Kilkruiser 530

Creat de Dbr, Ianuarie 29, 2014, 12:38:13 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Dbr

Inca o data,multumesc tuturor @ Pupezica, @ Republicii,@Betto, scuze daca mi-a scapat cineva...
In sfarsit plecam si noi cu Killkruiserul nostru... Plecam din Murighiol pe Dunarea Veche spre Uzlina. Ne intoarcem spre Dunavat, mergem bine merci, facem tot felul de probe cu micul nostru ,,samurai'' de doar 20cp, il testam in toate felurile si spre seara cand era apusul mai frumos, ,,niponul'' tace instant...Aha, benzina ! No problem...avem al doilea rezervor. Dar cand mufez furtunul din instinct ma uit si la cata benzina este in el. Si atunci vine instant intrebarea...voi ati umplut rezerva de 10L si rezervorul secundar? Raspunsul vine prompt: NU ! Si era o sera frumoasa, de neuitat, si deodata simt ca imi fierbe sangele in tample ! Si atunci raspund sec:,, scoateti vaslele !" Am mai mers un sfert de ora cu vaporii din rezervorul secundar si apoi ,,samuraiul''a tacut din nou...apoi vasle pana la mal. Se insera, dar eram fericiti. Fara benzina dar fericiti...Si cum Dumnezeu e Mare hop apare o barca de localnici...Ii fac semn si imediat au oprit. Ne-au dus pana la pontonul cu benzina de la Murighiol cu un motor de doar 9,9 ...sa le dea Domnul sanatate. Ne-am recompensat fata de Oamenii Deltei, apoi am umplut toate rezervoarele pana la refuz, inclusiv canistre s.a.m.d. Era deja noapte, bezna deplina, iar oamenii care ne remorcasera dispar in noapte... Le facem cu mana si apoi tragem la mal sa innoptam.
Asa cum am mai spus...Daca apa nu e, nimic nu e!

Dbr

Killkruiserul a ajuns weekendul trecut si la Sf. Gheorghe. O mica vacanta de neuitat.

Dbr

Salutare tuturor,
Killcruiser meu a iesit ultima data pe anul acesta pe 08.Noi. In urma unui consiliu de familie si o adunare generala a asociatilor ;) am hotarat sa o scoatem de la apa si sa o aducem acasa. Ne-am zis toti: ,,Gata dle', ajunge atata huzureala pe ape, ca vorba aia weekend de weekend hop in Delta ! Ajunsesem in faza in care lunea dupa ce ne intorceam chiauni de pe ape, mergem pe strada si aveam senzatia ca se misca pamantul cu mine. Sau precum copii mici numaram zilele ramase pana la urmatoarea iesire. Cu cateva zile inainte de o iesire, din o suta de cuvinte, 99 erau legate de barca si de pregatiri :D. De neveste ce sa mai zicem... vorba aia:,, am pus piciorul in prag cu nevasta-mea...si acuma ma mai doare genunchiul". Replici de genul: Iar pleci cu barca? Ce va place atat nu inteleg? Sa mergi pe apa pe ceata, furtuna, ploaie,canicula,etc. Raspunsul meu venea prompt de fiecare data:,,Ce inseamna Delta? Orgolii? Vanitati? Nuuuuu....Delta inseamna pace, purificare interioara,contemplare,comuniune sufleteasca, prilej de rodnica comuniune a unor valente latente, etc,etc. Invatasem pe de rost tot monologul marelui maestru Toma Caragiu...Iar ea imi zambea de fiecare data urandu-mi drum bun, fir intins si ape linistite.
Acum si eu zambesc de fiecare data vand ma uit la barca in curte. Dar zambetul nu e un zambet oarecare. Nuuuu...Credeti ca daca am scos barca de la apa inseamna ca nu mai mergem in Delta? Asta a fost asa ca sa mai linistesc spiritele incinse din familion. Am pus din nou piciorul in prag chiar daca o sa ma doara iar genunchiul si am stabilit cu prietenii: In data de 12 Decembrie plecam la Sfantul Gheorghe! Echipati corespunzator, hop in masina spre Mahmudia, hop in Pasager cu destinatia Sfantu'.4 zile pe apa ! Ce daca noi am scos barca, las' ca avem prieteni cu alte barci si pe care nu le-au scos inca! Nu am fi avut o iarna linistita daca nu mai ieseam inca o data pe anul asta.
Va urez tuturor toate cele bune si va atasez cateva foto de la ultimele expeditii ale Killcruiserului meu.
Stima.
P.S. Comentarii la foto:
1. Somnul de dupa amiaza pe mal...sau tuica o fi fost prea tare !( luna octombrie)
2,3,4 si 5 Navigatie si pescuit in conditii de ceata !( luna noiembrie)

Dbr

Un videoclip ca o retrospectiva 2014, a activitatii noastre impreuna cu prietenii:
https://www.youtube.com/watch?v=U2CGerNcbl8&feature=youtu.be

Florio

Citat din: Dbr din Februarie 04, 2015, 05:54:28 PM
Un videoclip ca o retrospectiva 2014, a activitatii noastre impreuna cu prietenii:
https://www.youtube.com/watch?v=U2CGerNcbl8&feature=youtu.be

Foarte frumos!
Ai o barca excelenta pentru apele deltei si ale Dunarii, care se preteaza tocmai la astfel de escapade.
Multe zile impreuna, va doresc :)

mariusm piesenoi111

Nu reusesc sa vad video.
Doar o colecție de cum se joaca niște jocuri video.
Ai vreo legătură cu jocurile video Bogdan?

rover.marius

Foarte frumos. Cine la realizat este f bun. La cat mai multe plimbari si realizari( video )

dany

Foarte frumoase imagini si o realizare de exceptie.Felicitari!!!

alin66

FELICITARI !!! un film foarte frumos ! deja visez la Delta !

ionitzady

V-a mai aduceti aminte ? in adolescenta de prima dragoste ? cand se facea ora de gaseala cu iubita ? simteai un gol in stomac de te lua lesinul de emotie , eeeee  ...  asa m-a luat pe mine acum cu fimuletul lui Bogdan . Aoleu ce mi-a facut Bogdan , cred ca am sa ma duc la Dunare sa-i dau un pupic la prova .

dany

Esti de-a dreptul sentimental Adita!!!!M-ai spart...auzi tu...adolescenta...si alea ...alea..Bravo ,ma!!!!

ziuamarinei

Citat din: ionitzady din Februarie 05, 2015, 10:59:10 AM
V-a mai aduceti aminte ? in adolescenta de prima dragoste ? cand se facea ora de gaseala cu iubita ? simteai un gol in stomac de te lua lesinul de emotie , eeeee  ...  asa m-a luat pe mine acum cu fimuletul lui Bogdan . Aoleu ce mi-a facut Bogdan , cred ca am sa ma duc la Dunare sa-i dau un pupic la prova .

Ce gol in stomac, ce lesin, eu si acum cand stiu ca plec cu barca la pescuit nu pot dormi noaptea dinaintea plecarii zici ca nu am mai fost in viata mea pe Dunare sau in Delta. Nu va spun ce driluri, ce rupturi am avut, ce pestii am prins in somn iarna asta.   :)
Deja sunt in sevraj, trebuie sa ies in weekendul asta.
Bravo pentru filmulet, si din partea mea.

Dbr

Multumesc tuturor pentru aprecieri !
Videoclipul a fost realizat de fiul meu (16 ani). Recunosc, l-am ajutat in sincronizarea sunet/imagine dar meritul pot spune ca ii apartine in majoritate. L-am realizat mai mult ca o ,,hrana spirituala'' pentru lunile de iarna, pentru noi cei impatimiti ai apelor, mai ales pentru iubitorii Deltei Dunarii. Din pacate calitatea video lasa de dorit deoarece filmarile sunt facute cu ,,batranul ''meu Nikon Coolpix de doar 5 MP care a fost prezent intodeauna la datorie , indiferent de conditii.
Va multumesc inca o data!
Stima tuturor.