Canoe din placaj

Creat de drmarius, Ianuarie 24, 2013, 07:21:09 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

drmarius

Am terminat proiectul dar am de refinisat o zona mica rasinata si ceva vopsea.

Doar pentru design, sa nu mai vin cu o mana de rasina, pot sa cumpăr orice lac de barca cu protectie UV? Vreau sa aplic lacul pe o zona mica.

drmarius

drmarius

Astazi am lansat pe Snagov canoea  :D
Nu a cazut nimeni in apa  :-\ .
Pentru lacuri, pare o solutie mai ok la spinning decat o barca gonflabila cu vasle.

valyxman

Foarte tare....  Cum și unde vrei sa pui motorașul de care întrebai mai sus?
Radu, erai sub acoperire în ultimă foto?

Nakasone

Foarte frumoasa,felicitari !
carpe diem

drmarius

Multumesc.
Motorul pe monteaza pe un suport care are o mini oglinda in lateral. Pe youtube sunt multe filmari cu acest suport.
Eu sunt fericit ca am terminat-o ca sa pot face loc pentru barca cu vela.  :D

bogdanminitehnicus

Felicitari de realizare. Din cate vad se tine bine, insa pe valuri fundul plat te cam zgaltaie.
Cat despre motor nu te sfatuiesc sa-l pui lateral cum apare in majoritatea clipurilor pe youtube, in pupa central e cea mai buna solutie, fortele sunt echilibrate, iar raza de intoarcere e f buna.

radu andritoiu

so, keep floating for pleasure

drmarius

Am stat putin pe apa si am prins vreme ok.  Cu motorul ... o sa vedem.
Chila ajuta mult la vaslit deoarece patreaza directia foarte bine. Partea negativa este cand trebuie sa intorci.
Sper sa reusesc  intr-o zi sa ies cateva ore la pescuit si sa trag mai multe concluzii.

drmarius

Cu siguranta cel mai mic proiect pe care o sa il fac in viata asta: Mouse Boat.

Cu un rest de placa si timp- 2.5 ore, plan gratuit gasit pe net, m-am apucat de super proiect ... mai ales pentru copii.

Cum trebuie sa arate la final: https://www.youtube.com/watch?v=fmISweT2wLI

iulian_cioclin

Mic, mic, da chiar asa? Daca versi ceasca cu cafea in barca, risti sa te inunzi.

drmarius

Nu rade de Mouse Boat!!!

Pe mana unui copil e treaba serioasa!

Fritz

Citat din: drmarius din Iunie 04, 2018, 11:51:02 AM
Nu rade de Mouse Boat!!!

Pe mana unui copil e treaba serioasa!

Nu prea cred. E un pericol. Mai ales pentru un copil.  Asa ceva numeam eu ,,coparseu " . Nu te supara .
Nu prezinta siguranta nici din punct de vedere al proiectului si nici al executiei.  Nu mai luati proiecte ,,free" de pe net ...ca sunt de ,,unica folosinta ".

drmarius

Nu sunt expert ... dar de ce este un pericol? Banuiesc ca din poze se vede ca nu este terminata.

Un copil care stie sa inoate si poata vesta, ce poate sa pateasca mai rau decat sa cada in apa?

Vad in afara, mai ales in tarile cu traditie multe cluburi care aduc copiii in tot felul de ambarcatiuni ...

http://www.stexboat.com/boat_building/Farley_2016/mouseboat_2016.htm

timberland0910

Citat din: Fritz din Iunie 04, 2018, 09:21:36 PM
Nu prea cred. E un pericol. .  Nu mai luati proiecte ,,free" de pe net ...ca sunt de ,,unica folosinta ".

De zici asta ??? Eu am luat de pe dinghy.pl  proiectul free de la Day boat 4m   si sunt multumit .Am folosit placaj de plop de 10 mm in loc de 6 mm cum era in proiect .Se comporta foarte bine cu 4 cai .am testat cu 9.9 si merge mai bine .Este foarte stabila atat in mers cat si in stationare .Anul asta a mai primit 1 metru lungime si incet devine Trimaran 😆