Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - dany

Pagini: 1 [2] 3 4 ... 88
16
nu cred ca ne putem baza pe ''cum o vrea Domnul''!Dam la crap,prindem[in cel mai bun caz]pupam,poze si eliberam...alegeti voi ordinea..Daca eliberam inainte,pupam partenerul de pescuit ;D sau partenera ,dupa preferinte ,sa nu facem discriminari  ;)

17
catch and release,deci ,...sau deloc...Multumesc!

18
Anul acesta se poate pescui pe ''M''-uri ?Ce fel de restrictii sunt la pescuitul din barca?
Multumesc!

19
Corect Tony !Orice gaura data in paiol prezinta ''pericol''.Sigilate bine si tot sunt emotii..Banchetele ,scaunul,se lipesc bine si atat.Sunt solutii acum slava domnului.

20
Motoare / Re: caut un 2t 20 cp
« : Aprilie 22, 2019, 01:32:18 p.m. »
zona Padova,veneto,treviso sau como[mai la nord].S-ar putea sa ajung pe acolo cam intr-o luna cel mult....ce bine ar fi...Sunt motoare nescoase pe site-uri, ce stau prin marine degeaba....Alea sunt de combinat.Mai greu cu italienii caci nu au acte sau le au ratacite si sunt f. comozi sa le caute.Trebuie sa ai pile  din partea lor,ceea ce eu cred ca am in vreo doua locatii.
Sper sa nu intervina nimic ....Cand voi stabili plecarea am sa dau un ''tignal''

21
Motoare / Re: caut un 2t 20 cp
« : Aprilie 22, 2019, 01:15:53 p.m. »
Probleme cu Sicilia....Pe langa faptul  ca e departe  ,nu prea sunt seriosi...

22
Motoare / Re: caut un 2t 20 cp
« : Aprilie 21, 2019, 09:45:48 p.m. »
Ai facut cercetari?!Pozele sunt identice ,mai putin''pixelul  verde'' din poza postata de iesean.Ce vorbim noi aici...Lasa-l cu d-zeu cu motorul lui cu tot...nu o sa incepem un razboi din asta...
Am fost indignat si ofticat,ce-i drept...

23
Motoare / Re: caut un 2t 20 cp
« : Aprilie 21, 2019, 06:56:23 p.m. »
Am rude in zona in care aparuse de vanzare pe subito,dar sau miscat prea lent.....M-am ofticat!I-l scoteau la  400 e plus 100 adus.
Pretul  pe care-l cere asta din Iasi e exagerat si iar m-am ofticat !
Mai apar ele.

24
Rasini si fibra de sticla / Re: Barca lovita si reconditionata
« : Aprilie 21, 2019, 11:01:28 a.m. »
Multumesc  Sam !O problema mare era lipsa intariturilor din lemn  care ajuta la prinderea inoxaraiei si suportilor,etc...Barca avea o groaza de gauri ''moarte''din aceasta cauza...nu mai vb. de gaurile si crapaturile capatate in urma coliziunii!Au fost pareri ca barca trebuie aruncata,dar iata ca nu....V-a pluti in curand !

25
Motoare / caut un 2t 20 cp
« : Aprilie 21, 2019, 09:03:37 a.m. »
Am un bun prieten ce m-a insarcinat sa-i caut un motor de 20 cp cizma scurta in 2t comanda la maner ,pt. o barca pneumatica Yamaha 340.El lucreaza pe comunitate sofer pe tir , vine acasa in mai si vrea sa se dea cu barca recent cumparata.Apelez la voi pt. oferte.Multumesc.
Ps. In cautarile mele dau peste un anunt pe olx.....Puteam sa jur ca vazusem anuntul pe subito si-l salvasem pe undeva.Asa ca va supun atentiei  anunturile.Sunt cumva identice pozele din anunturi?

26
Rasini si fibra de sticla / Re: Barca lovita si reconditionata
« : Aprilie 20, 2019, 07:25:29 a.m. »
poze
Am  montat placi de placaj stratificat pe ambele borduri pt. a ajuta la nontajul inoxaraiei pe barca si suportilor de tot felul,la cererea beneficiarului ,punand cotele  sa se  stie unde se afla exact pt. un montaj corect.
Vopsita cu topcoat .Urmeaza montarea celor doua corpuri si sa-i pun bandoul de cauciuc.

27
Rasini si fibra de sticla / Re: Barca lovita si reconditionata
« : Aprilie 20, 2019, 07:15:07 a.m. »
Pasi mici,etape de slefuire,batut fibra,iar slefuiri....Montat ''cleme''ajutatoare sa trag fibra la forma initiala dupa care scoase afara...Intarita bine pe  interior,si iar  intoarsa si rasintoarsa...

28
Rasini si fibra de sticla / Barca lovita si reconditionata
« : Aprilie 20, 2019, 07:07:18 a.m. »
 De la inceput va cer scuze ca nu am facut destule poze pe parcursul reparatiei sau sa fac calcule de materiale.
Barca a fost implicata intr-un accident pe soselele patriei.Un sofer de tir a adormit la volan si a izbit lateral barca pusa pe peridoc ,aruncand-o din carlig in afara soselei.Un accident urat care s-a soldat cu avarierea grava a barcii ,pt. multi iremediabil,dar iata ca se poate.

29
Barci de pescuit / Re: Montare motor
« : Aprilie 20, 2019, 06:42:43 a.m. »
Placa de inox de o parte si de alta e indicata cand strangi motorul cu suruburi.Menghina stransa pe inoxul ala sa nu cedeze la un moment dat.Eu am avut 25  cp ,pe''seven'',barca de 3,2m si am ajuns la 40 km/ora in doi cu bagaj...si am strans numai cu menghina motorului.Eram bazat pe oglinda caci o facusem eu.Saibele menghinei s-au presat f.bine pe oglinda,lasand oarece urme .Pt. siguranta am pus un lant f.scurt de la ochetul menghinei pana la un ochet fixat bine de oglinda.Pe exteriorul oglinzii aveam montata pana de pvc.E bine sa verifici strangerea  suruburilor menghinei din cand in cand.
Daca gauresti barca pt. suruburi baga sika din ambundenta si freaca surubul pe gaura, rasucindul.Saibe late pe interior sau placuta de inox pe interior nu-i face decat bine.Daca sigilezi bine cu sika gaurile nu ai probleme.Iei sika mastic din ala alb-gri.Se face beton.

30
Rasini si fibra de sticla / Re: Pilotina Pici -hardtop
« : Aprilie 18, 2019, 06:52:50 p.m. »
Ar trebui sa mut discutia asta intr-un nou topic.Mi l-am poluat singur.I-mi face placere sa vb. cu voi pe orice tema de interes,asta e sigur....Da ,asigurarile au luat in considerare numai peridocul,caci el era asigurat.Marfa,nu!Incarcatura.Barca.Motor=ciuciu!!!
am facut un topic nou privind barca lovita.
Scuzele mele baietilor ce au venit cu comenturi pe aceasta tema,dar putem continua discutia pe topicul actual:Barca lovita si reconditionata.Multumesc.

Pagini: 1 [2] 3 4 ... 88