Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Subiecte - beluga

Pagini: [1]
1
Echipamente, accesorii, motoare / Peridoc pt transport...
« : Iunie 05, 2017, 01:05:08 p.m. »
   Salut!!!
   Are cineva de inchiriat, sau oferit, pentru o saptamana si un pret modic😊 un peridoc care sa transporte o ambarcatiune gonflabila de aproximativ 500-700 kg???  Preferabil in zona Bucuresti... Multumesc mult!!!

2
Veliere / Rulment presiune linie axiala velier
« : Mai 28, 2017, 12:11:50 p.m. »
Salut!!! Am si eu nevoie de cateva sugestii pentru montajul unui rulment de presiune in cadrul unei liniii axiale la un velier... De fapt intreaga linie axiala este in proiect... Despre executie caut solutii... :) Multumesc mult!!!

3
Stitch&Glue / Adeziv pentru lemn...
« : Octombrie 20, 2015, 12:41:53 p.m. »
Va salut!!!
     O noua dilema... Am niste sipculite din mahon si asi vrea sa-mi confectionez niste bancute in cockpit... elementul de dificultate ar fi acela ca am nevoie de o lungime de 150cm iar sipculitele mele de 10mm grosime au jumătate din lungime... Ma gândeam sa le tai la capete intr-un unghi mai mare de 45 de grade si sa imbin capetele cu o rasina epoxidica... Dar de care??? Aveti idee de un adeziv pentru lemn care sa se preteze cel mai bine la problema mea sau eventual variante... Multumesc mult!!!

4
Echipamente si accesorii / Rope recoiled...
« : Iunie 22, 2013, 06:37:35 p.m. »
Caut si eu ”rope recoiled” pentru un Yamaha de 20 cp in 2t la un pret decent

5
Monococi / Punte lemn...
« : Februarie 27, 2013, 12:37:35 a.m. »
   Salut din nou!!!
  Se pare ca lumea merge inainte si noi trebuie sa ne tinem dupa ea... Increzator ca voi primi ceva indrumari indraznesc sa cer oricui are ceva sugestii, sau informatii de oferit, despre cum sa instalez o punte de lemn la un mic velier pe o structura deja existenta. Ca material, o recomandare mai veche se referea la tek dar imi place si stejarul ...Iata de ce  oarecare bibliografie nu ar strica ... Multumesc anticipat tuturor pentru bunavointa!!!

Pagini: [1]