Caut coleg cu barca pentru testare motor 5CP !

Creat de bobinuta, Iulie 12, 2018, 08:21:51 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

bobinuta

Seara buna,
Se pare ca am gasit, in sfarsit, un motoras: Tohatsu 5CP in 2T, cam de prin 2009-2010, cu acte in regula.
Maine ma duc sa-l vad, si sa-l duc la un test de compresie la un mecanic de motoare de barci.
Totusi, as vrea sa-l testez si dinamic, direct pe apa, dar n-am deocamdata barca.
Proprietarul mi-a oferit o fereastra de gratie de 2-3 zile, timp in care pot verifica motorul, iar daca nu-mi place, il pot returna si sa-mi iau banii inapoi.

E cineva din zona Bucuresti/imprejurimi, dispus sa ma ajute sambata cu o iesire pe vreun lac, sa testez motorul?
Platesc benzina si ce mai e nevoie. Pot folosi pentru deplasare masina proprie.

Multumesc anticipat !
Bob
Toate cele bune !
Cezar

#Canal Youtube

Betto

bobinuta

Citat din: Betto din Iulie 12, 2018, 09:54:16 PM
Depinde de cizma, daca se pupa cu barca !
E scurta! Ar fi trebuit sa spun de la bun inceput, asa e. Mea culpa !  ::)
Toate cele bune !
Cezar

#Canal Youtube

s/y Lindor

vino la Limanu si iti imprumut tenderul lui Lindor (quicksilver 240)

stefand600

Pe Snagov poti inchiria o barca cu vasle si poti atasa motorul pe oglinda. Asigura motorul cu o sfoara in timpul probelor.
Stefan D

bobinuta

Multumesc mult tuturor celor care mi-au raspuns! Intre timp, am gasit (prin grupul Facebook BMR) pe cineva de langa Bucuresti care s-a oferit sa facem azi o proba a motorului, instalat pe un RIB de 3.3m .
Proba se va desfasura pe lacul Buftea, in jurul pranzului. Voi reveni cu un filmulet, poze si ceva impresii.

De asemenea, am o nelamurire legata de amestecul benzina/ulei pentru motor, dar voi deschide un nou thread pentru asta.

Week-end placut tuturor !
Bob
Toate cele bune !
Cezar

#Canal Youtube