0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Salut tuturor!Ma gandesc sa schimb catargul iolei mele (Valk) cu unul in forma literei A. Am intalnit modelul in cursul cautarilor mele de informatii pentru constructia unui catamaran. Mi se pare genial si raspunde multor probleme de care m-am lovit in primul meu sezon de iesiri pe apa cu o barca cu vele. Doresc sa va supun atentiei subiectul pentru a intelege mai bine plusurile si minusurile acestei solutii. Cateva dintre avantajele pe care le are sistemul, sunt:- barca functioneaza practic ca avand doua focuri; randa este in acest sistem, un foc mai mare. De aici decurge usurinta ridicarii velelor. Mi-a fost foarte greu sa ma desurc singur cu ridicarea velelor in conditii de vant nastrusnic si pe o apa curgatoare. Carligele de invergare se tot blocau la ridicarea pe sina si intarziau momentul in care imi puteam relua locul la eche. In timpul asta, apa curgea si eram carat cine stie unde, caci nu puteam sta nici in ancora pentru ca vantul ma lua imediat la plimbare. O barca cu doua focuri care au montate roll-fock-uri, rezolva cred eu, problema.- reducerea suprafetei velice se poate face in secunde in functie de necesitati.- "A" frame-ul se rabateaza cu un vinci manual si de catre o singura persoana, barca putandu-se strecura (la motor) pe cine stie ce canal peste care vegetatia a facut bolta.- disparitia ghiului si pick-ului pe care le am acum in barca, o sa creeze o gramada de spatiu.- a merge singur cu barca, devine mult mai facilDezavantaje, nu vad si mi-e teama ca poate unele exista si ignorandu-le, sa nu le descopar cand e prea tarziu.Ce parere aveti?
Simrad TP10: Simrad TP 10 tiller pilot reviewDaca il pui in functiune pe un vint de maxim 3-4 Bf, pentru 5-10 minute, pina ridici (sau cobori) velele, cred ca orice baterie de 12V si 55 Ah poate face fata.