Ai o pasa proasta ? Esti capsat ? Da un click aici .....

Creat de modi, Octombrie 15, 2013, 11:42:30 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

modi

Florio

radu_d

modi

De pe fundul putului gandirii :

,,E inadmisibil ca nişte cetăţeni ai României să nu aibă acces la studiile superioare doar din cauză că nu ştiu să scrie sau să citească.
Vrem învăţământ şi manuale universitare într-o limbă pe care şi analfabeţii să o poată înţelege.
Nu e vina lor că sunt analfabeţi, aşa s-au născut, nu au ales să fie în felul acesta.
Am strâns numai la mine în sector peste 100.000 de amprente pe această petiţie , singura problemă e că, normal, n-am putut să o citesc. De fapt, mi-a scris-o cineva adus special pentru asta din alt sector, dar sper că e de bine".

--- Marean Vanghelie ---
(evident , ..... care este !  :o )

modi

In Arabia Saudita legea interzice femeilor nu doar sa mearga la scoli si la servici fara o autorizare cu semnatura din partea sotilor dar le interzice si sa conduca masini, sub pretextul ca le afecteaza capacitatea de a da nastere la cat mai multi urmasi.

Recent au avut loc proteste ale femeilor din aceasta tara araba, solicitand dreptul de a detine un permis de conducere.

Hisham Fageeh, este un comediant si actor american de origine araba (originar din Arabia Saudita), care parodiaza recent situatia descrisa mai sus:

No Woman, No Drive

acig

Da un click!
,,Lumea este un loc periculos...   Nu atat din cauza celor care fac rau, cat mai ales a celor care privesc si-i lasa sa faca rau !" Albert Einsten

dany

ION in fiecare seara se ruga la D-zeu sa castige la LOTO.Rugaminti cu lacrimi in ochi ce mai!!! Intr-o noapte D-zeu i se arata in vis si-i zise :IOANE ,mai induiosat cu rugamintile tale de fiecare seara dar si tu trebuie sa faci un lucru pt. mine!!!   Ce sa fac Doamne???   JOACA SI TU MACAR O DATA!!!!!

acig

Într-o zi ne-am așezat cu un prieten la o cafea.

Vis-a-vis de noi stăteau doi bătrîni.

M-am tot uitat la ei și, după un timp, i-am zis amicului:

- Îi vezi pe cei doi bătrîni din fața noastră ? Peste zece ani și noi vom arăta ca ei.

Prietenul meu s-a uitat atent la mine:

- Băi, tâmpitule, aia-i o oglindă ! ......
,,Lumea este un loc periculos...   Nu atat din cauza celor care fac rau, cat mai ales a celor care privesc si-i lasa sa faca rau !" Albert Einsten

mustatza

Petitie

Subsemnatul, Penisul,

Cer o marire de salariu din urmatoarele considerente:
* Fac munca fizica.
* Muncesc la adancimi mari.
* Ma arunc cu capul inainte in tot ce fac.
* Nu imi iau liber duminica sau in sarbatori legale.
* Lucrez intr-un mediu umed.
* Lucrez intr-un mediu intunecat si prost ventilat.
* Lucrez in temperaturi ridicate.
* Prin munca mea sunt expus la boli contagioase.

Cu respect,
Penisul

* * *
Stimate Penis,

In urma analizarii cererii Dvs. si tinand seama de argumentele expuse, administratia a respins cererea Dvs. din urmatoarele motive:
* Nu lucrati 8 ore/zi incontinuu.
* Adormiti la intervale scurte de munca.
* Nu urmati intotdeauna ordinele directiunii.
* Nu stati intotdeauna la locul de munca si ati fost vazut deseori vizitand alte locatii.
* Nu luati initiativa.
* Trebuie sa fiti presat si stimulat pentru a incepe munca.
* Lasati multa mizerie in urma Dvs. la sfarsitul turei.
* Nu va supuneti intotdeauna regulilor de protectie a muncii, ca de exemplu purtarea hainelor de protectie corespunzatoare.
* Veti intra la pensie cu mult inaintea varstei de 65 de ani.
* Suntei incapabil sa lucrati doua schimburi la rand.
* Uneori parasiti locul de munca inainte sa va indepliniti sarcinile trasate.

Si ca si cum asta nu ar fi indeajuns,

* Sunteti vazut mereu intrand si iesind de la locul de munca carand doua colete suspicioase.

Cu sinceritate,
Directiunea

mustatza

capcana pt cigani