Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - Florio

Pagini: 1 ... 165 166 [167] 168 169 ... 171
2491
Despre costuri inca nu pot spune ceva foarte exact, pina acum am cumparat materiale de 1000 de lei, mai urmeaza vopseaua si multe alte maruntisuri de genul sisteme de prindere minere capace.... La final o sa pot face un calcul mai exact , pentru ca imi notez toate chestuielile. Pot spune pina acum ca doar fundul a inghitit 6kg de rasina si 500g demulant.


O diferenta intre un caiac cumparat si unul "home made" ar fi ca la cel din magazin stii din start ce pret are. :)

Daca devine prea scump comparativ cu asteptarile, mai renunta la cate ceva. De pilda uite unul pentru care s-a renuntat sa se cumpere vopsea :) :

2492
Deocamdata e gata fundul caiacului, urmeaza fata , unde e ceva mai mult de munca, de fapt migala dar cum vremea s-a stricat... o sa mai dureze un pic.
La prima vedere imi place ce a iesit, doar ca mie imi pare ca e cam suptire, si ca sa il aduc la grosimea originalului o sa mai laminez un rind de tesatura tot de 300g/m2 peste.
Ma gindesc deja ca la fata sa laminez un rind de tasatura, 2 stratimat si iar un rind de tasatura, toate de 300g/m2 ca la grosimea asta se modeleaza pe forme bine.

Cum ai gandit imbinarea dintre punte si restul barcii, Adriana ?
Cat despre grosimea caiacului, asta ar fi simplu de rezolvat : cautam cate straturi de fibra (si ce grosimi) se folosesc la barci similare . Ca sa nu iasa prea subtire sau prea gros (si greu totodata). Daca a inventat cineva roata asta o data, sa folosim experienta anterioara. :)

2493
Monococi / Răspuns: Povestiri cu vele
« : Mai 05, 2011, 11:30:37 am »
Eu as fi incantat sa parcurg intr-o carte, experientele traite de dl. Paul Butusina , asa cum cu entuziasm am lecturat si cartile scrise de dl. Radu Theodoru.
Episoadele scrise aici, redau un alt grad de detaliu, sunt perceptii de calatorie de o alta densitate.
Si tocmai faptul ca e mai aproape de partea documentaristica decat de cea lirica, ar face cartea mai interesanta pentru noi, cei impatimiti de barci si navigatie.

Spor la toate !

2494
Cafenea - Discutii generale / Răspuns: Retete cocktail-uri
« : Mai 04, 2011, 03:04:43 pm »
Hahahah.... se scurg ochii :)

Daca-l lasi pe Vincentiu o ora in bucatarie iti face si velatura din martipan ! :)

2495
Iese cineva in week end-ul asta pe langa Bucuresti?
Macar un Herastrau?
O tura de 2 zile?
Ca sunt plecati nevasta cu copilu?

Desigur ! Daca avem vreme buna, ne intalnim la o padela pe pontonul din fata fabricii de campioni a lu' dom' profesor Buciu :) .

2496
Florio, sa nu exageram.Sotiile prietenilor sunt camarazi si nu poate fi vorba decat de camaraderie.Iesirea a fost frumoasa si mai mult instructiva.

Expresia mea viza prietenia dintre vant si val, care e potrivnica rau oricarei aparaturi electronice, daca nu e waterproof :)) . (Mi-a luat ceva timp sa imi dau seama ce se intelesese  :D  :D )

2497
Lacuri, rauri, ape interioare / Răspuns: Lacul Brates - Galati
« : Mai 02, 2011, 12:31:01 pm »
Oricum, pe valuri+vant=love , ideea de a scoate o camera foto e cea mai  sugubeata :) . Dar deloc practica.
Mie, in momentul unei ancorari,  mi-a iesit telefonul prin buzunarul de la piept, si l-am privit in slow motion, cum face pleosc !
Mi-a lipsit mult apropierea lui, dar durerea a mai trecut in cei doi ani de cand are 7m de apa peste el :) Pax vobiscum .

Totusi plimbarea voastra reusita, se cerea sustinuta de cateva poze, macar sa traim si noi momentul, cu un suport vizual :)

2498
Vanzari / Răspuns: caiac tip Kleper
« : Mai 02, 2011, 12:18:30 pm »
Cati banuti, George ?

2499
Monococi / Răspuns: Povestiri cu vele
« : Mai 01, 2011, 09:22:45 pm »
Nu se poate! Nu ai scris inca o carte despre toate acest peripluri,  demne de un Papillon modern ?
Stiu, trebuie sa pastram proportiile, insa imi pare incredibil ca in timp ce tara asta traia mulcom un "nimic" intins pe zile care se uneau in luni si ani, mereu, mereu acelasi nimic, niste romani sa traiasca asemenea aventuri ! :)

2500
Rasini si fibra de sticla / Răspuns: Master-model...
« : Aprilie 29, 2011, 11:14:06 pm »
Tot nu ne-ai destainuit cum ai inchis tuburile ( la capete) .
E secretul fabricantului ? :) Sau n-am urmarit eu bine...

2501
Monococi / Răspuns: Povestiri cu vele
« : Aprilie 29, 2011, 09:27:10 pm »
Ar fi foarte interesant de povestit despre velatura si arborada trimaranului :)
Mie mi s-a parut ca folosea un tangon de 9-10m !

2502
Buna Florio,
Nu ma pot abtine sa intervin (domeniul economic si bancar este zona mea de expertiza), asa ca sa stii ca la ING la multimat exista o posibilitate de vizualizare a extrasului la zi se numeste "Extras pe perioada". Recunosc ca nu stiu sigur daca se poate tipari, dar daca esti utilizator de home bank asta se rezolva cu print screen.
O zi buna

Multumesc, Monica.
Eu am fost doar surprins de o asa bazaconie, si am dus discutiile cu un zambet in coltul gurii . Doamna se straduia sa ma convinga ca aberatia e fireasca, iar eu o lasam. :) Evidenta de pe figura mea a dezarmat-o in final, a ridicat din umeri si mi-a spus ca o scuza: e politica bancii...nu da sistemul altfel.
 Nu ma afecteaza si nu ne afecteaza prostia asta, noi incercam si se vede ca reusim sa strangem un fond pentru cauza pe care o stim. :)

P.S>
E clar pentru tot omul, ca atunci cand incredintezi banii tai unui tert ( in cazul asta, banca) trebuie sa stii ce se intampla cu ei.  Extrasul de cont la zi, este aceasta cale. Nu poate spune banca " iti arat eu luna viitoare care e treaba cu contul tau :)
Dar asta , o spun inca o data, este altceva. Noi avem alt scop. Si il facem bine :). Daca reusim sa mai strangem inca odata pe atat, ne-am indeplinit misiunea.

2503
Rasini si fibra de sticla / Răspuns: Master-model...
« : Aprilie 29, 2011, 09:07:58 pm »
Corsarule, asta e balonul de poliplan pe care il faceai lunile trecute, tatonand cu forme din carton ? Arata profi  rau ! :)

Ce ti-e cu artistii astia cand ii lasi sa-si faca de cap .....

Abia astept sa o vad in glisaj, pe apa .

(daca nu limiteaza ganditorii natiunii la 15kw putere motor :) )

2504
Foarte multe lucruri merg anapoda in tarisoara. Eu am vrut sa scot un extras de cont ieri si cica "politica bancii " nu permite sistemului sa scoata extrasul la zi ( ?!?!?!? :o ) ci doar pe luna trecuta. Asa ca am scos un extras pe martie si am scris de mana depunerile din aprilie. Hilar, nu ?
ING Bank. Ia de vezi !

2505
Monococi / Răspuns: Povestiri cu vele
« : Aprilie 28, 2011, 11:02:56 pm »
Hahahahah... :D
Asa ceva trebuie sa vezi ca sa crezi ! Eu am o imaginatie fecunda si zaresc tabloul omului grijuliu cu fluidul,..... pretioasa imagine ! :)

Pagini: 1 ... 165 166 [167] 168 169 ... 171
Forumul CapCompas este gazduit la Hangar Hosting - hosting, email, si cloud