Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - crysty

Pagini: [1] 2 3 ... 6
1
Daca a primit cineva de pe forum avertisment il rugam sa ne dea detalii cum s-a procedat!

2
Felicitari pentru obtinerea permisului!
Sa fii cu bagare de seama in drumurile tale prin delta deoarece sunt cu ochiul pe noi -- radare!
Cred ca ar trebui sa uzi putin noul permis?! ;)

3
Eu zic ca nu are rost aceasta intrebare. Doar se stie - legea-i pentru noi cei de jos ceilalti o pun pe bypass. De asemeni nu se aplica "probabil" si localnicilor care se deplaseaza in interese diverse.....Si asta din motive de cunostinte - relatii - pile  ca doar se cunosc intre ei. Ar fi interesanta folosirea fiolei sau asa zisului alcooltest.

4
Barci de pescuit / Re: Achizitie Black Sea Fishing 510
« : Iunie 14, 2018, 06:16:55 am »
Sa o stapanesti sanatos si sa te pluteasca peste tot pe unde iti doresti! Este frumoasa si banuiesc si cea mai indicata pentru delta.
Din ce am inteles ai ceva experienta si cu alte tipuri de barci; ar fi bine daca ne-ai putea impartasi din feelingul tau comparand barcile cu care te-ai dat - comportament pe valuri, stabilitate stationar si in mers, comportament in viraje etc.

5
Cafenea - Discutii generale / Re: Siguranta navigatiei
« : Iunie 12, 2018, 06:43:42 am »
Daca pe Snagov se poate intampla asa ceva, ce sa mai zicem in Delta cand pe un canal de aproximativ 8 - 10 metri trece cate un snagovist de-ti pune barca pe uscat. Pe un asemenea canal, la inceputuri, mi-am luat-o si eu cand am facut barca jumate cu apa fiind cu sotia si copilul in barca; numai ca atunci a fost vorba de un "lup" al deltei - a se intelege mitocan din delta. De cand am schimbat barca, am mai avut cateva intalniri cu asemenea caractere si cred ca au inteles ca trebuie sa reduca viteza la intalnire cu alte ambarcatiuni cand circula pe canale.

6
Ar mai exista posibilitatea reamenajarii foisoarelor de observatie care erau mai multe inainte ani....acum au mai ramas cateva si alea nesigure. Deoarece ar insemna o alta investitie cu siguranta nu se va intampla.
Imi amintesc ca acum 2 ani eram controlat la intrare in Baba Rada de catre un echipaj de la biosfera format din 2 membrii. Unul era beat de abia vorbea si al doilea, putin mai treaz se tinea de mansa motorului. Au venit cu o barca verde tip black sea si au inceput sa ma intrebe de toate, pana le-am dat permisele la zi. Vazand ei ca sunt in regula au deviat-o in actele barcii....moment in care i-am trimis de unde au venit spunandu-le ca nu au atributii pentru a controla actele emise de ANR, ei nefiind organ de control gen Capitanie sau politie de frontiera etc. Permisul de intrare al barcii in rezervatia biosferei le-a fost prezentat. S-au suparat putin mai ales cand le-am spus ca sun la ARBDD sa intreb daca ei stiu pe cine trimit in control in rezervatie.
Concluzia - daca nu angajeaza maimute sa se urce in copaci sa te prinda in obiectivul radarului, nici o sansa cu cei pe care ii au angajati si carora le tremura mainile de atata alcool.

7
Mai bine mai tarziu decat niciodata.
Din cate stiu ei nu prea au personal calificat pentru aceste controale si mai mult ramane de vazut cum va fi aplicata aceasta masura si mai ales cui....?
Avand in vedere ca aparatul radar trebuie sa fie in punct fix fara a fi "leganat de ape" sunt curios si daca va avea aceeasi precizie. Cum vor lua ei viteza pe un lac ca Matita, de exemplu, care este destul de mare si aproape mereu sunt prezente valuri mici sau mari?
Oare se va incepe vanatoarea ce era inainte pe sosele?
Vedem....

8
Vanzari / Re: Anvelope Iarna - IEFTINE
« : Iunie 08, 2018, 06:35:20 am »
Tare chestia cu numaru'........

9
Legislatie / Re: Obtinere Aviz Politia de Frontiera
« : Iunie 03, 2018, 06:06:07 am »
Daca nu pescuiesti, ci numai te plimbi, este de ajuns sa ii informezi cand ajungi pe zona de granita si sa ai asupra ta cardul de identitate. Acesta este cerut si pentru ceilalti ocupanti ai barcii. Daca pescuiesti, asta inseamna ca va trebui sa stai pe zona mai mult si este necesar avizul de la frontiera. Si in acest caz, daca nu vrei sa fii vizitat, trebuie sa treci pe la ei cand iesi in zona de frontiera sa iti faci cunoscuta prezenta. Pentru localnici, unde se pare ca sunt cunoscute barcile si detinatorii lor, nu este cazul.

10
Alte ambarcatiuni / Re: O barcuța pentru delta
« : Mai 27, 2018, 10:12:25 pm »
@ ION
ai grija cu epix marine pentru ca nu sunt seriosi. Eu am comandat o antena pt aparatul de radio si dupa 1 luna mi-au adus si au vandut-o altcuiva cu toate ca era comandata de mine. Apoi, au comandat inca una si mi-au adus altceva....Nu sunt seriosi de loc. Daca vezi ceva in magazinul lor si ti se potriveste este ok dar daca comanzi si apoi sa-ti vina....ai surprize.

11
Motoare / Re: apa in cilindru
« : Mai 04, 2018, 07:26:13 am »
Dany, verifica planeitatea la chiuloasa - de regula chiar la garnitura noua se intampla atunci cand chiuloasa nu e plana. Va trebui sa demontezi din nou chiuloasa avand posibilitatea sa observi si posibilele urme de intrare a apei in cilindru.

12
Barci de pescuit / Re: Achizitie Black Sea Fishing 510
« : Aprilie 28, 2018, 12:02:49 pm »
Sa te poarte pe ape line! Este o barca frumoasa foarte preferata de localnicii deltei ceea ce spune multe.
Sa te bucuri de ea, si asteptam parerea ta despre cum se comporta in diferite situatii.

13
Alte ambarcatiuni / Re: O barcuța pentru delta
« : Aprilie 11, 2018, 04:19:42 pm »
Cum s-a terminat cu baietii ramasi intre plauri? Au reusit sa treaca ori au facut cale intoarsa?
Capitolul m-ar interesa si pe mine si nu numai pe mine.....
Poate mai ai ceva filmulete din operatiunea de scapare dintre plauri :)

14
Alte ambarcatiuni / Re: Barca ratacita
« : Aprilie 10, 2018, 05:12:51 pm »
Bravo domnule!
Asa cum spune si colegul Florio noroc de oameni de omenie!

15
Alte ambarcatiuni / Re: O barcuța pentru delta
« : Aprilie 10, 2018, 11:57:56 am »
Ti-a iesit bine nea Ioane.Bravo!
Cum ai simtit barca acum dupa noua amenajare? Si-a schimbat centrul de greutate?

Pagini: [1] 2 3 ... 6
Forumul CapCompas este gazduit la Hangar Hosting - hosting, email, si cloud