Ai o pasa proasta ? Esti capsat ? Da un click aici .....

Creat de modi, Octombrie 15, 2013, 11:42:30 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Ciby

Citat din: nicu din Aprilie 10, 2014, 03:06:22 PM
http://www.okazii.ro/carti-beletristica/aventura/comando-delta-dorian-marin-prefata-victor-tarus-caricaturi-matty-carte-pescari-pescuit-a141854960

chiar modi cand scoti o carte?

Draga Nicule, mi-ai provocat amintiri "nebune", cand plecam in Delta cu o lanseta (ca sa fie!) si rupeam trestii din balta din care faceam undite cu care prindeam "de o ciorba"!
Ah, ce vremuri!
Am prins odata singur la undita, pe un canalus ce alimenta bazinele de la Maliuc, un juvelnic mare de peste, 10-15 kg, nu l-am cantarit. Cand am ajuns la locul de campare si m-am intalnit cu ceilalti, prima intrebare pusa a fost "Ce facem cu el?". A fost simplu. Am rasturnat juvelnicul in Cranjala si ce a fost viu a disparut, iar ce era de mancare a plutit!

Intersect

Born to fish,forced to work!!!

acig

Cum sta treaba in Romania !

Avem 4 personaje foarte cunoscute: Fiecare, Cineva, Oricine si Nimeni.

Trebuia efectuată o muncă importantă şi au rugat pe Fiecare să ia parte.

Fiecare era convins că Cineva se va ocupa, Oricine ar fi putut să o facă, dar Nimeni nu a făcut-o.

Aflând acest lucru, Cineva se supără, pentru că responsabilitatea revenea Fiecaruia.

Fiecare credea că Oricine ar putea să o facă, dar Nimeni nu-şi dădea seama că Fiecare se sustragea lasand pe Oricine sa o faca dar nu EL.
La sfârşit, Fiecare critică pe Cineva, în timp ce Nimeni nu făcuse ceea ce Oricine ar fi putut să facă.
,,Lumea este un loc periculos...   Nu atat din cauza celor care fac rau, cat mai ales a celor care privesc si-i lasa sa faca rau !" Albert Einsten

acig

,,Lumea este un loc periculos...   Nu atat din cauza celor care fac rau, cat mai ales a celor care privesc si-i lasa sa faca rau !" Albert Einsten

Betto

O mama isi dojeneste fiul:
- Aha, deci in Spania nu vrei sa te duci, in Italia nu vrei sa te duci, fotbal nu stii sa joci, manele nu vrei sa canti.....bine ma, atunci da la facultate....... sa ajungem de rasul blocului!

Toţi elevii scriu cu asiduitate la lucrarea "Ce aş face dacă aş fi patron?". Unul singur stă cu mâinile la piept şi meditează.
- Marinescule, tu nu scrii?
- Nu, domnule profesor, aştept să-mi vină secretara.

Noaptea, inainte de examenul de Bacalaureat. In apartamentul profesorului suna telefonul pe la 3.
Cu o voce iritata acesta raspunde: - Da!
- Dormi?
- Bineinteles ca dorm!
-...si noi invatam, BIP! BIP!BIP!

La facultate, profesorul intreaba: - Intrebare de "nota zece": cum ma numesc? Toti tac. - Intrebare de "nota opt": la ce obiect aveti examen? Toti tac. - Intrebare de "nota cinci": ce culoare are manualul? Din ultimele randuri se aude o voce: - Vrea sa ne pice magaru'!

acig

Ion si Maria s-au trezit de dimineata sa plece cu marfa la targ si sa prinda loc de taraba. Au incarcat caruta cu varza si castraveti si au plecat. Pe drum Maria zice:
- Ioane opreste-un pic caruta, da-te jos si vin de ma tuca, ca nu mai pot!
Opreste Ion, se da jos, o tuca pe Maria si pleaca iar la drum. Dupa 10 minute, Maria zice din nou:
- Ioane, opreste caruta, da-te jos si vin de ma tuca, ca nu mai pot!
- Marie, dar nebuna mai esti! Nu mai prindem targul daca continui cu prostiile!.
- Hai repede Ioane, acu', acu', ca nu mai pot!
Se da Ion jos si iar o tuca pe Maria. Dupa vreo 10 minute, Maria incepe:
- Ah Ioaneee, ah, ah, ah, opreste caruta si vin repede de ma tuca, ca nu mai pot!
Ion, enervat:
- Auzi, fa Marie, ia da-te tu jos de pe castraveti si suie-te pe varza!

Asa da
Revoluţie în domeniul fizicii! Cercetătorii ardeleni au inventat încetinitorul de particule!
Oameni distinsi

Diferenta
Morții americanilor se întorc de Halloween, ca să-i bântuie.
Ai noștri vin în decembrie,mai,etc. să voteze.

Nu stiu daca ar fi de mirare, insa cand trec prin Ferentari am de-a face numai cu oameni distinsi. Ei se disting in special prin parfumul specific, prin degetele lor fine si prin pielea lor bronzata.

Diferente
O femeie nu a ajuns acasa intr-o noapte. In urmatoarea dimineata i-a spus sotului ca a dormit la o prietena. Ca sa verifice, el a sunat la cele mai bune zece prietene ale nevestei. Nici una nu stia nimic despre cele intamplate.
Un barbat nu a ajuns acasa intr-o noapte. In urmatoarea dimineata i-a spus sotiei ca a dormit la un prieten. Ca sa verifice, ea a sunat la cei mai buni 10 prieteni ai sotului. Opt dintre ei au confirmat ca a dormit la ei, doi au explicat ca el inca este acolo.

Sens nou
Odata cu scumpirea benzinei si motorinei , expresia "pompe funebre" capata un alt inteles

Concluzie
Traim in epoca in care un hamburger se strica dupa doi ani si un laptop dupa patru luni.

gsteph