Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Subiecte - radduu

Pagini: [1]
1
Barci de pescuit / Alegere barca pt motor de 5cp
« : Decembrie 21, 2017, 07:09:28 p.m. »
Buna seara, imi puteti recomanda un model de barca pt un motor de 5cp.
Barca va fi folosita numai pe Dunare -Delta Dunarii, de aproximativ 2-3 ori pe an.

2
Alte ambarcatiuni / Pareri Mercury Heavy Duty XS Dunare
« : August 13, 2017, 04:48:31 p.m. »
Buna ziua, avand in vedere scurtele excursii pentru pescuit in Delta Dunarii si pe Dunare in judetul Tulcea, in calitate de pasager, am luat microbul de barcagiu.
Avand in vedere ca stau in Bucuresti, la bloc, fara loc pentru depozitarea unei barci, fara chef de inmatriculat si bataie de cap cu peridocul, iar iesirile in Delta vor fi de maxim 3 saptamani pe an, (in concediul din vara), asta daca vremea permite, 2 persoane ( eu si sotia), m-am hotarat la achizitionarea unei barci pneumatice maca Mercury (la noi se gaseste sub numele de Quicksilver) 430XS Heavy Duty. Barca va fi folosita exclusiv in judetul Tulcea pe Dunare si canalele ei, lacuri, etc, si un pic pe Snagov inainte de a ma aventura pe Dunare.
Varianta XS este confectionata din hypalon iar pretul este undeva la 2200 euro noua. Ca motor as vrea unul de 20cp, cumparat tot de nou.
M-ar interesa eventuale sfaturi in legatura cu pneumatica, cea mai mare temere a mea o reprezinta gibonii care merg cu salupele lor cu viteze foarte mari pe canale creand acele valuri care imi dau senzatia de instabilitate in barca, intrucat observ ca nu incetinesc absolut deloc la intalnirea din ses opus cu vreo barcuta taraneasca.
Pun niste linkuri cu modelul de barca pe are il doresc si specificatiile acesteia.
http://www.boats-yachts.ro/index.php?pag=barci_pneumatice&step=3&firma=quicksilver/&model1=heavyduty/

https://www.youtube.com/watch?v=B2oIVsofBlM

Pagini: [1]