Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - DoiNomazi

Pagini: [1] 2 3 ... 43
1
Echipamente si accesorii / Re: bimini pt. pilotina
« : Iulie 18, 2019, 11:14:28 p.m. »
prelata am folosit-o doar un sezon , in schimb am toate banchetele imbracate in goretex si sunt multumit.se curata usor

Strict pentru banchete, neoprenul s-ar putea sa fie mai durabil decat GoreTex-ul.

2
Cafenea - Discutii generale / Re: Chemari si raspunsuri pe capcompas
« : Iulie 12, 2019, 12:49:59 a.m. »
Misto excursia, faine si pozele, mi-au placut !
Sa fiti sanatosi si calatorii cat mai frumoase !
Cezar

Multumim Cezar, sa se implineasca ce ne-ai urat, ca altfel amintirile sunt frumoase, dorintele si mai mari, in timp ce frecam menta rutinei cotidiene la ralanti.

3
Cafenea - Discutii generale / Re: Chemari si raspunsuri pe capcompas
« : Iulie 10, 2019, 04:36:21 a.m. »
Si o ultima amintire din Fagaras - 2006...


4
Cafenea - Discutii generale / Re: Chemari si raspunsuri pe capcompas
« : Iulie 05, 2019, 10:00:42 p.m. »
De 4 iulie, pe barca altuia, ca asa e cand n-ai lucru' tau... :)


5
Cafenea - Discutii generale / Re: Chemari si raspunsuri pe capcompas
« : Iulie 02, 2019, 11:42:37 p.m. »
Amintiri din copilarie... oldies but goldies... :)

6
Cafenea - Discutii generale / Re: Chemari si raspunsuri pe capcompas
« : Iunie 03, 2019, 06:40:43 a.m. »
Adica, nu te-a miscat deloc salata de vinete... :) Mie salata de vinete cu ceapa mi-a mers direct la suflet, altfel cortul testat in aceasta iesire e bun doar pentru vara si absolut mediocru spre neadecvat pentru celelalte sezoane.

7
Cafenea - Discutii generale / Re: Chemari si raspunsuri pe capcompas
« : Iunie 02, 2019, 01:47:57 a.m. »
O mica iesire de saptamana trecuta pe malul apei... tabara de incalzire, re-acomodare, si testare a unui cort... :)


8
@gvincentiu

Multumim!

A fost emotionanta dupa amiaza aia in Ushuaia. Ploua marunt si des si vasul se desprindea de cheu plecand spre sud catre Capul Horn. Apoi neastamparatul Drake Passage care nu poate sta linistit mai mult de cateva ore. Sigur ca un vas mai mare este afectat mai putin de vant de 54 de noduri, dar m-am gandit cum ar fi fost afectat un velier, mai ales ca problema acostarii pare exclusa ca optiune in zona Capului Horn datorita malurilor abrupte.

Pe mine m-a marcat cel mai mult replica 1:1 a navei Victoria a lui Magellan. Am ramas impresionat de conditiile de la bord. Singura cabina cu singurul pat era cea a lui Magellan, restul echipajului traia in conditii grele sub punte. Spatiu stramt, expusi la vant si valurile mai mari care incalecau bordul.

A fost scurta tura in Insula Pastelu, dar am vazut cam tot ce se putea vedea acolo. Ca probabil pe multe alte insule din Pacific, nu poti sa nu te intrebi daca menirea omului e intr-adevar sa munceasca in fiecare zi de dimineata pana seara acumuland tot felul de cacaturi, sau sa se bucure de somnul de dupa amiaza intr-un hamac la umbra.

In Valparaiso masina s-a dovedit a fi putzin cam prea mare pentru vechile stradute de pe deal... :) Iar accesul in garajul hotelului s-a facut la foitza de tzigare.

Da, a fost domestic, dar frumos, pentru o scurta vacanta de iarna.

LE: N-ai mentionat determinarea “recrutului” la pestera de sare... Te-am prevenit ca s-ar putea sa-ti placa pe alocuri... :)

9
Ne-am gandit ca trebuie sa te bucuri de prezenta cuiva cat e in viata. Dupa aia, nu prea mai conteaza. Si cum viata poate fi curmata brusc in orice moment, pana la urma cu asta te alegi, interactiunea cu cei dragi si... calatoritul.

“recrutul” inca se mai misca si e vioi... :) Peste 2 saptamani iesim la camping sa ne scuturam de iarna si in vara o luam in Florida sa ne mai barcagim un pic, mai ales ca i s-a reaprins gustul de calatorii... :)

10
Si acum, ca te-ai lamurit, vinzi casa si ghiulu’ sa pleci in expeditie, sau ai intrebat asa, fara suparare, doar de sanchi? :)

11
In cazul nostru din salariu. Cand nu tii mortis sa-ti faci/cumperi casa, cand tii o aceeasi masina 20 de ani, cand nu fumezi si iesi rar la restaurant si nu te intereseaza moda, bijuteriile, si mai ales cand nu ai copii pentru care sa strangi, se poate din salariu.


12
S-ar putea sa-ti placa, daca nu tot, sigur pe alocuri... Multumim anticipat pentru vizionare.

Astept impresii, stiu ca tu chiar te uiti cu atentie.

13
“And now, for something completely different”...

...we should see if Seasick and Grumpy can tame a trip to keep in step with a 81 years old “recruit”. Or, if a 81 years old “recruit” can keep in step with a Seasick and Grumpy trip...

“Te Pito o Te Henua / The Navel of the World” is a 135 minutes video diary trip to Argentina and Chile at the end of 2018. From Buenos Aires to Ushuaia, from Cape Horn and the Magellan Strait to Easter Island and the Atacama Desert, the video will help you keep in step with this odd team...

It’s a circus all right. Enjoy!... :)

 Seasick & Grumpy

14
Cafenea - Discutii generale / Re: Chemari si raspunsuri pe capcompas
« : Ianuarie 29, 2019, 06:46:28 p.m. »
Next? Mai pe apa, sau mai pe uscat? Si uite asa, cu multe luni inainte sa se termine motajul la video jurnalul din iarna, au inceput pregatirile pentru tura de vara cu bataile de cap specifice, deja intrate intr-o rutina draga... :)

15
Cafenea - Discutii generale / Re: Chemari si raspunsuri pe capcompas
« : Ianuarie 26, 2019, 03:50:18 p.m. »
Jurnal video cu multe zâmbete, doar a fost atmosferă de Revelion, nu?


Lipsa zambetului lui Grumpy este inzecit compensata de zambetul cvasi-permanent al lui Seasick... :)

Revelion, Craciun, zilele saptamanii, orele si anii, alea, alea, sunt conventiile adoptate de noi oamenii pe strazi asfaltate, caci in mijlocul naturii, sau la drum intins, isi mai dilueaza semnificatiile... :)

Pagini: [1] 2 3 ... 43