Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Subiecte - gabriel.c

Pagini: [1]
1
Salut,după multe ezitări ...astăzi am început împreuna (eu palmas )cu colegul Dany reconditionarea la Shetlandul meu.
Am făcut pentru început doua vizoare de vizitare unul in paiol pe puntea din exterior și unul in cabina.Asa cum ma așteptăm ,după ce am tot citit pe forum am găsit spuma plină de apa in cabina și ne-am hotărât sa lărgim decupajul paiolului .
Acum dacă sunt colegi care au desfăcut paiolul la shetland pentru a scoate spuma și ne pot da detalii mai amănunțite despre lucrare rămân dator.

2
Salut ,vreau să-mi schimb geamurile de la cabina bărcii care sunt cam zgâriate ,iar chederele sunt crăpate de la soare așa ca va rog să-mi dați o idee de unde pot cumpara aceste chedere. Am înțeles citind pe forum ca materialul ce ar trebui să-l folosesc la geamuri ar fi policarbonat compact .
M-am tot uitat pe net dar nu prea am găsit chedere.
Mulțumesc anticipat

3
Echipamente si accesorii / Lada frigorifica
« : Ianuarie 03, 2019, 08:23:21 pm »
Salut din nou și LA MULȚI ANI !!!
Știe vreun coleg mai vechi in ale bărcilor cabinate ce fel de frigider/lada frigorifica ar trebui să-mi cumpăr pentru a reuși sa beau o bere rece pe balta? Sigur va fi și pe gaz dar ma întrebam dacă are cineva cumva o lada frigorifica pe gaz dar din aia fără compresor(așa la la camioane ) să-mi spună dacă răcește bine.
Mulțumesc.

4
Echipamente si accesorii / Husa marș
« : Decembrie 18, 2018, 09:17:50 pm »
Salut,ma poate cineva ajuta cu un sfat despre un atelier unde pot să-mi fac o husa de mars pentru o cabinata shetland .Am cerut o oferta de la cineva de pe net dar e scump rău .

5
Motoare / Etec 75/90 Hp
« : Octombrie 26, 2018, 09:12:54 pm »
Salut, știe cineva dacă etecul de 90’hp e același cu cel de 75 Hp ?Zice un italian ca cel de 75 doar trebuie resoftat și-l transformi in 90hp

6
Salupe / Motorizare Shetland 536
« : Septembrie 16, 2018, 01:16:10 pm »
Salutare tuturor, am devenit recent proprietar al unei cabinate Shetland 536. Am tot citit subiecte pe forumuri in legătura cu motorizarea pentru aceasta.
Sincer ... nu sunt lămurit nici pe departe cu ceea ce urmează sa fac. Aici văd ca sunt activi câțiva profesioniști și sper ca măcar unul ma va lămuri ce trebuie sa cumpăr  vizavi de motorizare . Menționez ca pescuim in 2 cu bagaje pentru 4/5 zile in Delta , iar pe la Moldova tot in 2 dar cu bagaje ceva mai putine.
 Mulțumesc fffffffrumos anticipat.

Pagini: [1]
Forumul CapCompas este gazduit la Hangar Hosting - hosting, email, si cloud