Canalul Dunavat

Creat de tiganusmc, Ianuarie 08, 2014, 01:05:30 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

modi

Citat din: tiganusmc din Ianuarie 12, 2014, 11:11:22 AM
Neata !

Modi , multam pt tot , sfaturi si urari . Te saluta partenerul ;)

Mersi frumos !

Citat din: tiganusmc din Ianuarie 12, 2014, 11:11:22 AMMi-am adus aminte,Modi , de ce mi-ai spus , cu apatia cauzata de dinti .Atunci a luat niste plastice moi de la Savage Gear .....

Fratioare , niciodata n-am sustinut - prin forumuri , prin discutii - ca as detine adevarul absolut ....
Insa , puii mei , cateodata o mai nimeresc . Iti dai seama , evident , ca face sa ma simt bine ....  :o
Nu atat fata de tine si de cititorii sectiunii asteia , cat fata de mine ! Imi dezvaluie ca am mai facut un pas mic catre "pescuitul ca stiinta" , cu toate ca sunt perfect constient de faptul ca niciodata in viata mea nu am sa ating acel prag final de "master" .
Probabil ca si asta face ca pescuitul sa fie absolut fascinant ..... Permanenta competitie cu tine insuti ! Permanenta tindere la ..... mai mult , mai bine , mai rafinat , ..... si mult mai putin la intamplare  !  ;) ;) ;)

rover.marius

Felicitari pentru iesire. Si pentru stiuca.
Daca stiam ca ajungi pe sireasa, mai ales ca te duci cu masina te-as fi sfatuit sa nu te duci( fiind din partea locului stiu cum arata drumul ) dar se pare ca a fost totusi cu noroc. In schimb ai avut parte de o vreme excelenta care cred, ca, a mai sters din supararea cu drumul.
Ce pot sa iti zic, la mai multe de acum incolo.

tiganusmc

Citat din: mustatza din Ianuarie 12, 2014, 12:40:08 PM
f frumos si ati avut parte de o vreme excelenta. ma gandesc(chiar daca suna atipic) daca datorita cotelor inca mici si a temperaturii apei,cumatra o fi instalata inca pe canalele mari. oricum dupa cum arata prognoza vremii o sa fie iarasi un an atipic pescuitului sportiv in dd sau pe dunare.
felicitari pt iesire!

Salut ,
Multam ,da , intr-adevar , sambata a fost o vreme excelenta de iesit la pescuit , termometrul aratand 15 grate .
Cei din barci spuneau ca nu au mai avut capturi la stiuca de cel putin o luna si ca au cautat-o peste tot , lacuri ,canale ,japse . Asa cum spunea si Modi vremea si-a pus amprenta .
Am observat un lucru foarte important in timp ce pescuiam , la vreo ora de la inceputul partidei  . In apropierea noastra , in stanga si-n dreapta , la baza stufului , erau amplasate doua randuri de varse  , practic locul de pescuit l-am ales tinand cont si de acest aspect pt ca neavand barca si implicit nestiind locul si ce structuri sunt in apa am zis sa ma folosesc de cateva indicii date de localnici .
La un moment dat , in timp ce-mi testam arsenalul de swimbait- uri , slidere floating , sinking , liguri si alte polonice , au venit doi cetateni sa verifice plasele .Spre surprinderea mea , n-au luat nimic .I-am intrebat daca acest lucru l-au intalnit si in zilele anterioare , raspunsul fiind unul afirmativ .Asadar , doamna era in zona insa nu circula  , Atunci  , tinand cont de ce-mi spusese Modi si ce vazusem mai devreme ,am decis sa-i plimb naluca pe la gura , incet si pe fund ,sa n-o fac sa alerge dupa ea pt ca va fi in zadar .
Am observat acasa(pt ca am retinut 2 bucati)ca nu aveau nimic in stomac si intestine . De asemenea , icrele si laptii erau foarte putine .
Fishing cheaper than therapy

tiganusmc

Citat din: rover.marius din Ianuarie 13, 2014, 09:20:04 AM
Felicitari pentru iesire. Si pentru stiuca.
Daca stiam ca ajungi pe sireasa, mai ales ca te duci cu masina te-as fi sfatuit sa nu te duci( fiind din partea locului stiu cum arata drumul ) dar se pare ca a fost totusi cu noroc. In schimb ai avut parte de o vreme excelenta care cred, ca, a mai sters din supararea cu drumul.
Ce pot sa iti zic, la mai multe de acum incolo.

Salut ,

Ce sa zic , mi-am asumat acest lucru insa probabil ca datorita oboselii si a faptului ca am condus pe intuneric mi s-a parut asa rau drumul .Il stiam ,anul trecut am fost o singura data , la prima partida din 2013 , in martie , insa in anii anteriori cand aveam gonflabila , mergeam pana aproape de Tataru cu masina .
La intoarcere , pe Sireasa ,a fost mult mai bine decat pe dig de la Plauru pana la pod la Pardina .
Fir intins si tie in 2014 !

rover.marius

Am zis ca voi pleca pe solomon- holbina sambata si duminica si voi incerca sa pun si niste foto cu capturi daca vor fi. ele au fost si chiar bine, momentan nu am reusit sa descarc pozele in calc, dar sper ca diseara voi reusi.
In partea asta a deltei( sireasa, sontea noua, cot candura, balclanesti, fortuna , tataru, etc) stiuca nu a mers de prin octombrie( eu personal mergand in fiecare sfarsit de sapt.)
Dar intreband mai multi pasionati de pescuit la stiuca am aflat ca misca mai bine in holbina, solomon si golful holbina si asa am decis sa merg acolo. Mai multe detalii diseara in topicul Holbina Solomon

tiganusmc

Citat din: rover.marius din Ianuarie 13, 2014, 09:55:59 AM
Am zis ca voi pleca pe solomon- holbina sambata si duminica si voi incerca sa pun si niste foto cu capturi daca vor fi. ele au fost si chiar bine, momentan nu am reusit sa descarc pozele in calc, dar sper ca diseara voi reusi.
In partea asta a deltei( sireasa, sontea noua, cot candura, balclanesti, fortuna , tataru, etc) stiuca nu a mers de prin octombrie( eu personal mergand in fiecare sfarsit de sapt.)
Dar intreband mai multi pasionati de pescuit la stiuca am aflat ca misca mai bine in holbina, solomon si golful holbina si asa am decis sa merg acolo. Mai multe detalii diseara in topicul Holbina Solomon

Chiar voia sa te intreb pe topicul tau .
Le astept cu interes ;)