Bricolaj , reparatii , diverse servicii in domeniul nautic .

Creat de modi, Iulie 22, 2013, 10:02:17 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Codrut

Tipul acela de montare a motorului in interior am impresia ca este un fel de compromis facut de fabrica pentru ca  modelul acesta de barca are la baza un velier, am vazut tipul acesta de barca in Franta foarte mult, spor la lucru in continuare si asteptam sa vedem rezultatele finale  :D

Marius Titulescu

Salutare. Imi poti da un pret estimativ pentru o revizie de baza?
Multumesc anticipat!

dukku

Salutare,
am o barca de 4.7m/1.8m , bowrider din fibra de sticla, cu dublu fund.
M-ar interesa o reparatie privind decapsarea ei, scoaterea spumei poliuretanice care este sigur imbibata cu apa si inlocuirea eventualelor elemente de rezistenta care necesita inlocuire.

Se poate face ?

bbl81

"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

Vali

Citat din: dukku din Februarie 09, 2017, 02:54:12 PM
Se poate face ?

Sugestia mea e sa faci singur operatiunea despre care povestesti. Asa ai siguranta ca iese lucru bun, fara sa stai dupa diversi meseriasi si fara sa arunci multi bani. Nu e o treaba foarte complicata, insa e o munca destul de neplacuta.

Daca crezi ca e ok varianta asta, iti povestim pe forum cam ce e de facut. Daca insa esti interesat exclusiv de cineva care sa lucreze, sa fii sigur ca alegi pe cineva cu experienta si portofoliu. Ma gandesc ca daca tot se desface barca, s-ar putea sa fie nevoie de umblat si la oglinda, varange etc, si e nevoie sa umble acolo cineva care chiar stie ce are de facut.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

mikcutu

Salut modi,

As avea si eu nevoie de un suport pentru un motor honda 15cp/4T, cizma lunga (aproximativ 50 Kg).
Poti sa imi arati un model si sa imi spui un timp de livrare si un pret daca se poate, te rog?

Merci,