Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - teo pes

Pagini: [1] 2 3 ... 26
1
Motoare / Re: Cadere putere in sarcina honda 40 cp ! ;)
« : August 07, 2018, 02:24:41 pm »
Dacă tot e feedback-ul bun, un contact al meseriașului ar fi indicat.
Cu tot dragul dar e bine si correct sa I cer acordul !

2
Motoare / Re: Cadere putere in sarcina honda 40 cp ! ;)
« : August 06, 2018, 02:34:03 pm »
Am rezolvat ! CDI defect ! am schimbat,cel vechi taiase deja la doua bujii din scanteie !,dupa am reglat si spalat carb care nu erau infundate sau defazate, de fapt numai unul dadea putin mai mult !
Stie cineva unde gasesc substanta ce mi dizolva siliconul de pe cea veche !era ceva benzina de extractie,sau daca oti mai sti voi ceva , asa de curiozitate macar sa I vad piesele la cea veche !
Din partea celui la care am fost jos palaria ! omul se pricepe ,fara ambitii,fara basbaieli,fara ridicari prostesti in turatii la gol …se pricepe !

3
Dupa ce am trecut prin toate etapele de reparatii(vezi in posturile anterioare) la barca mea a prietenilor, peridocul meu (constructie) prietenilor ,dau un singur sfat :
CAND CUMPERI UN SH DIN FIBRA OBLIGATORIU REPARATIE CAPITALA!!!
Numai dupa ce ti faci socotelile de vointa pricepere si cheltuieli aduci coaja in curte !!
Si asa cum zice Vali in regie propie dupa documentare este cel mai bine, iar despre increderea in reparatiile facute de altii are dreptate 100/1000!!!

4
Motoare / Re: Care motor e mai silentios?
« : August 02, 2018, 01:49:55 pm »
Eu am ( nu de vanzare)un mariner de 9,9/15 cp e cam pe viata motorul, si nu se aude a ligheane !incerc sa postez un filnulet daca merge sa l vezi in mars pe o ,,aluminiu".

5
Motoare / Re: Cadere putere in sarcina honda 40 cp ! ;)
« : August 02, 2018, 01:44:00 pm »
Vezi daca seamana cu aceasta:

Daa !! multumesc ! am gasit tabelul cu valori de masura a cdi in manualul de reparatii , nu am avut un aparat analogic asa cum zic haponezi dar nici pe analogic nu prea da nica la masuratoare !  >:(

6
Motoare / Re: Cadere putere in sarcina honda 40 cp ! ;)
« : August 01, 2018, 11:09:05 am »
,,In doua iesiri ,aprox 20 km m a redus pana la 900r/m !, sonde verificate ,apa arunca de stinge, mers si fara thermostat, verificat legaturi,indicatorul cu LED verde aprins rosu stins, carburatoarele fete mari, se accelereaza n gol pana la 5500!,bujii bune,benzina baga !,e la punct cu distributia, porneste instantaneu,cuplez in sarcina si moare daca urc de 1000 …???!!! eu banuiesc cutia cu electronica !o schema sa o masor, tensiuni rezistenta ceva pe iesiri !?"

7
Motoare / Re: Cadere putere in sarcina honda 40 cp ! ;)
« : Iulie 31, 2018, 03:07:02 pm »
Aici ai dreptate ! dar mai spun inca odata , SUNT 3 CARBURATOARE , LE AM CURATAT INCLUSIV TEVUSTILE DE CARE TOT SPUNETI !, ESTE UN INJECTOR CALIBRU CU UN ORING, CE SE SMULGE DIN CORP !
CUM SA SE INFUNDE SIMULTAN LA TOATE 3 EGAL !?  ;D, MAI SUNT SI ASEZATE VERTICAL !
CITITI BINE CE SCRIU VA ROG ! :-*

8
Motoare / Re: Cadere putere in sarcina honda 40 cp ! ;)
« : Iulie 30, 2018, 02:21:52 pm »
Incearcati sa mai mariti putin nivelul, mai verificati jigloarele sa nu fie vreunul cu scame si mai fa o proba. Daca este sa "moara" in putere se vede imediat - pana in cateva sute de metrii-1km.
Am uitat - verificati totusi furtunul de alimentare - uneori datorita batranetii acestuia (se mai intampla si la masini la sistemul de frana) se desprinde la interior cauciucul si actioneaza ca o supapa stranguland sectiunea de curgere a benzinei si apare numai la un debit mai mare al benzinei. Dar daca spuneti ca alimentati cu bidonul, trebuiesc verificate si furtunasele de sub capacul motorului care pot provoca aceleasi neplaceri. Daca motorul se tureaza in gol nu poate fi problema electrica. Eu cred ca este ceva pe alimentare - lipsa gaz...., infundare etc
Honda 40 are 3 carburatoare , deci nivel scazut exclus la toate 3 in interval asa mic de scadere putere ( motorul nu balbaie si merge frumos ),alimentarea am spus ca este ok verificata total, sambata am facut alte teste …. se accelereaza progresiv in gol, moare in acceleratie brusca …. nu are repriza - nu are avans ! avansul este electronic ! vineri merg la Tulcea sa l vada si altcineva ...sincronizare alta curatare carburatoare , schimb cu o alta centralina garantat ca este buna !

9
Motoare / Re: Cadere putere in sarcina honda 40 cp ! ;)
« : Iulie 28, 2018, 02:17:58 pm »
verificati si nivelul in camera de nivel constanta (CNC) a carburatorului.
Cade nivelul la toate 3 odata !!? in 5 km?

10
Motoare / Re: Cadere putere in sarcina honda 40 cp ! ;)
« : Iulie 26, 2018, 10:28:16 pm »
Corect!, numai ca eu am traseu din cupru de10 din fata !, cand lansez scot si mufa in panta sa scot eventuala apa din rezervor!...dar o iau in calcul .... cu toate ca o taie imediat !!...pun bidonul pe capac direct in generala la carbelitoare si elimin si varianta asta  ;D
Daca nu CDI scrie pe mine ! >:(

11
Motoare / Cadere putere in sarcina honda 40 cp ! ;)
« : Iulie 17, 2018, 03:09:58 pm »
In doua iesiri ,aprox 20 km m a redus pana la 900r/m !, sonde verificate ,apa arunca de stinge, mers si fara thermostat, verificat legaturi,indicatorul cu LED verde aprins rosu stins, carburatoarele fete mari, se accelereaza n gol pana la 5500!,bujii bune,benzina baga !,e la punct cu distributia, porneste instantaneu,cuplez in sarcina si moare daca urc de 1000 …???!!! eu banuiesc cutia cu electronica !o schema sa o masor, tensiuni rezistenta ceva pe iesiri !?


12
Motoare / Re: Selva 15 cp 2t
« : Iulie 13, 2018, 02:10:29 pm »
Ai reusit sa il pornesti?
Eu dupa ce am pierdut elicea pe Snagov, azi am sacrificat 10 burghie si am reusit sa gauresc axul pt a pune o siguranta ce sa nu ii mai permita piulitei sa iasa de pe ax.
Adica sa inteleg ca nu aveai gaura de splint in ax !? :o interesant !!!

13
Depinde ce urmaresti tu de la un sonar.

Daca vrei doar sa il folosesti pt pescuit sa scanezi la viteza mica, e ok si un suport detasabil (dpmdv te complici mult)

Daca vrei sa facilitezi de tot ce iti ofera un sonar, si sa citesti inclusiv in glisare (astfel poti evita multe neplaceri  si totodata poti sa gasesti gropi/praguri, stii  mereu ce este sub tine) este sa lipesti pe oglinda barcii o bucata de textolit, pe care vei prinde sonda cu suruburi (avantaj ca nu gauresti barca, iar daca vrei sa muti sonda o faci fara sa deteriorezi barca)
Sonda se monteaza OBLIGATORIU in linie cu chila barcii. Daca o pui prea sus iese din apa in glisaj si nu mai citeteste, daca o pui prea jos se formeza o bula de aer sub sonda (vezi in filmuletul atasat la minutul 0.56) si iarasi nu mai citeste.

https://www.youtube.com/watch?v=3ndECRNnCk4

 Iti atasez si o poza cu sonda pe barca mea, eu citesc pe Down imaging inclusiv la 40 km/oraAtentie ! TEXTOLITUL nu se lipeste ! si daca o face zboara repede ! STICLOTEXUL da !

14
Echipamente si accesorii / Re: unde gasesc aceste cabluri
« : Iulie 05, 2018, 10:00:40 am »
GPS alimentat in serie cu baterie externa ! taie alimentarea ramane conectat pe bateria externa, buzzer cand taie sa sune, camera de supraveghere cu panou solar!
Piulitele sudate(aftuite ) de la prinderea motorului !

15
https://emex.ro/poliuretanica-yachturi-ambarcatiuni?gclid=EAIaIQobChMIgMqir52C3AIV04eyCh3fyQNXEAAYAiAAEgKQ5fD_BwE
Eu asta am folosit dupa ce am reconditionat oglinda si puntea, am slefuit tot, am sters bine cu acetona,iar vopseaua cu intaritor am intinso cu pensula in doua straturi! pentru o barca de pescuit a iesit excelent,fiind novice n vopsitul cu pistolul si vopseaua avand numai 20 min timp de gelifiere nu am indraznit, dar acum as avea curaj pt ca se comporta bine ! 

Pagini: [1] 2 3 ... 26
Forumul CapCompas este gazduit la Hangar Hosting - hosting, email, si cloud