Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - Lacramioara

Pagini: [1] 2 3 4
1
Echipamente, accesorii, motoare / Re: VOPSEA ANTIVEGETATIVA HEMPEL
« : Februarie 21, 2018, 10:49:57 am »
Buna ziua,

    Am luat si noi la cunostinta despre noile reglementari europene inca din noiembrie 2017.
Astfel  ca toate produsele  tip  formula antivegetativa  pe baza de  biocizi, distribuite si utilizate in UE trebuie să facă obiectul unei evaluări a riscului, trebuie să fie înregistrate și trebuie înaintată spre aprobare până la 1 ianuarie 2018. Noile reglementări implică toți producătorii, distribuitorii, dealerii, aplicatorii profesioniști de vopsele antivegetative și proprietarii de iahturi în UE.

Hempel a fost mereu în fruntea respectării reglementărilor în vigoare și va continua să se conformeze acestei politici, fără a compromite calitatea produselor.

Ca raspuns dl Alex1958: toate produsele tip antifouling fabricate in 2017, 2016 etc  pot fi comercializate  si se incadreaza cu legea pana la 1 iunie 2018. De la data 1 iunie 2018 ele vor fi inlocuite cu noile produse respectiv cele care se conformeaza noilor reglementari .

HEMPEL a pregatit deja noile produse asa cum  sunt prezentate in prezent si comecializate pe site-ul www.nautica-shop.ro

  Da , produsele HEMPEL SE CONFORMEAZA NORMEI EUROPENE PREZENTE .

Cu drag,
Lacramioara

 

2
Buna ziua tuturor,

   In ultimele saptamani am fost intrebata destul de des ,de catre clientii Nautica-shop cum ar putea repara acele crapaturi ce se intind ca o panza de paianjen pe portiuni mai mici  sau mai mari pe corpul ambarcatiunii .

   Atasez un link cu un filmulet nu foarte lung, deci nu plictisitor despre cum putem repara acest tip de afectiune a  gelcoatului :
https://www.youtube.com/watch?v=x_uvonIHJpo

Aceasta reparatie se poate efectua  inclusiv cu produsul kit epoxidic Hempel 35251 disponibil la Nautica-shop.

  Numai bine.

3
Echipamente, accesorii, motoare / VOPSEA ANTIVEGETATIVA HEMPEL
« : Februarie 13, 2018, 02:02:42 pm »
Buna ziua,

   Va prezint  oferta Nautica-shop pentru produsele Hempel Yacht sistem protectie antivegetativa :

vopsea antivegetativa HEMPEL HARD RACING TECCEL 76890 , CUTIE 750ML-  175 LEI -pentru barci  cu viteza de navigatie de peste 50km/h
vopsea antivegetativa HEMPEL HARD RACING TECCEL 76890, CUTIE 2.5 L- 565 LEI ,pentru barci  cu viteza de navigatie de peste 50km/h
vopsea antivegetativa  HEMPEL MILLE NCT 71880 , CUTIE 750 ML - 175 LEI -pentru ambarcatiuni cu viteza de navigatie de maxim 50 km/h
vopsea antivegetativa  HEMPEL MILLE NCT 71880, CUTIE 2.5 L- 565 LEI- pentru ambarcatiuni cu viteza de navigatie de pana la 50 km/h
GRUND baza pentru vopsea antivegetativa  -HEMPEL UNDERWATER 26030 CUTIE 750ML- 80 LEI, CUTIE 2.5 L-220 LEI
KIT EPOXIDIC REPARATIE HEMPEL 35253  TUB 130ML- 85 LEI

Deasemenea va stau la dispozitie cu tot suportul tehnic necesar .

   O zi minunata tuturor si un sezon 2018 plin de bucurii pe valuri...

4
Echipamente si accesorii / VESTE DE SALVARE GHID!!
« : Iunie 07, 2016, 08:41:13 pm »
Buna seara,

  Va atasez  un tabel cu o clasificare a vestelor de salvare in eventualitatea  in care trebuie  sa achizitionati o vesta  de salvare care sa aiba  cu  certitudine aceasta functie  .

Sper sa va fie de folos !

Fiecare vestă de salvare comercializată în Europa trebuie să respecte normele în vigoare și trebuie să aibă inscripționată marca CE, ceea ce atestă că a fost testată și aprobată.
Normele atestă cel puțin flotabilitatea, care este indicată în Newtoni (N), precum și posibilitatea ca o persoană aflată în stare de inconștiență și care poartă vesta să se întoarcă pe spate și să fie menținută la nivelul apei (astfel încât căile respiratorii să fie libere).
Aceste veste de salvare sunt concepute în conformitate cu norma ISO 12402, adaptată în funcție de nivelul de flotabilitate:
- 12402-4 pentru 100 N
- 12402-3 pentru 150 N
- 12402-2 pentru 275 N

   
Trebuie să știți: 10 Newtoni corespund la 1,01 kg de forță de flotabilitate.

 NUMAI BINE,

 Lacramioara

5
Motoare / Re: Galati-sprijin revizie mercury 6 cp 4 timpi
« : Februarie 17, 2016, 12:54:46 pm »
Buna ziua,
 
   Va asteptam oricand!

Cu drag,
Lacramioara, Nautica-shop
Galati

6
Stitch&Glue / Re: FS14
« : August 19, 2015, 04:12:11 pm »
la NAUTICA-SHOP , 1 kg fibra de sticla = 25 lei
                               1 kg rasina epoxidica- 25 lei (intaritor aferent cantitatii inclus)

7
Echipamente, accesorii, motoare / Re: BRATARI NAUTICE
« : August 19, 2015, 10:33:25 am »
E UNA DIN CELE MAI FRUMOASE PASIUNI  DIN LUME ... alti sunt pasionati de jucat barbut sau sticle ... nu ii condamna nimeni cateodata din contra  le gasesc si scuze ...cica ar fi si bolnavi...

  ATI PUTEA  INCERCA  CU BRATARILE ... ;)S-AR PUTEA SA MEARGA  DACA MERITA  INCERCAREA

Cu drag

8
Echipamente, accesorii, motoare / Re: BRATARI NAUTICE
« : August 18, 2015, 04:14:32 pm »
BRATARILE NAUTICE sunt disponibile in stoc la NAUTICA-SHOP.

9
Echipamente, accesorii, motoare / BRATARI NAUTICE
« : August 18, 2015, 02:06:07 pm »
Nautica-shop prezinta BARATARILE NAUTICE , un cadou inedit pentru cei care iubesc valurile , apa si prietenia, pentru cei dragi , pentru amintiri.

  Cu drag ,
Lacramioara

10
Sistemul ales de dvs este tehnic corect . Grundul in mod special este foarte bine ales . Vopseaua antivegetativa  iarasi foarte  bine aleasa , cu autolustruire  ...DAR  ... produsul nu face parte  din gama produselor pentru yachting , dupa cum bine stiti ... sau dupa cum bine ati spus si dvs  e " romaneasca" ... cea ce nu va afecteaza forte mult , cu siguranta  o sa aveti rezultate   bune... o adaptare la  indemana cum se spune

  Sezon frumos!!

11
Arata foarte  ok.

   Ce tip de vopsea antivegetativa ati ales?

12
Buna,

   Aveti  doua variante  de a indeparta  vopsea antivegetativa  veche  ( daca  aceasta  nu poate  fi recondionata  in acelasi  sistem 0:
- mecanic : smirghel (daca  vopseaua antivegetativa  este  cu autolustruire smirgheluirea  se  efectueaza cu apa)
- chimic : vopsea  decapanta de indepartare  a vopselei .

 Daca doriti sa refaceti sistemul  de vopsea antivegetativa trebuiesc aplicate:
 2 straturi mono sau  bicomponent
2-3 straturi de  vopsea  antivegetativa  cu autolustrui(pana in 25 de  noduri)sau matrix dura(peste  25 de  noduri ( se  alege  produsul  in functie  de  viteza  de navigatie  , conditii  de  andocare, tipul apei in  care urmeaza sa  navigati )


Cu stima,
Lacramioara
Nautica-shop
Hempel Yacht Romania division

13
 ALEGEREA CORECTA A ANOZILOR
   Anodul cel mai potrivit ambarcatiunii/motorului dvs se alege  in functie de materialul ce urmeaza a fi protejat si conditiile de andocare si navigatie la care urmeaza a  fi  supuse.
 
 Daca imi  permiteti  voi desfasura  un  tabel pe scurt care sa va  ajute in alegerea corecta a anodului:
MATERIAL  AMBARCATIUNE    APA DULCE(CURATA)      APA DULCE (POLUATA)      APA SALCIE        APA SARATA
ALUMINIU                               aluminiu/magneziu            aluminiu                           aluminiu/zinc       aluminiu 
BRONZ                                    aluminiu/magneziu            aluminiu                           aluminiu/zinc       aluminiu/zinc
FIER                                        aluminiu/magneziu            aluminiu                           aluminiu/zinc       aluminiu/zinc

Anodul  are rol de protectie anticoroziv  si nu  antivegetatie.

Pentru protectie anti-vegetatie marina  trebuie si recomand folosirea vopselei antivegetative. Acum daca discutam despre ambarcatiunile care nu  sunt andocate pe toata perioada sezonului  intradevar tindem sa  spunem ca  ce rost  isi mai  are  un asemenea cost in plus , mai ales ca , dupa cum bine stim toti, e un hobby/o pasiune etc destul de costisitor/oare  si cu multe batai de  cap. Mai sunt cativa factori pe care ar trebui sa ii luati in considerare:  faptul  ca  nu  stationati  nu va fereste ambarcatiunea de coroziune( in cazul barcilor de aluminiu) , de osmoza, de eroziune(in cazul barcilor din GRP)... SI AICI  putem detalia dupa cum bine stiti cauzele si efectele. 
  Deasemenea , opera vie a unei  ambarcatiuni ce a  fost aplicata  corect  cu produsele corecte alese conform nevoilor barcii dvs nu  are de ce" sa crape" daca sta la mal  atata timp cat de ex. navigheaza cel putin odata pe  luna mai mult sau mai putin  in functie de vopseaua antiveg.  aleasa .  Intaresc aceasta idee cu urmatorul exemplu:  OPERA  VIE A UNEI  BARCI CE A FOST TRATATA  CU :  GRUND HEMPEL UNDERWATER + VOPSEA ANTIVEGETIVA HEMPEL HARD RACING teccel(peste 25 de  noduri)/ HEMPEL MILLE NCT(pana in 25 de noduri), nu poate fi lansata  la apa mai devreme de 24 de  ore  de  la  ultimul strat aplicat , dar POATE STA PE  MAL PANA LA 9 LUNI( CONFORM FISEI TEHNICE).

   Sper sa  va fie de  folos.
 
Cu drag ,
Lacramioara
Nautica-shop

Sarbatori fericite tuturor, valuri frumoase si sanatate multa va doresc.


 

14
Buna ziua,

  Daca dvs  imi  transmiteti ,intr-un mesaj privat, suprafata in mp ce urmeaza a fi reconditionata impreuna cu  conditiile de andocare ale ambarcatiunii, motorizare , conditii  de navigatie, eu va pot prezenta cu mare drag  un cost real, corect  atat din punct de vedere tehnic cat si financiar.  Este foarte usor sa scriu  aici  un pret, cum  fac  alte firme din domeniu , dar  nu cred ca va ajuta  nici pe noi si nici  pe dvs.     
   Am considerat profesional sa va aduc la  cunostinta  ca  comerciant de  produse tip vopsea antivegetativa ultimele noutati  din gama de produse Hempel pe care Nautica-shop le comercializeaza.
   Deasemenea consider ca  profilul  acestui forum( si sper sa  nu fi gresit) este acela de a  informa atat cat imi permit cunostintele,  a invata si  a schimba pareri  cu privire la acest domeniu marin. Din respect pt toti pasionatii  de ambarcatiuni de pe acest forum decid de a nu pune preturi AICI  ci doar informatii , detalii  despre produse; de altfel exista site-uri specializate in acest domeniu (de ex. www.probarca.ro, olx) unde nu au importanta aspecte prezentate anteriorunde cine doreste face comert . Repet EU consider acest forum ca fiind  unul fara scop comercial.
     
   Cu respect,
Lacramioara

15
Buna ziua,

     In cele ce urmeaza va prezint noul produs unic pe piata, HEMPEL SILICONE cu proprietati unice.
 
SILICONE este noul sistem revolutionar Hempel cu un nivel superior al calitatii . Acest produs nou pe  baza de silicon si hydrogel acorda suprafetei aplicate proprietati asemenatoare apei  impiedicand astfel depunerea vegetatiilor marine de orice fel pe corpul ambarcatiunii aflat in imersiune, curatandu-se foarte usor atunci cand se afla in miscare .Alte beneficii extraordinare al  acestui nou sistem  este reprezentat de o reducere considerabila a consumului de  combustibil plus  o intretinere foarte  usoara  a ambarcatiunii  dvs odata scoasa de la apa.
  Ce este HYDROGEL?
  Hydrogel este  formula  unica de polimeri non –reactivi ce sunt adaugati in vopsea, creand astfel un strat de bariera  invizibil intre suprafata corpului ambarcatiunii aflata in imersiune si apa. Organismele marine percep suprafata ambarcatiunii ca fiind un lichid si astfel ataca  la  un nivel foarte scazut corpul barcii.
ASIGURA PROTECIE  PENTRU 2 ANI!
culori disponbile: negru  si rosu

SISTEM  FORMAT DIN 3 PRODUSE:

1 strat HEMPEL LIGHT PIRMER 45551+ 1 Strat de HEMPEL SILIC ONE TIECOAT 27450 + 2 straturi  HEMPEL SILICONE

Pagini: [1] 2 3 4
Forumul CapCompas este gazduit la Hangar Hosting - hosting, email, si cloud