Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - crysty

Pagini: [1] 2 3 ... 6
1
Alte ambarcatiuni / Re: O barcuța pentru delta
« : Aprilie 11, 2018, 04:19:42 pm »
Cum s-a terminat cu baietii ramasi intre plauri? Au reusit sa treaca ori au facut cale intoarsa?
Capitolul m-ar interesa si pe mine si nu numai pe mine.....
Poate mai ai ceva filmulete din operatiunea de scapare dintre plauri :)

2
Alte ambarcatiuni / Re: Barca ratacita
« : Aprilie 10, 2018, 05:12:51 pm »
Bravo domnule!
Asa cum spune si colegul Florio noroc de oameni de omenie!

3
Alte ambarcatiuni / Re: O barcuța pentru delta
« : Aprilie 10, 2018, 11:57:56 am »
Ti-a iesit bine nea Ioane.Bravo!
Cum ai simtit barca acum dupa noua amenajare? Si-a schimbat centrul de greutate?

4
Intalniri, imprieteniri, pe ape si nu numai / Re: hai la targ
« : Martie 25, 2018, 06:22:57 pm »
Targul mi s-a parut ok anul asta in comparatie cu cel de acum 5 ani...... Nu am fost la targ in acesta perioada.
Ce nu mi-a placut a fost ca nu ai de la cine sa iei informatii si/sau oferte (sau poate nu am nimerit eu bine...) si de asemenea, in afara de  cateva standuri unde mai aveai ce vorbi (a se intelege ca puteai cere si primi detalii) restul standurilor nu au avut acea posibilitate trimitandu-te la net pentru documentare......Poate si din aceasta cauza nu prea merge targul sau cel putin asa mi s-a parut.

5
Barci de pescuit / Re: Achizitie Black Sea Fishing 510
« : Februarie 24, 2018, 12:08:54 pm »
Am vazut o multime de Black Sea fishing prin delta si am vazut cum merg - impecabil. Poate ca singura lor problema ar fi la valuri ca stropeste, altfel sunt stabile, au si viteza in functie de motorizari. Penstru pescuit sunt perfecte ca si raport pret calitate. Ar trebui sa mai iei in consideratie ceva pentru vreme rea sau minim  un biminitop. Daca citesti pe forum vei gasi multe materiale pentru a inchide total sau partial (bimini) barca.
Felicitari pentru ce ai/urmeaza sa achizitionezi si sa ne intalnim pe ape.

6
Multumim Florio!
Nu stiu cat va fi acceptata de catre politia de frontiera din alte zone - Constanta sau Tulcea; normal ar fi sa fie luate in seama si de acestia datorita unicitatii legilor in Romania.

7
Demna de apreciat modestia ta Radu! As vrea sa-ti amintesc sa mai multumesti inca o data constructorului barcii tale atat pentru barca construita cat si pentru trainingul facut. Mi-as dori sa te vad in barca colegului daca mai poti aborda situatia la fel. Am trecut cu prima mea barca prin momente greu de povestit dar odata cu trecerea timpului si schimbarea barcilor am ajuns sa nu mai fiu asa stresat de valuri pe Dunare. Il inteleg foarte bine pe colegul FlorinDC iar ca sfat as putea sa ii recomand sa puna prova in val sau la un unghi de @ 30grd pe val si cu viteza mica sa traga la mal, ceea ce cred ca a si facut. Fiecare parte a Dunarii are caracteristicile ei asa ca nu putem judeca ce se intampla pe acel sector al Dunarii fara sa fi intalnit acea portiune vreodata, iar despre experienta...aceasta se capata in timp; totul este sa nu fortezi cand nu esti stapan pe situatie.

8
Despre pescuit in general / Re: Pescuitul, boala grea :)
« : Februarie 07, 2018, 10:45:47 am »
Bravo domnule, frumos exemplar.

9
Motoare / Re: mercury 4cp-modificare
« : Ianuarie 31, 2018, 08:51:52 pm »
Si totusi, motorul de 25 cP de la Mercury este acelasi cu cel de 30cP  ca baza; un motor de 25 se transforma usor in unul de 30 daca i se mareste (schimba admisia de aer si se rescrie computerul (aprinderea si injectia). Am avut motor de 25  si mi s-a spus ca pot face asta dar costurile sunt mari.....(la reprezentanta).
Ce ii facusem motorului de 25 ii pusesem pornire a buton (demaror si alte cateva chestii) care m-au costat la vremea aceea cam 800Eur.

10
Motoare / Re: curatare vegetatie cizma
« : Ianuarie 28, 2018, 08:27:50 am »
Puteti incerca cu jet de apa la presiune folosind o pompa de apa de mare presiune genul celor folosite in spalatoriile auto. Daca vopseaua este afectata, aceasta va sari pe acea portiune.

11
Sunt si oameni necajiti p'acolo dar sunt si oameni care, asa cum spune colegul, au motoare de ultime generatii obtinute prin te miri ce filiere "aduse" din diferite colturi ale lumii cu sau fara "acte". Daca te plimbi prin orice localitate din delta vei observa ca cei ce se ocupa de pescuit in mod "traditional" au astfel de motoare puternice care ii pot "scapa" din anumite situatii. Deasemeni, cei ce au pensiuni sau o forma de cazare mai acatarii poseda si ei astfel de tipuri de motoare. Fac parte din acea tagma de barcagii care considera ca atunci cand trec in viteza pe langa tine fac val mai mic decat daca ar reduce si chipurile te protejeaza in acest fel.

12
Cafenea - Discutii generale / Re: Podul de la Braila
« : Ianuarie 19, 2018, 12:43:14 pm »

Personal cred ca inca un pod ar fi minunat pentru Romania. Chiar daca prin acesta se va inlesni accesul la DD pentru toti.
Ce nu s-a inteles, poate, este faptul ca DD este poluata de cei care isi permit sa ajunga acolo si fara pod; adica a acelora care li se permite cam "orice".  A se vedea ce ramane dupa cate o chermeza a oamenilor grei - chiar nu am vazut pe nimeni care sa aiba vreun renume sa se aplece sa isi ridice hartia sau altele pe care le arunca. Cei mai nevoiasi, in speta si carora de regula li se adreseaza legi si reguli sunt si cei care le respecta deoarece nu au pe nimeni in "spate" si nu isi permit amenzi.   
Despre Chilia si Periprava....este zona concesionata in care nu ai accesul peste tot chiar si platind taxa ceruta oficial. Au niste zone rezervate in care se pescuieste numai pe baza de abonament sau altele iar daca esti gasit pe acele zone tii pui in cap pe concesionari prin cei ce asigura paza si altele. Eu am patit-o si nu numai eu  - tot timpul anului fie ca au sau nu musafiri sau abonati sau "altele-altii"

13
Am cautat si eu acum catva timp - 3 sau 4 ani sa-mi asigur un quicksilver 470 si numai vreo 2 asiguratori aveau ceva pentru ambarcatiuni iar valoarea era enorma pe an iar ceea ce asigurau era nimic - nu zgarieturi la acostare, nu loviri corpuri submerse, nu furt motor s.a.m.d. Atunci eram foarte intrigat si i-am rugat sa-mi spuna ce anume asigura de acea suma (parca 1500Eur/an) si nu au mai raspuns. Am ramas cu un gust amar dupa aceasta actiune si mi-am dat seama inca odata ca asigurarile nu sunt orientate spre client ci spre afacerea lor. Nu dau nume de asiguratori ca nu e cazul dar erau asiguratori de varf in Ro. Ceilalti nu asigurau ambarcatiuni. Nu cred ca si-au mai schimbat atitudinea acum.....

14
Echipamente si accesorii / Re: GPS/ antifurt barci-motoare
« : Ianuarie 18, 2018, 01:20:34 pm »
Si eu sut interesat, poti sa-mi trimiti si mie adresa?

Multumesc

15
Nu se micsoreaza deajuns daca o arhivezi?

Pagini: [1] 2 3 ... 6
Forumul CapCompas este gazduit la Hangar Hosting - hosting, email, si cloud