Un fel de motor...

Creat de corsarul, Decembrie 11, 2013, 05:17:02 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

corsarul

Citat din: cristiantutuianu din Februarie 07, 2014, 07:24:06 PM
....Invatata de pe Capcompas   ;)

Asa si trebuie !....altfel care ar mai fi rostul acestui forum ?
Ideile, sfaturile, raspunsurile de bun simt, sunt atuurile forumului Capcompas !

Respect pentru Vali !  ;)
Respect pentru dumneavoastra domnilor !  ;)

Ciby

Corsare, trebuie tinut cont la proiectarea articulatiei ca prin aceasta se transmite la barca forta de inaintare. Un simplu surub nu va face fata. In viziunea mea, cel mai bun sistem ramane cel de la motoarele outboard, cu ax.

corsarul

Nu stiu ce sa cred !  ::)
Dar, uita-te putin la poza aceasta....cred ca tot un surub au folosit "greii" in mud-uri...acestia chiar sunt producatori de astfel de motoare

Sau, uite ce mi s-a recomandat...tot de "vechii" de peste ocean ...

Sau aici !..si mai simplu...in special poza "4"
http://www.utahmarshmotors.com/testimonials.html

cristiantutuianu

Salut
@corsarul daca "greii" in mud-uri folosesc  ...dai inainte  ;)  e clar ca e  :o testata  :o si   :o retestata  de ei ,cel putin da un copy/paste  ;)

corsarul

corsarul

Deoarece am vrut ceva mai de calitate(robust,turatii mari) pentru cupla cardanica, am achizitionat un reductor cardan pentru ATV-uri, la care din tot ansamblul, am pastrat decat cupla respectiva.(prima poza)

Reductorul propriu-zis i-mi prisoseste, iar daca cineva ar vrea asa ceva (pozele 2-3) ca piesa de schimb, pentru ATV-uri de 200-250cc, il vand la pret foarte mic (250 lei)...fata de ce am vazut pe net.http://www.bashanmotor.ro/piese-atv/componente-transmisie-cardan/reductor-cardan-atv/reductor-cardan-200-cc-1

corsarul

Citat din: corsarul din Februarie 11, 2014, 10:01:22 AM

Reductorul propriu-zis i-mi prisoseste, iar daca cineva ar vrea asa ceva...[/url]
Tel: 0736 568 779

Deja s-a vandut ! Multumesc pentru gazduire !  ;)

Mud-motor extrem   :o
The Fastest Mud Motor There Is.

ionitzady

I-mi face mare placere sa urmaresc topicul tau , apreciez maiestria lucrarii , suduri , sistem etc ...
Sper la urma sa te satisfaca pe deplin motorul si sa te bucuri de el 100 de ani cat despre ala ? aproape 100 la ora ?   astea nu sunt sanatosi la cap cu tigaia aia ,  ...
Spor la lucru

corsarul

Citat din: ionitzady din Februarie 12, 2014, 10:27:12 AM

Spor la lucru
Merci Ady ...am avut ceva spor !   ;)
In poze, ve-ti vedea "suport mud motor 2"  ;D...pe primul, il donez !

bogdanbuciu

treaba nemteasca
felicitari si multumiri pentru contributia la topicul cu scule DIY
De ce oamenii îşi pierd timpul cu lucruri care nu le folosesc după moarte?

corsarul

Cu placere ! ;)
Stai linistit...la un moment dat vei plati !  ;D :D :D

cristi80

Citat din: corsarul din Februarie 12, 2014, 07:18:57 PM
In poze, ve-ti vedea "suport mud motor 2"  ;
[/quote]
foarte tare, bravo corsare.

corsarul

Multam Cristi  ;)....am vrut sa semene cu asta (poze)

rexsailor

in RAMBO 4 am vazut ditamai motorul, culmea racit si cu apa, montat in stilul asta si firesc m-am intrebat de ce ne chinuim cu variantele existente la noi...si iarasi fireasca mi se pare intrebarea urmatoare: la o astfel de montura, cu motor peste 15 kw, copaia intra la barci cu motor sau la fara motor...?
nu-mi spune ca nu se poate, ci spune-mi cum se poate !
pentru ca raul sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic!        ( eduard burke )

corsarul

Buna intrebare!...eu nu am raspunsul ...poate colegii !
Dar eu recunosc, ca daca gaseam mai mare......pe cel mai mare il cumparam ! ;D