Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - dany

Pagini: [1] 2 3 ... 77
1
ne asumam drumul rau....mai ales ca e masina unui prieten... ;)Acuma sa prindem si ceva ciortan sau macar caras mai imbracat!

2
Trasee, locuri de pescuit / urmatoarea escala <TATARU>
« : Azi la 05:36:09 am »
Luni as vrea sa ajung pe Tataru cu un amic sa stam 4-5 zile.Mergem cu o duba,pescuit stationar.Aveti ceva stiri de pe acolo?Un loc de recomandat?Multumiri!

3
OK,Tox!Stiu ce inseamna munca asta si te apreciez.Abia astept sa vad finalul!Ce bine ai sa te simti!

4
sa vad daca potbaga linkul gasit postat in ''barca mea papuc''aici pe forum la pagina 3,informatie data de TUDOR....vad ca nu reusesc,ASTA E...

5
Salut.Ma bag si eu daca nu te superi.Stringherul central   puteai sa-l lasi mai scurt cu 30-35 poate chiar 40 cm si inchideai cu o traversa scurta,careia ii spune varanga ,formand astfel o cuva pt. pompa de santina intre cei doi strigheri laterali.Stiam ca intre stringheri si corpul barcii nu e bine sa fie o lipitura ferma,inghesuita cu chit pe o parte si alta...Se lasa[eu am lasat ] un spatiu de maxim un cm intre stringheri si varange fata de corpul barcii.Din fir de fibra[am  pe un mosor] am facut  ca o funie prin rasucire,am bagat funia in rasina,ea NEFIIND STRANSA TARE,si am bagat-o in spatiul creat.Cand s-a intarit s-a format ca un arc spiralat ce lasa fibra din corpul barcii sa aiba o mica elasticitate,oprindu-se in stringher sau in varanga cand e cazul....Cand imbraci stringherii si varangele cu tesatura pt. ai lega de corp formeaza corp comun,dar are o rezerva de elasticitate.La unele barci pe care le-am reconditionat dublul fund am gasit asa ceva sau gol golut intre lemn si fibra.S-au format mai multe compartimente odata cu montarea stringherilor si a varangelor.Intre  ele trebuie sa fie legatura,de fapt gauri ce lasa apa sa se duca spre dopul de golire de la pupa montat pe ultima varanga ce ar fi inchis dublul fund inspre cuva santinei.Gaura de golire la exterior e sursa de probleme,daca ai pompa de santina...nu ai nevoie de ea.
Rezistenta oglinzii nu avea de suferit daca nu duceai stringherul central  pana in ea,fiind distanta mica intre cei doi laterali si oglinda facuta teapana.
Am comentat un pic,sper ca fara suparare.Sau mai postat chestiile astea,o buna parte din ele,cred,mai ales de Vali

6
Vanzari / vand barca arrow fletcher GTO
« : Septembrie 23, 2018, 06:37:02 pm »
Barca cu L=4,6m si l=1,7m,gelcoat original,reparata la oglinda caci avea mai multe gauri pt. prinderea motorului[cred ca au fost schimbate de doua ori],inaltimea oglinzii =50 cm.Barca are dublul fund gol-golut fara spuma in stare f. buna.
1100 euro-barca
300 euro-peridoc neinmatriculat cu punte  remorca agreata cu instalatie de lumini detasabila.

7
Cafenea - Discutii generale / Re: Ajutor BARCA FURATA
« : Septembrie 23, 2018, 05:33:47 pm »
Suntem alaturi de tine!Sa dea D-zeu sa o recuperezi repede!

8
Echipamente si accesorii / Re: Confectionare bimini top
« : Septembrie 21, 2018, 06:50:12 am »
Am vazut...Deci sunt de diametre de 22 si de 25!Asta a fost a mea intrebare,caci trebuie sa dau iama intr-un depozit de tevi si nu stiam ce sa caut.Multumiri .

9
Echipamente si accesorii / Re: Confectionare bimini top
« : Septembrie 21, 2018, 06:23:58 am »
Scuze,am zis accesorii...Adica sistemele de prindere pe barca tip balama ca sa poti bascula bimini;T-uri ce vi pe arcul principal cu balama  ..chestii de astea....Ce faci tu la 3 noaptea? 8)M-am distrat un pic,e bine si asa!

10
Echipamente si accesorii / Re: Confectionare bimini top
« : Septembrie 21, 2018, 05:43:42 am »
ms. de atentionare!Am avut o  pauza de tigara! I-mi dai voie?Acum ma pregatesc de tura de zi... ;)

11
Echipamente si accesorii / Re: Confectionare bimini top
« : Septembrie 21, 2018, 03:00:38 am »
Si eu vreau sa  fac un bimini la pilotina .Ma intereseaza subiectul.Am vazut accesoriile de inox de pe mag. specializate si parca au diametre de  24?Se gasesc si la 22mm ,accesoriile necesare?

12
Sa facem cunostinta / Re: Bun venit pe Forumul Cap Compas
« : Septembrie 20, 2018, 08:27:39 pm »
Salut Sam si bine ai venit printre noi!Cu bere sau fara bere! :DSunt din bacau si cand treci spre delta cu noua barca e bine sa ne vedem :D Ma bucura faptul cand vad noi membri,mai ales "vecini' cu mine...[vesini poate ]

13
Vanzari / cablu guvernare
« : Septembrie 20, 2018, 02:35:24 pm »
se vinde cablu guvernare 22ft,in stare f. buna.Modelul este cel cu piulite  de prindere la ambele capete .

14
Feedback despre forum / Re: Feedback
« : Septembrie 19, 2018, 08:58:58 pm »
Ma alatur colegilor spinoza si cristi 80.Sa fii cum vrei tu sa fii Vali!

15
Salupe / Re: Motorizare Shetland 536
« : Septembrie 19, 2018, 08:22:12 pm »
vino la mine si vorbim.Am datele de contact a persoanei ce ne poate aduce placajul de la Welde  si restul e parfum!!! ;)
daca ai si motorul ar fi perfect...facem oglinda cat este nevoie dupa motor.

Pagini: [1] 2 3 ... 77
Forumul CapCompas este gazduit la Hangar Hosting - hosting, email, si cloud