Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - cristi80

Pagini: [1] 2 3 ... 13
1
Barci de pescuit / Re: Achizitie Black Sea Fishing 510
« : Noiembrie 08, 2018, 04:43:00 am »
Cu siguranța condusul cu volan este mai comod,(cu mențiunea ca ,,fura’’ spațiu din barca), nu este o problema nici echea, depinde de cât ești de alintat. Eu am eche și am mers fără probleme câteva zile la rând.
Despre montatul accesoriilor, cu siguranța se poate ocupa și constructorul, dar asta înseamnă cost suplimentar și așezate acolo unde crede el ca ar veni. Eu zic ca accesorizarea bărcii trebuie făcută de proprietar, după dorințele lui.(eu mi-am montat bimini astfel încât sa pot arunca/înțepa cu lanseta din pupa bărcii, asta înseamnă ca spațiul de condus nu este protejat de soare,dar așa am vrut eu, lumina din pupa am montat-o detașabilă sa nu ma încurce la pescuit, suporții de sonar,lansete...șamd.

2
Pneumatice-RIB / Re: RIB GALA ATLANTIS DELUXE A400L
« : Noiembrie 02, 2018, 08:39:02 pm »
Eu am un peridoc făcut de mine, car barca scurta făcută de Vali+motor 20cp, cu un Opel Astra G 1.7 80cp și nu am nicio treaba, merg 100km/h pe intinsura și nici nu simt ca ma împinge peridocul când franez(fără sistem de frânare).
Eu zic sa mergi pe un peridoc pana in 750kg, nu o sa ai nicio problema cu Skoda sau Passat-ul, pt. o barca de 150kg este arhisuficient.
Mai important ar fi sa îl accesorizezi astfel încât datul și scosul la/din apa sa îl poți face singur, fără mare efort și fără sa intri in apa(rampele de pe la noi, nu sunt chiar minunate),vinciul sa fie supradimensionat,eu îl folosesc sa trag barca+peridocul de la apa la mașina aflată pe rampa,vreo 7 m, pe cote scăzute cum sunt acum.

3
Legislatie / Re: Circulatia cu barci neinmatriculate
« : Octombrie 21, 2018, 04:32:39 pm »
Erau de la poliția transporturi, poliția de frontiera a trecut fără sa m-a bage in seama.

4
Legislatie / Re: Circulatia cu barci neinmatriculate
« : Octombrie 20, 2018, 09:03:56 pm »
Astăzi am fost controlat de poliția transporturi la permisul de pescuit și la un moment dat m-au întrebat de nr. De înregistrare a bărcii. Le-am spus ca barca nu este înmatriculata deoarece e sub 20 cai și sub 7 metri, conform legii. Răspunsul dumnealor a fost: ,,Aveți dreptate, fir întins!’’ si au plecat.
Asta a fost la Galați, cam in dreptul localității Grindu.

5
Feedback despre forum / Re: Feedback
« : Septembrie 19, 2018, 08:37:47 pm »
Subscriu la cele spuse de Spinoza.
Cu ajutorul forumului și in special cu ajutorul lui Vali am intrat in lumea bărcilor.Barca ce îmi aduce bucurie :).atat
Multumesc.
Acum rămâne sa oferim și noi din experiența noastră celor ce sunt la început. Un fel de ,,Da mai departe’’.

6
Echipamente si accesorii / Re: Peridoc pentru barca usoara
« : Septembrie 19, 2018, 11:14:48 am »
Din ce știam eu, cartea trebuie sa aibă obligatoriu folie.

7
Echipamente si accesorii / Re: Peridoc pentru barca usoara
« : Septembrie 18, 2018, 06:10:27 pm »
Dacă ai posibilitatea și cunoștințele necesare nu este mare lucru construcția și înmatricularea unui peridoc. Avantajul ar fi un cost mai redus și ar ieși așa cum îți dorești.
Eu am dat la RAR 500 lei pt înmatriculare, 50 lei o declarație notariala și contravaloarea certificatului de înmatriculare și a numărului la poliție și asta a fost (+o zi pierdută la rar)

8
Echipamente si accesorii / Re: Husa stationare
« : Septembrie 03, 2018, 05:52:16 pm »
Este un atelier pe lângă ireg, ‭(0741) 182 898‬, eu mi-am făcut Bimini la el. Am văzut și poze cu prelate făcute la bărci de el

9
Motoare / Re: Motor Honda bf20 probleme
« : Septembrie 03, 2018, 05:30:27 pm »
Am găsit și eu pe net ca ridicarea plăcii antiventilatie deasupra chilei aduce un plus de turație, astfel se poate creste pasul elicei. Cât de sus nu se poate afirma decât in urma unor teste pe apa.

10
Dacă te ajuta, eu am folosit țeava rectangulară de aluminiu, iar bara de lumini am făcut-o din pervaz de aluminiu de la termopane

11
Motoare / Re: Cadere putere in sarcina honda 40 cp ! ;)
« : August 06, 2018, 04:37:50 pm »
Dacă tot e feedback-ul bun, un contact al meseriașului ar fi indicat.

12
Motoare / Re: Cadere putere in sarcina honda 40 cp ! ;)
« : Iulie 31, 2018, 04:00:22 pm »
Nu contest ceea ce spuneti, eu doar am susținut ca sincronizarea nu este o operație dificila.
In alta ordine de idei, ați putea sa dați cu spray de curățat frânele in admisia de aer a carburatoarelor, dacă motorul se turează atunci problema ar fi cu alimentarea.

13
Motoare / Re: Cadere putere in sarcina honda 40 cp ! ;)
« : Iulie 31, 2018, 09:27:12 am »
Făcând o analogie cu motoarele policilindrice de la motociclete, sincronizarea carburatoarelor nu e mare filozofie dacă exista scula respectiva. Mai multă munca este la curățarea carburatoarelor, operație obligatorie ce precede operația de sincronizare.

14
2.cristi80

15
multumesc mult pentru implicare haide ti sa facem o cheta sa i dam in judecata
eu sunt doar inceputul....o sa ne fie teama sa iesim sa ne plimbam cu barca pe dunare,eu cred ca am sa o scot din apa deocamdata
Sa dam in judecată nu necesita bani( doar in cazul angajării unui avocat), eu zic ca ar trebui sa existe un act constatator din care sa reiasă abuzul, altfel sunt doar vorbe.
Și eu(împreuna cu iulian_cln) am fost controlat la permisul de pescuit și ne-au aruncat o vorba cu inmatriculatul, dar când le-am spus ca bărcile pana in 7m și 20cp nu se înmatriculează, au schimbat subiectul și tot așa ne-au trecut numele intr-un catastif(poliția transporturi, in cazul nostru)
Toți locuitorii deltei cu care am vorbit, cunosc treaba cu neinmatriculatul.

Pagini: [1] 2 3 ... 13
Forumul CapCompas este gazduit la Hangar Hosting - hosting, email, si cloud