Rezolutie poze

Creat de Vali, Septembrie 16, 2014, 06:55:19 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Vali

Citat din: Catalin din Septembrie 15, 2014, 08:50:18 PM
Nu intraaa fotoooooo............

Salut Catalin, e din cauza rezolutiei prea mari a pozelor. Promit sa rezolv azi problema, impreuna cu Gupi.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

ionitzady

Bine ar fi Vali , nici eu nu pot sa mai postez poze  . Doamne ajuta

gupi

Tu îți protejezi calculatorul cu o soluție de backup?

gupi

ionitzady

Sa va dea D-zeu sanatate pt ca existati .

gupi

:)

ziceai către cartofi, așa-i ?

Vali

Salut Gupi, problema e cu rezolutia pozelor. Nu mai gasesc de unde sa pot modifica rezolutia maxima a pozelor atasate. Am marit dimensiunea maxima a atasamentelor la 16 mega, dar degeaba daca rezolutia nu permite.

PS: propun sa separam topicul despre poze, si sa incercam mai multi sa atasam poze mari.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

dany

La cum arata baiatu' nu pare a fi un aliment de baza,..  ;) cel mult in cipsuri ;D ;D ;D
P.S.Ar trebui sa-ti schimbi poza din avatar caci nu te ''avantajeaza''.Va spun cu mana pe mansa ca baiatu' cu pricina,recte ADI de braila,e tras ca prin inel,.....nu ca ar conta  ;)

Vali

Test upload poza cu rezolutie (mai) mare. Nu am putut uploada poze mai mari decat cea de mai jos. Daca se poate modifica limita de rezolutie, rugam ca aceasta sa se mareasca.

ionitzady

test poza    nu merge  postat

gupi

Salutare

rezolutia maxima este (pentru acest test) de 4096x4096px, mult prea mare dupa parerea mea.

Rezolutia medie a ecranelor vizitatorilor este undeva  pe la 1600x900 1366x768 px, foarte putine ajungand la 1800x1080px

Dacă încărcați o poză mai lată decât ecranul - (vezi cartofii mai sus) , serverul trebuie s-o redimensioneze ca să vă încapă pe ecran când faceți click pe ea.
E un efort absolut gratuit, ce poate fi simplu evitat, dacă înainte de a încărca pozele pe forum le redimensionați pe la ~1500px lătime.

Altfel, tehnic nu e o problemă sa creștem limita rezoluției pozelor însă ............ (vă las pe voi să umpleți spațiul)

citiți și link-urile de mai jos
http://www.zoso.ro/dimensiune-foto-net/
http://www.zoso.ro/ghid-cum-punem-poze-pe-net/