Un fel de motor...

Creat de corsarul, Decembrie 11, 2013, 05:17:02 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

dany

A iesit o barca pe cinste.Stiu sigur ca ve-i face un film la prima iesire,si abia il astept.Deja am inceput distributia biletelor pt.vizionare ;D....nu stiu ce voi face cu dreptul de autor....cred ca voi folosi totul in interes personal ;) Dupa mine,este o barca ce v-a satisface maxim! FELICITARI!!!

corsarul

Merci dany...
Asa cum am mai precizat ...doar munca este meritul meu...ca de probat, nu mai este cazul....este probata si para-probata de foarte multe persoane...
Una peste alta, am scutit cateva sute de euroi...zic eu, ca nu-i putin lucrul acesta...plus de aceasta, stiu cum a fost lucrata.

corsarul

Gata pentru Delta...
Cam asta a fost tot.... :)

ionpescarul

Citat din: corsarul din Iulie 25, 2014, 11:39:22 AM
Gata pentru Delta...
Cam asta a fost tot.... :)

Doamna barca ,dai drumul la treaba si dul pa nea Corsaru ,acolo unde sta pititi crapi aia batrani ,amin.

bbl81

Citat din: corsarul din Ianuarie 26, 2014, 06:46:42 PM
O "viziune domestica"a mud-motor-ului...cam asa visez si eu ...
Backwater Inc. 35hp Econfina river, Gulf of Mexico
domnule, mi-ai facut mucii cravata cu filmuletul asta. Apa are 20 cm si ala gliseaza....si noi bagam bani ca fraierii in outbord-uri..  :))))))))))
"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

corsarul

Citat din: ionpescarul din Iulie 25, 2014, 03:56:34 PM

....acolo unde sta pititi crapi aia batrani ,amin.
Poate...cu ajutor din partea dumitale...nea' Ioane ! ;)
Citat din: bbl81 din Iulie 25, 2014, 03:58:01 PM

....si noi bagam bani ca fraierii in outbord-uri..  :))))))))))
Una-i una si alta-i alta !
"Aia" au o traditie in mud-motoare, si acest lucru NU ma impiedica sa fiu mandru de al meu Honda 15HP BF... ;)

ionpescarul

Poate...cu ajutor din partea dumitale...nea' Ioane ! ;)
.........................
Cu ajutorul domnului ,in toamna asta putem face  o echipa puternica.
Doamne ajuta sa se invarta roata cu spor.

teo pes

Cum a ramas treaba cu motorul? s a finalizat?
Viata i grea !!  Dar trece !!

corsarul

Citat din: corsarul din Iulie 09, 2014, 10:28:57 AM

Una peste alta....dupa ce termin barca, undeva in toamna, o sa ma "apuc" de mud-motor...

Putintica rabdare mon cher, putintica rabdare.. ;)
Cine ma "cunoaste" ,stie ca duc pana la cap proiectele, dar in ordinea prioritatilor....si acum prioritar este: SA NU MAI FAC NIMIC !!
De maine 1 August, "ma declar" in concediu  ;D

corsarul

.
Citat din: corsarul din Iulie 31, 2014, 09:15:20 PM

De maine 1 August, "ma declar" in concediu  ;D
Asa cum ziceam !  :D
Azi am facut prima iesire....la Snagov ...

byteworks

Felicitari Corsare!
De la meseriasi tehnicieni asteptam stiri pe masura  :D La turatia cutare viteza cutare, glisaj la cutare viteza, stabilitate, manevrabilitate etc.

corsarul

@byteworks
Multumesc pentru felicitari !
Citat din: corsarul din Iulie 19, 2014, 06:00:49 AM

Asa cum am mai precizat ...doar munca este meritul meu...ca de probat, nu mai este cazul....este probata si para-probata de foarte multe persoane...

Ce as mai putea spune de o barca arhi-cunoscuta.... Este o barca tip Lotus, la care minusurile si plusurile au fost indelung comentate , aici pe acest forum dar si pe multe altele.
Nu are rost sa reinventez eu "mersul pe jos"  ;)

corsarul

Am postat tot aici...
Am construit un suport de motor auxiliar, de data aceasta, 100% din inox...care l-as vrea pe barca
Si inca ceva ...sper sa NU radeti  ;D
La prima iesire cu noua barca in Delta, asa cum am mai scris, am avut parte de vanturi puternice de te facea titirez pe ape si tot atunci am simtit nevoia sa ma tin cat mai bine de barca...si n-am avut de ce...decat de marginea copastiei, care nu era o prindere tocmai comoda.
Hai sa-mi cumpar 4 bari de inox ...mana curenta...am sunat la o firma, mi-au comunicat pretul si m-am desumflat...100eu  ???
Dar fac o improvizatie...d'aia ziceam sa nu radeti ;D...apare in poze !

ionitzady

Corsare bravo , parca mi-ai luat vorba din gura ...  , sper sa nu te superi ca scriu la tine , dar ...  scriu .
   Acu cateva zile stateam asa , mancam si ma gandeam la ale mele si bum....  , ma patrunde o idee . La asta sufar si eu ca eu am barca cu cisma scurta si pe net toate mot frumoase , bune si ieftine sun cu cisma medie , deci de aici ideeia . Daca am o menghina de motor mare Yamy 55 hp 2 t  , din ea nu pot sa fac o chestie ca si adaptor pt orice motor sa nu mai gauresc barca daca schimb motorul sau alta modificare , nu ?

corsarul

De ce nu....banuiesc ca poti realiza lucrarea...
PS: nu incape suparare ca ai postat..din contra...te astept cu cateva poze de la lucrarea pe care vrei s-o faci..