Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - Dbr

Pagini: [1] 2 3 ... 40
1
Echipamente, accesorii, motoare / Re: Ancore, veste, vele,s.am.d
« : Noiembrie 26, 2018, 07:58:13 am »
Nu am mai vazut asa masini pline la Fan niciodata. Ziceai ca s-a dat ceva gratis asa erau de ticsite. De aia am si inghesuit o vesta in lada, ca sa fie coletul cat mai mic. Ma bucur ca esti fericit cu ele :)
Stima tuturor.
P.S. Deja olandezul a pus deoparte 2 x veste cu ,,pocnitoare'' :). Va anunt cand  vor fi in tara.

2
Monococi / Re: o barca mica un vis frumos
« : Noiembrie 26, 2018, 07:43:34 am »
Aceea era alta  ,,jucarie''....tot Kolibrie.

3
Echipamente, accesorii, motoare / Re: Ancore, veste, vele,s.am.d
« : Noiembrie 22, 2018, 07:15:26 am »
Salutare,
S-au dat toate. Dar promit solemn ca voi aduce cat de curand toate vestele cu CO2 care le gasesc la olandez :).

4
Echipamente, accesorii, motoare / Re: Ancore, veste, vele,s.am.d
« : Noiembrie 21, 2018, 07:39:44 am »
Salutare,
3 x veste noi 50 lei/buc
2 x veste Plastimo, cu umflare automata( nu garantez ca nu trebuiesc schimbate buteliile CO2) 100 lei bucata
1 x lada frigo Electrolux gaz/220v = 250 lei

5
Monococi / Re: o barca mica un vis frumos
« : Noiembrie 18, 2018, 02:35:19 pm »
@SS: mie imi place sa ii spun ,,convoy'' nu cortegiu ;). Numerele de inmatriculare sunt ,,can -can'' iar explicatiile nu isi au rostul, doar ei au vrut globalizare nu? Un instructor de agabritic olandez  mi-a spus demult si am tinut minte: ,,un transport nu trebuie sa fie doar util, trebuie sa fie si frumos, sa fie inedit, ca doar de aceea suntem transportatori,, exceptionali''. Mie imi place sa fac dintr-un transport de serie , unul exceptional :). Depinde si pentru cine faci transportul respectiv, depinde cati oameni sunt multumiti, depinde cat esti tu de multumit...
Discutiile cu autoritatile au fost aceleasi , doar limba de exprimare a diferit. In final ,,a piece of cake'' si ,,mission over'' asa cum imi place mie sa inchei. Adica inca doua frumoase la MN,Egee,etc.
Stima tuturor.

6
Monococi / Re: o barca mica un vis frumos
« : Noiembrie 18, 2018, 08:32:44 am »
Salutare tuturor,
@Sailorfree: Mamaa ce nickname si-a bagat Nea Stefan 8). Da nu stiu cum face tableta aia a matale foto ca la mine barcile apar aranjate altfel :o

7
Pneumatice-RIB / Re: RIB GALA ATLANTIS DELUXE A400L
« : Noiembrie 05, 2018, 08:08:09 am »
Salutare,
Raspuns legat de o eventuala achizitie ai pe PM.
Daca e vb de timp, nu putem face mare lucru, dar il putem fructifica ;). Pot garanta ca Dragos, care este in relatii bune cu danezii de la Brenderup de mult timp, iti va face un peridoc foarte bun in raport calitate/pret.
Lasandu-i pe danezi, si vorbind de nemtii din linkul de mai sus din Leipzig, te asigur ca aceeasi problema o vei avea si cu ei. Ce scrie in anunt, e can can(Neufahrzeug, MwSt. ausweisbar!Bilder sind beispielhaft! = Vehicul nou, TVA recuperabil!Imaginile sunt exemplificative!) Am avut destule experiente neplacute in trecut legate de ,,seriozitatea si calitatea'' germana care a devenit de la an la an istorie. In privinta noastra, a Romaniei si a ceea ce este legat de un comert cu produse de nisha( ambarcatiuni, peridocuri, accesorii), niciodata nu am vb de rau un comerciant roman, pana nu am avut si reversul medaliei ca si comparatie, adica vestitul occident, care lasa din ce in ce mai mult de dorit in tranzactii.
Daca ne grabim, facem greseli
Asadar, sfatul meu este sa te hotarasti ce vrei. Cautam in NL un peridoc nou/sh si il aducem, sau il iei gata facut din Ro.
In Ro mai ai varianta sa faci o intrebare/vizita la Knott.ro , si sa ai o discutie serioasa, cu patronul sau fiul sau, la fel de priceputi amandoi, de unde poti obtine un pret bun la subansamble, deci o constructie rapida in regie proprie ce se va potrivi exact sub Rib-ul tau.
Datele mele sunt pe PM pentru orice alte detalii.
Stima tuturor.

8
Pneumatice-RIB / Re: RIB GALA ATLANTIS DELUXE A400L
« : Noiembrie 04, 2018, 08:24:33 am »
Salutare,
@Zodiac: ai voritb si cu Dragos de la Brederup Ro? S-ar putea sa coste mai ieftin decat in D. Ai detalii de contact pe privat.
Stima tuturor.

9
Vanzari / Re: Alpen kreuzer Prestige
« : Iunie 23, 2018, 03:44:14 pm »
0ldies but goldies...1996 e.n. :)

10
Vanzari / Alpen kreuzer Prestige
« : Iunie 23, 2018, 08:22:33 am »
Va salut,
Se vinde o remorca tip cort extensibil marca Alpenkreuzer tip Prestige, an fabr. 1886, in stare foarte buna si foarte curata,compusa din doua dormitoare, o sufragerie si o terasa. Este ideala pentru pescuit sau vacante. Are un sistem se suspensie special , independenta pe fiecare roata( bascule+arcuri elicoidale+amortizoare) astfel ca ruleaza impecabil dupa masina atat la viteze mari cat si pe teren accidentat, greutatea ei proprie fiind de doar 300 kg, iar sarcina utila de 250 kg. Astfel cu un total MTMA de 550 kg si sistem de franare propriu inertial,poate fi tractata cu aproape orice auto. Pe suportul de deasupra se pot transporta barca sau alte bagaje de camping. Suprafata totala extinsa este de 35mp.Confortul oferit este mult superior cortului, avand pereti dublii la dormitoare iar paturile fiind la inaltime fata de sol. Loc de luat masa, aragaz si chiuveta, roata de rezerva, accesorii,prelata stationare,etc.
https://www.youtube.com/watch?v=pw99D1ZdczU
sau alte filme pe youtube...
Pret negociabil 700 euro.
Stima tuturor.

11
Motocruisere / Re: Shetland 640 Danka
« : Iunie 20, 2018, 07:20:00 am »
Salutare,
Mi-a spus mie un pescarus de Marea Neagra ca i-ar fi spus un delfin, precum ca ex. Danka actuala Bunny ar vrea sa plece de la Dorely?  Bunny s-a plans ca nu este plimbata destul din lipsa de timp a proprietarului.
Asa ca, aviz doritorulor de o barca serioasa pentru Delta Dunarii si nu numai, o recomand cu tot respectul pentru marca ,starea ei optica si tehnica, confortul oferit si garantia calitatii.
Stima tuturor.

12
Veliere / Re: Kolibrie
« : Iunie 15, 2018, 01:21:17 am »
Barca e istorie deja...pacat de ea ca era tare frumoasa.

13
Veliere / Re: Kolibrie
« : Iunie 12, 2018, 11:23:11 pm »
E pacat de ea. Maine o taie....

14
Veliere / Re: Kolibrie
« : Iunie 11, 2018, 11:48:37 pm »
O va face surcele in doua zile. Eu sunt pe langa ea prin NL. Daca totusi exista doritori sa imi spuneti...

15
Veliere / Re: Kolibrie
« : Iunie 06, 2018, 08:12:29 am »
http://sailboatdata.com/viewrecord.asp?class_id=7638

Alte poze nu mai am. Doar sa il pun pe olandez sa faca, dar la cat timp are ala...slabe sperante.
Pozele de mai sus sunt facute de mine personal, deci am vazut barca si asigur pe cei interesati ca arata mai bine decat in foto. Ori ca am eu o slabicune pentru lemn, ori ca barca e atragatoare nu stiu exact ce este, dar pusa pe apa cred ca intoarce multe priviri. Poate si din cauza asta in Olanda Kolibrie e o barca foarte cautata si scumpa de fel. Olandezul a avut mai multe oferte de cumparare a barcii dar nu vrea sa o desparta de peridoc, acesta fiind dedicat barcii.
Stima tuturor.

Pagini: [1] 2 3 ... 40
Forumul CapCompas este gazduit la Hangar Hosting - hosting, email, si cloud