Simple Machines Forum

Creat de Vali, Aprilie 16, 2011, 11:33:17 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

byteworks

Asa e, timpul de raspuns e mare de secunde bune, dimineata erau zeci de secunde pentru fiecare pagina. Plus din cand in cand apare limitarea de resurse si nu se mai incarca deloc.

tiganusmc

Salut ,

Si eu am aceeasi problema ... se incarca foarte greu paginile .

Marius
Fishing cheaper than therapy

Vali

Cre'ca-i dupa om :D (eu n-am probleme). Glumesc, am sa iau legatura cu hostingul. Problema e ca am si o perioada infernala cu treaba si scoala.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

pelicanul

Timpul de incarcare a paginilor Cap Compas este aproximativ dublu fata de media (observata de mine) pentru alte pagini de pe net.

bluewave

Salut Vali,

nu vreau sa fiu carcotas, doar ca timpul de raspuns al forum-ului este 'subtirel rau', si-ti povestesc acest lucru in cunostinta de cauza ( si eu am cateodata atentionari de la clientii mei ca le merg site-urile greu ...).
putem sa ajutam cu ceva in acest sens ?
"No Whistling on Board"

Vali

Am rezolvat deja, in weekend o sa vedem rezultatul. Pentru lumea interesata, detalii pe pm.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

Vali

Salut tuturor, din pacate nu mai apare topicul despre barca ideala. Nu am umblat in ultimele ore la comp, nu am sters nimic, nu stiu (inca) ce s-a intamplat. Am sa cer ajutorul colegului Gupi de la IT.
Vreau sa spun ca nu e absolut nici o legatura intre discutiile putin mai tensionate de azi de pe acel topic si disparitia topicului. Nu-mi voi permite vreodata sa sterg ceea ce userii posteaza, alocandu-si din timpul propriu.
Sper sa rezolvam problema cat mai repede.

pelicanul

Mihai a scris pe "shout" ca o fi fost sters de autor. Habar nu am daca e asa sau nu, dar am observat o chestie. La un topic deschis de mine apar doua butoane in plus (elimina subiectul, blocheaza subiectul) fata de un topic deschis de altcineva (de ex. modi) unde aceste butoane pentru mine nu apar. Vezi pozele atasate.
Eu nu vreau sa apas pe nici unul din ele, ca nu stiu ce se intimpla si daca intimplarea e reversibila sau nu. De fapt ce e cu aceste butoane?

Vali

Posibil sa fie o functionalitate noua, la care e acces dupa migrarea forumului pe serverul propriu (au aparut si alte functiuni noi).
Inainte userii isi puteau sterge doar postarile proprii. Daca aceste butoane sunt functionale si in cazul userilor, inseamna ca a fost cineva care a sters, intentionat sau din greseala, topicul respectiv. Din ce am inteles de la colegul mariusf, nu el este cel care a sters topicul.
Sper sa rezolve problema Gupi, fiindca altfel riscam sa ne dispara din topicuri.

pelicanul

Am sters topicul test, cu tot cu postarile lui Vali si Mihai. Sa vedem ce zice si Gupi.

MBG

Despre ce butoane vorbiti?
La mine nu apare nici un fel de buton de unde sa pot sa sterg nimic
LIfe is to short to stay on the dock!

pelicanul

Citat din: MBG din Iulie 31, 2014, 05:16:06 PM
Despre ce butoane vorbiti?
La mine nu apare nici un fel de buton de unde sa pot sa sterg nimic

Vezi pozele de mai sus, apare doar pentru tine si doar daca tu ai initiat topicul.

gupi

Salutare

in permisiunile de forum, autorul are posibiliattea sa-si stearga topicul, de la inceput (vezi imaginea)
Asta nu e neaparat o problema de securitate, ci o decizie a administratorului de forum: las userii sa-si stearga postarile sau nu.

Din pacate nu putem recupera topicul, insa putem preveni astfel de situatii pe viitor.
Administratorul poate seta un "recycle bin", astfel incat orice mesaj sau topic sters sa nu fie sters de tot, ci mutat la gunoi.

Tu îți protejezi calculatorul cu o soluție de backup?

pelicanul

Nu mi se pare normal sa poata cineva sa stearga tot topicul, chiar daca l-a initiat el. Chiar daca nu pot scoate bolovanul din apa, cei de pe margine pot veni cu idei interesante!  8)
Postarile proprii, da! Poti face ce vrei cu ele!  :)

bluewave

in principiu asa e normal ( doar ca nu stiu daca poate fi setat acest lucru ), admin-ul poate cerceta ...

daca se mai intampla o astfel de atitudine, chiar vad o problema in a mai scrie in topicul deschis de altcineva  (nu de alta dar poate te-ai chinuit sa cauti acele informatii pe care initiatorul daca vrea le poate sterge).
"No Whistling on Board"