Cap Compas

Critici la Buster L

Am facut primele mele 5 zile pline cu RIB-ul Gala prin Delta cu sotia si cateii . Super multumit de unele chestii , mai putin sau deloc multumit de altele ! Nemultumirile tin mai mult de ''chestii'' din delta si mai putin de RIB .
Detalii in zilele urmatoare , desigur daca exista interes , acum...

Read More

Read More

Fibromarine s solitar 4,5m

Salut, cine mi poate da câteva informații despre fibromarine solitar4,5m, cum se comporta pe apa, gliseaza și de la câți cai in sus ?? Argumente pro și contra in vederea achiziționării . O voi folosi pe Dunăre la spining cu un motor de 20 cp, Multumesc

Read More

Reducere pescaj velier

Am tăiat derivorul bărcii mele, reducând pescajul cu 40cm, in ideea de a putea folosi barca pe ape mici pe Dunăre și Delta Dunării. Am scos 650kg și am pus cam tot atât în interiorul bărcii. Apoi am făcut probe și sunt foarte mulțumit de stabilitatea bărcii. Pun câteva foto.

Read More

Reducere pescaj velier

Am tăiat derivorul bărcii mele, reducând pescajul cu 40cm, in ideea de a putea folosi barca pe ape mici pe Dunăre și Delta Dunării. Am scos 650kg și am pus cam tot atât în interiorul bărcii. Apoi am făcut probe și sunt foarte mulțumit de stabilitatea bărcii. Pun câteva foto.

Read More

Reducere pescaj velier

Read More

Navigare

[0] Forum

Du-te la versiunea completă