sunbrella sunflower yellow

Creat de Catalin, Februarie 06, 2013, 08:49:53 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Catalin

Catalin

gvincentiu

Zici ca e barca cu cerdac. Is curios cum s-o comporta pe vreme rea, cu vant si ploaie.
Ganduri bune !

Catalin

Pe timp de vant...facem volte..... Glumesc....pe timp foarte urat stam cuminti pe mal...Daca nu era cerdacul oricum ma umplea de apa. E o barca pentru placere nu pentru salvamari.

ionitzady

Bv Catalin , nu cred ca este o problema pe furtuna , trebuie sa reduci semnificativ viteza  ( asa cred eu ) , oricum din auzite nu prea poti naviga cu prelata la viteza care o poate barca ta .
  Singurul impediment sunt capsele de la pupa , cred ca ar fi singura chichita negativa in rest pt mine super k.

Catalin

Salut ...cum a fost la pescuit???...ori nu ai fost cu Bradutzu....As fi vrut sa ajung si eu dar...au fost multe impotriva mea.

bradutzu

bravo
foarte frumoasa domnita galbena! abia astept sa o vad live!
la pescuit a fost super doar ca nu am prins peste!
locuri frumoase, gratare, spritzuri, pescuit si plimbare!
Salutari
Sa auzim numai de bine!

Catalin

Pai cand nu se prinde peste se prinde experienta...tot e ceva...nu???

Catalin

Pe langa capse ....care sunt 11 la numar pe pupa...am de gand sa pun si patru sisteme de forta...daca asa se numesc. Asa stau foarte linistit ca nu o fac steag la viteze mai crescute. Si cand am sa merg cu familia am cu mine robotul de franare...care spune mai mereu..mai incet Catalin...vezi ca esti cu fica-ta in barca...si tot asa pe diverse tonuri dar cu acelas inteles.

ionitzady

am fost la pescuit , am fost , dar nu mi se mai lipeste tastatura de degete , am sa pove mai tz despre pescuit.
  Cat despre viteza tind sa dau dreptate ROBOTULUI , am mers cu CAPATANOSUL lui bradutu si fuge tati nu glumeste , iar bradutu mi-a spus ca barcile noastre cam se aseamana si cu CAPATANOSUUUUU ala al tau ??? .....

kimi

Citat din: Catalin din Februarie 10, 2013, 07:11:25 PM
Voi contantenilor aveti mare noroc cu cei de la Epix Marine...
Nu vreau sa sune a antireclama , dar m-au dezamagit Epix .
Am vrut sa dau o comanda , am dat 2 emailuri pt. niste completari de preturi , + telefon , dar n-am primit raspuns nici dupa 2 sapt.
M-am enervat si am pariat pe Yacht .

modi

Citat din: Catalin din Iunie 18, 2013, 12:13:44 AM
Ok..cum spui sa le tai..ca nu am inteles pe deplin?? Pe partea superioara ..ori chiar cam la jumatate pe lungul tevii ...60..70%. Practic inteleg ca ar trebui sa fie lanseta libera la partea superioara a tevii ...sa ramana doar capatul ei in parghie ?

Exact !

Nu stiu daca e tarziu pentru raspunsul asta dar .....

Catalin

Asa am si taiat pana la urma..

Catalin

Pentru vele am vazut ceva azi la Lacramioara....100% NEMTESC ..DAR NU STIU PRETURI.

Catalin

Se pare ca Lacramioara are  mai toate tipurile de material pentru ambarcatiuni...si o varietate mult mai mare de culori. Deci Sunnbrela are acum un competitor nemtesc. Si mai ieftin din cate am discutat.