sunbrella sunflower yellow

Creat de Catalin, Februarie 06, 2013, 08:49:53 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Catalin

Salut,

Dragilor caut de ceva vreme 3-4 metri de sunbrella sunflower yellow pentru barcuta...si nu prea gasesc. La noi in Galati nu, in Tulcea nu....daca ma puteti ajuta...dau bere la baieti.

Vali

Salut Catalin, anul trecut am vazut la Yacht TNG un paletar de sunbrella, au spus ca pot aduce orice culoare din paletar. Ar trebui deci luat legatura cu ei.
In plus, s-a mai deschis un magazin de accesorii in zona Metro-Pietricica, acolo lucreaza Lacramioara care era la magazinul TNG-ului. Avand produse similare, e posibil sa se gaseasca si la ei sunbrella.
Ar mai merge intrebat la Tulcea la Marinescu Trading, cu toate ca ultima oara cand am fost pe acolo nu am remarcat asa ceva.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

gvincentiu

Cumva e mai aproape langa Metro, insa ce firma e, ce telefon are? O sa am nevoie de ceva accesorii pt. armare. Lucreaza tot cu Osculatti?
Vad ca au ratezat si bannerul Capcompas. :o
Ganduri bune !

Vali

TNG au inlaturat bannerul nostru de anul trecut din vara, fara sa ne anunte, asa ca acum o saptamana l-am eliminat si eu pe al lor de pe forum. Oricum, mai "subtire" de acum cu bannere pe forum, nu mai facem fapte bune.
Firmei de langa Metro nu-i stiu datele, dar am telefonul lui Lacramioara, deci il pot trimite pe privat celor interesati de accesorii de la ei.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

Catalin

Uoau...sunteti mari...ma bucur ca sunteti pe tragaci. Deci...ca asa incepe romanul..cu deci...barca mea e galbena si logica mea spune ca vreau material galben, la TNG am fost personal si din discutii am inteles ca 4 m ori maxim 5m nu comanda ca se comada la val care are cica vreo 60 de metri liniari si nu merita investitia. Speram sa gasesc un rest pe undeva. Barca are 4.40 pe 1.60 si vreau o husa de mars cu toate acareturile. Observ ca pe afara sunbrella este folosit si la produsele de gradina , umbrele , parasolare etc. Si sunt  dispus sa astept numai sa fac asa cum vreau eu  barcuta. Asa ca da ....vreau toate numerele de telefon, adrese, siteuri pe care le stiti.

O caruta de multumiri,
Catalin

Catalin

Florio

Salut Catalin. Daca nu faci rost de Sunbrella galben, poti incerca si altceva :) .
Galbenul barcii merge foarte bine in contrast cu alte culori. Depinde de pondere si de nuanta de galben.
Poate face o combinatie reusita cu negru (viespea arata bine, nu ? :) ), dar si cu albastru .
Culoarea galben intinsa pe toata suprafata barcii poate fi obositoare fara nici o alta nuanta . 

P.S.
   Trebuie vazut cat inseamna transportul, s-ar putea ca 18 dolari sa nu acopere. Am cumparat eu accesorii de barca de pe Amazon si m-au costat transportul si vama 90 USD .

Catalin

Da ar fi mers bine si cu gri...dar ia gri daca gasesti...deci nici nuanta asta nu o gasesc in Romania. Dar azi fac comada in namarginitul ebay. Am gasit ceva si pe cel de Germania...dar cred totusi ca e ceva in legatura cu cei din America. Nu stiu inca ..dar vad mai pe dupamasa. Pacat ca intr-o tara cu atat de multe lacuri, fluviu, rauri si balti...piata in ceeace priveste ambarcatiunile si acareturile pt ele nu e aproape deloc dezvoltata. Pretul la motoare este destul de mare...asa cum am scris in alt topic...vreau sa cumpar un motor 40 hp in 4t ..honda ori suzuki...si facand comparatie observ ca un motor de 40 honda este mai scump decat o dacia doker....Zic eu...ca nu e motor de racheta ...sa fie nu stiu ce tehnologie...dar ........................

Rumpi

In primul rand sunt de acord cu Florio, nu-i musai sa fie galben, poate sa fie si alte culori. Intelepciunea populara spune: cu cat e mai deschisa culoarea cu atat mai repede se va degrada materialul. tot intelepciunea populara spune ca galbenul atrage cele mai multe insecte.
In al doilea rand nu te crampona de sunbrella (marine, ca exista si alte calitati). exista si concurenta, de exemplu valmex are un intreg sortiment de materiale si un importator in tara.
In al treilea rand trebuie sa decizi ce vrei de fapt de la material si de la husa. Exista in principal 2 tipuri: "breathable" adica care lasa aburul sa iasa si "non-breathable" care sunt complet impermeabile. daca vrei material complet impermeabil husa trebuie sa incorporeze sistem de ventilatie altfel se face condens in barca. important e si ce vrei tu sa faca husa, vrei o chestie sa te apere de soare, vrei sa o tii ridicata si iarna, etc. Chestiile astea se discuta de obicei cu croitorul si el te sfatuieste cu privire la ce-i mai indicat pentru tine si pentru bugetul tau. Husa poate fi si din poliplan si sa fie extraordinara sau poate iti ajunge chiar si material de marchize, sau dimpotriva trebuie sa fie ceva mai bun si mai scump decat sunbrella.

Catalin

Croitorul...de fapt croitoreasa...de la TNG oricum va trebui sa faca cam cum vreau eu sa iasa. Ca ea va respecta un tipar asta e altceva ...am emailat pe nenea americanul si sa vedem ce spune. Oricum dupa ce termin va atasez poze.

Asta e acum....

Rumpi

chiar sunt curios cat iese transportul. poate ai noroc si scapi si de vama. si asteptam pozele

ionitzady

frumoasa barca , abia astept sa vad cum rezolvi problema Catalin ,ca  problema asta o am si eu. SUCCES ....

adrianix

Salut.@Vali...Ma bucur ca acum ai o parere mai reala despre cei de la TNG. Din cate stiu croitoreasa lor este buna si cred ca vei fi multumit.

Vali

Salut Adrian. Eu nu am avut nici o afacere cu ei, si nici nu voi avea. Un schimb gratuit de bannere a fost singura noastra intersectie, si asta la cererea lor. Le-am pus bannerul doar pentru ca forumistii sa aiba acces rapid la o sursa relativ ieftina de accesorii. Mi-e indiferenta firma lor si ceea ce fac, important a fost accesul rapid la accesorii, si asta pentru forumisti, nu pentru firma. Pana acum 6-7 ani nu gaseai absolut nimic din gama asta, nici la magazine, nici pe net. Mai aducea cand si cand Spat-ul, dar la preturi imense.

Stiu ca ai avut probleme cu ei, imi pare sincer rau si sper ca s-au depasit. Am numeroase alte exemple de practici foarte nocive ale entitatilor de pe piata in relatia cu clientii. Chiar acum remediez o problema "pasata" de la unii la altii, dupa jumulirea unui client de buna credinta.

Singura diferenta e ca eu nu voi scrie vreodata tendentios pe net despre "bulelile" sau renumele bun sau prost pe care-l are cutare entitate economica. Ma limitez la analiza obiectiva a cazului, iar concluzia o trage fiecare in directia lui. In general, daca ma nemultumeste ceva la prestatia unuia, incerc sa fac in asa fel incat prestatia mea sa fie mult mai buna, asta e de obicei raspunsul meu.

Despre partea de croitorie, intr-adevar cei de la TNG fac treaba buna, au lucrat bine in sunbrella la barcile unor prieteni ai mei. Chestia interesanta a fost cand au inceput sa ma iscodeasca vizavi de cum se croiesc velele, si le-am spus ca au de invatat intai cateva compendii de aero si hidrodinamica. Daca vor depasi stadiul de confectioneri de prelate si vor face si vele de calitate, depinde doar de ei. Competitia nu strica, ci intotdeauna imbunatateste oferta pietei.

Florio

Citat din: Vali din Februarie 09, 2013, 06:56:06 AM
Chestia interesanta a fost cand au inceput sa ma iscodeasca vizavi de cum se croiesc velele, si le-am spus ca au de invatat intai cateva compendii de aero si hidrodinamica. Daca vor depasi stadiul de confectioneri de prelate si vor face si vele de calitate, depinde doar de ei. Competitia nu strica, ci intotdeauna imbunatateste oferta pietei.

Intr-adevar interesant !
Nu ar strica deloc sa mai avem o firma care confectioneaza vele, in tara, ba chiar ar fi benefic. Din cate stiu mai exista una singura, in celalalt capat al tarii .
In rest il avem pe maestrul Lipan, care face o treaba excelenta, din pasiune. Insa are problema timpului (ca orice pasiune, o faci in timpul liber :) ).
Si mai e Alex Mihaita, fondatorul clubului de velism Fapt , care are si el probleme de timp, fiind inima acelui club unde copiii invata si exerseaza navigatia cu vele, om de regate si multe altele....