Cap Compas

Ambarcatiuni => Motorizate => Subiect creat de: Neculai Anghel din Ianuarie 02, 2019, 02:49:24 p.m.

Titlu: Pareri Gobbi pilot cabin 5m
Scris de: Neculai Anghel din Ianuarie 02, 2019, 02:49:24 p.m.
Va rog pe cei care aveți sau care cunoasteți acest model sa exprimați o parere despre aceasta barca.Intentionez sa achiziționez una sh.Ma intereseaza daca a restaurat cineva o asemenea barca sau sa ma indrept catre una mai scumpa care nu necesita lucrari de restaurare.Nu cunosc foarte multe despre barci și mi-ar fi extrem de folositoare parerile dumneavoastra.Mulțumesc.
Titlu: Re: Pareri Gobbi pilot cabin 5m
Scris de: Vali din Ianuarie 02, 2019, 10:36:22 p.m.
Salut Neculai Anghel si bun venit pe forum.

Desi nu am restaurat pana acum vreo pilotina Gobi, am restaurat zeci si zeci de barci similare, si lucrarile sunt cam aceleasi. Nu e un capat de tara, dar e nevoie de munca sustinuta si nu intotdeauna placuta.

Indiferent ca iei o barca mai paradita sau una in stare mai buna, tot va trebui sa lucrezi cate ceva pe la ea. Cea mai nasoala varianta e cea a unei barci renovate strict in scopul vanzarii, unde de obicei se da buleala en-gros.

Daca consideri ca esti dispus sa lucrezi tu insuti la barca, e o idee buna sa iei una intr-o stare mai modesta si sa ti-o faci dupa inima ta. In felul asta vei avea siguranta unui lucru bine facut, vei sti exact fiecare cotlon si detaliu al barcii, si te vei bucura de ea multi ani fara griji.

Daca te vei decide deci la varianta asta, sigur vei primi pe forum tot sprijnul de care ai nevoie. Spor la decizie si ulterior la treaba.
Titlu: Re: Pareri Gobbi pilot cabin 5m
Scris de: Neculai Anghel din Ianuarie 03, 2019, 10:18:43 a.m.
Bine v-am gasit si mulțumesc mult pentru sfat.trebuie sa studiez putin pentru ca in afara de gauri sau crapaturi in acest momentu nu cred ca pot identifica cu succes alte probleme.oricum voi cere sfaturi la fiecare pas pe care il voi face.Am vazut ca pe acest forum sunt oameni cu multa bunavointa.Mulțumesc.
Titlu: Re: Pareri Gobbi pilot cabin 5m
Scris de: Gabriel NT din Ianuarie 09, 2019, 10:55:51 p.m.
Ai ceva poze cu barca pe care intentionezi sa o cumperi? Sunt curios cum atata si in ce zona trebuie renovata?
Titlu: Re: Pareri Gobbi pilot cabin 5m
Scris de: Neculai Anghel din Ianuarie 11, 2019, 10:18:36 a.m.
In monentul asta nu am.Dar in principiu vreau modelul asta de barca.Ma gandesc ,dupa anii de folosința ca oricum trebuie facuta o restaurare generala.Eu,sincer nu ma pricep si daca voi cumpara o barca vopsita si dupa cateva luni vor iesi problemele la iveala tot va trebui sa incep un proces de restaurare.Atunci cand voi achiziționa ma voi pregati si pentru varianta in care voi investi niste bani.Revin cu fotografii cand ma hotarasc asupra unei barci anume.E destul de greu pentru ca in țara e doar una de vanzare in momentul asta si probabil va trebui sa merg afara sa o iau.
Titlu: Re: Pareri Gobbi pilot cabin 5m
Scris de: dorely din Ianuarie 11, 2019, 07:39:33 p.m.
O restaurare generală costa enorm. Sunt colegi care au trecut prin așa ceva. Eu, personal dețin in acest moment 4 barci, toate f bune. De la cabinate la barca de viteza. Cine dorește detalii suplimentare, rog in privat