Bărci de vis

Creat de lipan, Mai 10, 2011, 10:02:20 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

lipan

Am vorbit cu Nicu și nu a reușit să le "urce" pe transfer, nu prea are și timp, el fiind de dimineață până seara târziu la serviciu..
Problema este că și fișierele sunt mari. Toate episoadele au intrat, comprimate fiind, pe 3 DVD.
Mai încearcă și mâine.
Să vă țină Dumnezeu obiceiul!

lipan

şşşşş
Acest post îl dau să-mi explic de ce când dau mesaje de acasă nu apare ş.
Explicaţia este că acasă am Windows 7 la care Microsoft a schimbat codul la diacriticele ţ şi ş.
Deci vali trebuie să mai vorbeşti cu hosting-ul şi să spui să meargă şi pe W7 la diacritice.
Şi eu am probleme când lucrez acasă şi după aia îl export la serviciu unde am W XP.

nicu

lipan

Mulţumim Nicule! :) :D
Să-ţi dea Dumnezeu sănătate şi să-ţi ţină obieceiul!

dudu_mex

Nicu multumesc frumos, mi-ai facut o prima parte a zilei de sambata foarte placuta.

lipan

Am descărcat şi eu ce a pus nicu pe 4shared.com.
Adică ultimele episoade şi primul episod.
A mai descărcat cineva cele 80 minute de film?

menestras

Da. Si este un documentar foarte bun. Imi place ca nu se rupe in figuri. Din pacate sunt portiuni intregi in care se vede foarte prost.

nicu

am vazut ca este si pe torenti chiar a incercat un amic sa-le traga dar la lich nu este decat o persoana care intra seara sau asa ceva si s-a tras doar 5% in 2 saptamani.
daca mai este cineva mai activ pe torenti merge incercat!
sunt cateva portiuni mai ales la inceput de casete unde s-a lipit banda si este putin deranjant cateva minute dar nu este un film artistic, este plin de informatie cred ca merita.

Imi

Le multumesc colegilor Nicu, Lipan si Sica Velicu, datorita lor dvd-urile cu documentarul Dreamboats au ajuns si la mine. Am reusit sa comprim toate episoadele, iar un prieten le-a lipit cap la cap, asa ca avem tot filmul dintr-o bucata.
Se poate descarca de aici:  http://we.tl/3gO1aqhMJl

lipan

Vali

Multumim Imi, trebuie sa ne recompensam cumva, poate ne vedem din nou la Sfantu' prin septembrie :).
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau