Vodca finlandeză este de o foarte bună calitate! :)

Intersect

Citat din: Florio din Februarie 28, 2018, 01:11:43 PM
Normal! Vodca finlandeză este de o foarte bună calitate! :)

După cât am văzut nu prea și-o permit.  Din cauza asta este națiunea cu cea mai ridicată rată a sinuciderilor ( zic eu).