Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Subiecte - cristiantutuianu

Pagini: [1] 2
1
Cafenea - Discutii generale / Harta rampe lansare ambarcatiuni
« : Aprilie 18, 2019, 12:03:02 p.m. »
Am promis !
Asta a iesit pana acum
https://drive.google.com/open?id=1ZfLchBqf9-jffP6wmefanxhOychbXSSb&usp=sharing

iconitele de culoare rosie sunt rampe amenajate
iconitele de culoare verde sunt locatii de lansat ambarcatiuni facute de mama natura (de exemplu La Porcarie )unde am lasat si am scos barci din apa ...nu singur !

2
Cafenea - Discutii generale / Urări
« : Decembrie 23, 2017, 08:44:45 a.m. »
În prag de sărbători, cu pacea, lumină şi căldură în suflet, vă doresc sa aveţi parte de zile minunate, de un Moş Crăciun darnic şi bun; multa sanatate, ca fara ea nu se poate, mese bogate, dragoste si iubire fata de cei dragi si apropiati, pace, prosperitate, intelepciune; un an mai inalt in aspiratii si plin de succese.
 
Crăciun fericit şi La multi ani!

3
Motoare / Motor de barca fara elice ?
« : Octombrie 12, 2017, 03:48:20 p.m. »
Am ramas  surprins cand am vazut imaginea asta.
E o adaptare ? Se gasesc motoare asa...fara elice? ;)


4
Resurse / Daca sunt Resurse sa fie
« : Ianuarie 13, 2017, 11:38:57 a.m. »
Azi am reusit sa citesc si eu ce mai zice lumea
Am fost azi la fermoare ,persoana contact dl.Razvan ,tel 0723 581 691,i-am explicat omului ca e posibil sa fie sunat de niste domni care doresc sa i-si construiasca corturi si a spus ca va ajuta ,prin livrare cu ,curierat.
pe forum si am ajuns la o concluzie :daca din diverse motive ai scapat o postare vi si pui o intrebare la care deja exista raspunsul.
Poate nu te gandesti sa dai o CAUTARE pe forum  ....dar sarim peste

 DORITI SA AVEM UN " LOC " IN CARE SA LE GASIM RAPID?
Hai sa  trecem la treaba !
Sa fie pe caprarii
- Fibra de sticla
- Rasina epoxidica
- Rasina poliesterica
- Vopsea
- Bimini
- Motoare
- Vele
 lista poate continua

5
Marina Eforie, din localitatea Eforie Nord, găzduieşte miercuri, 8 iunie 2016, de la ora 19.00, festivitatea de deschidere a celui mai mare eveniment sportiv de yachting, organizat până acum pe litoralul vestic al Mării Negre – CUPA DOBROGEI, eveniment format din Regata Internațională Cupa Dobrogei la clasele Centreboards și Regatta Internațională Poseidon – Balchik, dedicată yachturilor din clasa Keelboats.

CUPA DOBROGEI, la yachting, eveniment aflat la a cincea ediție, se va desfăşura în perioada 8 – 11 iunie 2016, iar prin alăturarea celor două clase de ambarcațiuni (centerboards si keelboats) în cadrul aceluiași eveniment, competiția aduce laolaltă sportivi de toate vârstele, încurajându-se astfel dezvoltarea acestei ramuri sportive – sportul cu vele.

CUPA DOBROGEI devine astfel cea mai complexă competiție sportivă de yachting şi unica transfrontalieră, din Europa.

***
Regata Internaţională Cupa Dobrogei la yachting deschisă tuturor claselor de veliere sportive din categoria Centreboards a fost iniţiată de Clubul Nautic Român şi Morski Klub Balchik în anul 2011, fiind încrisă concomitent în calendarele federaţiilor de yachting din cele două ţări şi găzduită alternativ de cluburile organizatoare din România şi Bulgaria. Ajunsă la cea de-a cincea ediţie, competiţia velistică se va desfăşura în anul 2016 sub titulatura CUPA DOBROGEI, ca urmare a asocierii la Autoritatea Organizatoare a C. S. Black Sea Competition, alături de Clubul Nautic Român şi Morski Klub Balchik, şi a creării secţiunii pentru yachturi (Keelboats) – Regata Internationala Poseidon-Balchik.

Regata Poseidon este una din competițiile de tradiţie de pe litoralul Mării Negre, reprezentând prima etapă din cadrul Trofeului Black Sea Sailing organizat pentru al cincilea an consecutiv de Asociaţia Black Sea Sailing. Anul acesta, Regata Poseidon îmbraca o nouă formă – „Regata Internaţională Poseidon- Balchik” – ca urmare a extinderii protocolului de asociere între Clubul Nautic Român şi Morski Klub Balchik, prin cooptarea AS CS Black Sea Competition.

La startul primei regate a Cupei Dobrogei la yachting, programat joi, 9 iunie, în rada Marinei Eforie, participă aproximativ 100 de veliere la secţiunile Centreboards şi Keelboats. Competiţia se desfăşoară la clasele: Optimist, Laser 4.7, Laser Radial, Laser Standard şi 420 (Centreboards) şi pentru clasele Racer, Cruiser şi o clasă non-formală – Rally Class (Keelboats).

La Secţiune Centreboards vor fi acordate premii constând în cupe – pentru primul loc adjudecat la clasele şi categoriile de concurs, diplome şi medalii şi pentru primii trei clasaţi la toate clasele şi categoriile competiţionale. Pentru cel mai bun rezultat cumulativ calculat la toate clasele şi categoriile de participare, se acordă Trofeul Transmisibil „Cupa Dobrogei”, unei echipe de club, festivitatea de premiere fiind programată sâmbătă 11 iunie, după-amaiză, la finalul ultimei curse compeţionale, la Tabăra Luminiţa, din la Eforie Nord.

În acelaşi timp, pentru Secţiunea Keelboats (Yachturi), se acordă Diploma şi Trofeul “Cupa Dobrogei” echipajului care obţine cel mai bun cronometraj în timp real pe distanţa de 60 de mile maritime între Eforie Nord şi Balcic, în cadrul unei ceremonii separate, în Oraşul Balcic, vineri, 10 iunie. La finalul zilei de sâmbătă, 11 iunie va fi organizată festivitatea de premiere la Secţiunea Keelboats (Yachturi), ca urmare a participării la toate cursele anunțate a se desfășura în cadrul Regatei Internaționale Posedion – Balchik.

*******
Regalul nautic, ce va lua startul pe 9 iunie din Marina Eforie Nord, marchează totodată, prin Regatta Internaţională Poseidon- Balchik, şi prima etapă dintr-o serie de cinci regate ce constituie împreună Romania Cup 2016:
– Regatta Poseidon (8-11 iunie 2016)
– Regatta Regina Maria (24-26 iunie 2016)
– Regatta Life Harbour (22-24 iulie 2016)
– Regatta Bricul Mircea (12-14 august 2016)
– Regatta Callatis (26-28 august 2016),

Romania Cup este organizată de Asociația Black Sea Sailing în parteneriat cu Life Harbour. Evenimentul a ajuns în acest an la cea de-a patra ediție și este cea mai importantă competiţie de yachturi cu vele înscrisă în calendarul sportiv al Federaţiei Române de Yachting (FRY), la secţiunea offshore.

*******
Reprezentanţii Autorităţii Organizatoare consideră că prin coorodonarea eforturilor partenerilor români şi bulgari, pentru realizarea competiţiei velistice Cupa Dobrogei, la clasele de ambarcațiuni din cadrul secţiunilor Centreboards şi Keelboats, yachtingul competiţional de la Marea Neagră va deveni mai interesant şi mai provocator.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa şi Statul Major al Forţelor Navale Române, cu contribuţia Gărzii de Coastă, Căpitănia Zonală Constanţa, Agenţia Română pentru Salvarea Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM) (…) fiind susţinut de Marina Eforie, Primăria Eforie şi Municipalitatea Balcic.
http://observator.ro/peste-100-de-participanti-la-a-iii-a-editie-a-regatei-cupa-dobrogei-217759.html]
[url]http://observator.ro/peste-100-de-participanti-la-a-iii-a-editie-a-regatei-cupa-dobrogei-217759.html
[/url]

6
Rasini si fibra de sticla / Demulanti
« : Aprilie 07, 2015, 10:33:54 p.m. »
Dragilor ....vreau si eu un sfat .Ce anume recomandați, ca demulant.... Mirror Glaze...Finis Care. ...Alcool polivinilic. sau alt produs
Mulțumesc anticipat.

7
Cafenea - Discutii generale / Ajutor identificare salupa open
« : Februarie 20, 2015, 02:45:17 p.m. »
Salutare
Vreau  sa aflu detalii despre salupa open din poza . (nume/producatorul/tara origine/capacitate/...etc....)
Multumesc

8
Cafenea - Discutii generale / La Multi Ani 2015
« : Decembrie 31, 2014, 09:34:01 a.m. »
A mai trecut un an în calendar. Am mai parcurs un drum piperat cu bucurii sau tristeţe, reuşite sau dezamăgiri. Sper ca anul care pleacă să ne fi întărit şi dat putere ca în anul care vine să trecem cu uşurinţă de momentele neplăcute, să gândim doar pozitiv, să avem dorinţa de a munci şi ajunge unde ne-am dorit ,de a ne iubi persoanele dragi mai mult decât am făcut-o până acum!
Un an nou fericit!

9
Intalniri, imprieteniri, pe ape si nu numai / Murghiol
« : Octombrie 02, 2014, 01:03:33 p.m. »
salutare
Pe 3,4si5 oct 2014 ajung la Murghiol.
Care stie ,cunoaste pe cineva in zona care inchiriaza ambarcatiuni?
Multumesc anticipat!

10
Salupe / salupa delfin
« : August 05, 2014, 09:15:25 p.m. »
Salutare
Stimati colegi doresc si eu sa aflu parerile voastre despre Salupa Delfin
Multumesc

Despre asta e vorba :
http://olx.ro/oferta/salupa-delfin-peridoc-inmatriculat-motor-jonhson-30cp-ID13AC5.html#c89af857cf

11
Constructia din materiale plastice / DIY Scule&Accesorii
« : Februarie 11, 2014, 03:15:49 p.m. »
 Azi faceam surf (pe net )si am dat de un site romanesc care are tot felul de minuni pentru constructii si reparatii de ambarcatiuni am dat de:
   Trafaleti din material textil. Trafaleti din plastic si alama, diferite marimi. Trafaleti forme speciale pentru colt, spirala, diferite marimi.
Hai sa vad  :o preturi modele pdf-ul .catalogul nimic nici o poza  pret ioc.
Hai sa caut pe gooagle roller for fiberglass work  opaaa stai ca am gasit ceva
http://i113.photobucket.com/albums/n236/kbisher/MGF%20Gypsy/Image0.jpg
aha e homemade .....( imi aduceam aminte de ce "vorbeam" aseara pe http://forum.capcompas.ro/index.php/topic,1071.msg17781.html#msg17781    si imi spuneam in gand trebuie sa imi fac si eu cleme )........stai nenicule ca nu am doua maini stanga >:( si trec si imi fac si eu  un roller for fiberglass
 Fac un tur de orizont in atelier ...o vizualizare 3D  ...mental ordinea operatiunilor ...gata trec la treaba ...si iata ce a iesit .

Asa ca cine are "utilaje" ;D ;D ;D facute in regim homemade utile pentru  constructia de barcutze e invitat sa le prezinte  :D

p.s.  :o super am dat de inca un maner ....de trafalet

12
Literatura, muzica, film, arte plastice pe tematica / SUPERYACHTS
« : Ianuarie 10, 2014, 02:03:30 p.m. »
http://www.discovery.ro/program-tv/?type=series&channel_code=DROM-RO&series_id=202946

Maine seara se va difuza pe Discovery o emisiune care ar putea fi interesanta pentru pasionatii de plutitoare.
Chiar daca se adreseaza unei categorii de cumparatori din alta sfera, am putea sa ne simtim macar inspirati.
Din reclama vizionata anterior, cred ca vor prezenta aspecte legate de tema, de proiectare, de realizare ... cam tot ce discutam noi pe aici, dar sigur, la alta scara.
Ferice de cei care au pe cablu Discovery Chanel . Eu am trecut la dat cu capul de perete pentru ca nu am canalu ...... >:( >:( >:( >:( >:(
Multumesc de info cristizz
Mama ei de treaba
Am vazut Trailerul SUPERYACHTS ..................... :o :o :o
http://www.youtube.com/watch?v=L1xVVTsAUqM#t=106

13
Motoare / Johnson vs Hankai
« : Decembrie 04, 2013, 02:27:24 p.m. »
 ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Vreau si eu pareri sfaturi 
Problema:
Un var are un Johnson 3,5 din "97 nu stie cate ore de functionare are dar merge ceas  ;) vrea sa il vanda .............si sa cumpere un Hangkai 3,5 "nou nout tipla" cu garantie 2 ani????
Asteapta sfaturi
Multumesc anticipat ;)

14
Navigatie / harti maritime
« : Noiembrie 27, 2013, 03:21:56 p.m. »
Ieri "bantuiam pe net"si am dat de pagina : http://openseamap.org/index.php?id=openseamap&L=1
e interesant de studiat ce se gaseste pe pagina aceast
Si inca un link  http://map.openseamap.org/
Sper sa va fie de folos  ;)

(eu unul sunt inebunit de tot ce inseamna harta........e un defect profesional :D)

15
Cafenea - Discutii generale / "constanteanca"
« : Noiembrie 14, 2013, 03:41:37 p.m. »
"constanteanca"  de la modi citire
M-am hotarat trecem la operatiunea "constanteanca"
Astept propuneri pentru data cand sa executam "constanteanca"
Vreu sa cadem de acord cu data sa fie convenabi pentru "toata lumea"doritori
Cazarea o sa fie identica model MODI
Locatia CONSTANTA
Astept ;)

Pagini: [1] 2