Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - Crishunter

Pagini: [1]
1
Despre pescuit in general / Re: Propunerea de ordin de prohibitie 2019
« : Ianuarie 19, 2019, 08:58:41 pm »
Va salut, am citit , am ascultat si am retinut ca plasele monofilament nu se pot  folosi legal dar se importa legal. Stau si ma intreb care ar fi justificarea pentru care nu se interzice detinerea si importul acestor plase si cred ca atunci le-ar fi mai greu rau intentionatilor sa le procure , zic si eu .

2
Alte ambarcatiuni / Re: Am bere de dat
« : Iunie 18, 2018, 10:24:50 pm »
Multumesc , nu sunt nerabdator , dupa cum am scris deja pana imi vine randul la Vali am cu ce sa ma plimb .

3
Alte ambarcatiuni / Re: Am bere de dat
« : Iunie 17, 2018, 09:50:44 pm »
Salut Iulian , daca ar fi fost Onesti_ul mai aproape as fi venit ca m-ai imbolnavit cu barca ta , ma gandesc foarte serios la o amenajare interioara foarte asemanatoare sau poate chiar identica.
Referitor la al cate-lea sunt pe lista , raspunsul este nu stiu si nici nu ma intereseaza , i-am promis lui Vali ca nu-l voi suna sa-l presez ci voi astepta tel de la el atunci cand va veni vremea . Oricum pana la anul in primavara nu am nici o speranta .

4
Alte ambarcatiuni / Am bere de dat
« : Iunie 17, 2018, 11:02:55 am »
Va salut, stiu ca astazi majoritatea sunteti pe apa dar eu acuma am prins ceva timp liber si m-am gandit sa fac apel la bunavointa voastra pentru a ma mai lumina putin. Despre ce este vorba , m-am inscris pe lista lui Vali si e clar ca am de asteptat dar pana atunci am rugamintea la cei care au deja barca de la Vali ( si vor si pot ) sa ma plimbe si pe mine putin pentru a vedea pe viu cu ce se mananca barca asta si sa-mi fac o idee la ce sa ma astept vis a vis de motorizare si amenajare interioara si ce alte idei mai pot imprumuta de la voi. Sunt foarte curios cum se comporta cu motoare de la 25 pana la 40 cp .Locatia mea este Bucuresti , iar benzina micii si berea bineinteles tot de la mine vor fi . Contactul meu Cristi Nitu 0745 344 440 sau crishunter965@yahoo.ro .

5
Alte ambarcatiuni / Re: Ajutor
« : Iunie 08, 2018, 10:56:16 pm »
Adicatelea voi acuma puneti sare pe rana sa inteleg 

6
Alte ambarcatiuni / Re: Ajutor
« : Iunie 07, 2018, 08:45:21 pm »
Multumesc Vali pentru telefon si pentru sfaturi , sa-ti de-a Dumnezeu sanatate si putere de munca .

7
Alte ambarcatiuni / Re: Ajutor
« : Iunie 07, 2018, 09:33:37 am »
Intrucat am scris mai sus ca nu am inca motor as vrea sa stiu daca aveti idee cat de bine se preteaza un motor de 25 de cp in 4 timpi pentru barca lui Vali . Cel mai probabil va merge incarcata cu 2-3 persoane + sculele de pescuit ( lansete, momeli ,etc ). Nu de alta dar am ochit un motor sh care arata si functioneaza foarte ok si as vrea sa stiu daca ma bag sau nu .

8
Alte ambarcatiuni / Re: Ajutor
« : Iunie 07, 2018, 08:40:20 am »
Am vazut in timp si am si mers cu majoritatea barcilor care sunt pe piata la categoria asta ,dar toate au cate ceva care te nemultumeste iar preturile nu sunt chiar mici incat sa zici ca nu onteaza daca trebuie sa platesti sa mai faci modificari iar la unele nici nu prea mai ai cum . Pentru a ajunge pe lista lui Vali aveti cumva un contact sau care este cel mai probabil termen de executie al unei barci ?

9
Alte ambarcatiuni / Ajutor
« : Iunie 06, 2018, 08:58:19 am »
Buna ziua , am citit si am tot citit posturile voastre referitoare la barcile cele mai recomandate pentru dunare si delta si pe langa o multime de informatii foarte utile am tras o concluzie si anume ca tot nu stiu incotro sa o apuc . Asa ca apelez la ajutorul si experienta voastra intrucat am vazut ca multi dintre voi au multa experienta in lucrul cu barcile , pe apa si pe uscat si cu amabilitatea de care ati dat dovada sper sa-mi pot clarifica problema. Problema in sine consta in alegerea variantei pe care sa merg si aume , modificarea unei barci deja existente si adaptarea ei pentru pescuit si plimbari pe dunare si in delta pentru care nu am motor si varianta doi sa ma pun pe lista de asteptare la Vali si cand o fi sa vina o veni. Pana atunci ma descurc cu un pescarus cu un tohatsu de 9,8 cp. Multumesc anticipat pentru intelegere si astept sfaturile voastre.

10
Sa facem cunostinta / Re: Bun venit pe Forumul Cap Compas
« : Aprilie 30, 2017, 10:49:46 pm »
Salutare tuturor , ma numesc Cristi Nitu (52 ani ) , sunt din Bucuresti , ma ocup de o asociatie de vanatoare si sunt pasionat de vanatoare bineinteles dar si de barci . Multumesc pentru accept in cadrul acestei comunitati si sper ca sa pot gasi aici raspunsuri la problemele cu care ma confrunt sau ma voi confrunta in ale barcilor.

Pagini: [1]
Forumul CapCompas este gazduit la Hangar Hosting - hosting, email, si cloud