Sfat Barca RIB Lomac 2000 - 4 m

Creat de iulian_cioclin, Ianuarie 22, 2014, 11:15:19 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

ulise70@

Huniad,deja cintareste 85 de kg la gol,pt 3,2m cred ca este destul de mult,si as zice sa cauti si sa iei o barca facuta de o firma consacrata,nu de firme de care nu a auzit nimeni
   cei ce au o carte de vizita de lunga durata in fabricarea de pneumatice,au preturi mai mari,dar si calitatea e pe masura
   oricum,fiecare decide in functie de buget!
nu ma lasati pe uscat,ma impiedec des!!!lasati=ma pe apa,sunt in elementul meu!!

huniad

Momentan citesc si intreb. Cumpar doar prin octombrie, cind voi incepe sa am nevoie de barca .Pina atunci sper... ca-mi voi face o idee clara la ceea ce vreau sa cumpar
Ca idee cu kilogramele ,am pus motorul pt testare pe o pneumatica cu chila gonflabila ,de 3m si cu cele aprox 125-130 kg ale mele ,25 motor si banuiesc minim 40 ale barcii ,a intrat fara probleme in semiglsaj apoi in glsaj cu acceleratia la 3/4 din cursa .M-am orientat oarecum catre catamaran pt ca la aceasi greutate ca a uni barci are nevoie de motorizare mai mica pt a-si face treaba
Motorul de 5 cp nu am vrut sa il cumpar ,a ajuns la mine intr-un anumit context in care un amic avea nevoie de o luneta pt carabina de vanatoare si nu dispunea de destui bani sa o cumpere .Motorul era nou ,cu ethicheta pe el,probat doar in butoi .M-am gindit ca o sa-mi fie bun la toamna la pescuit si la iarna la vanatoare de rate si am facut tranzactia    Nici nu-mi trecea prin cap sau nu aveam in program sa cumpar motor si barca dar acum daca tot am calul ,caut si caruta

iulian_cioclin

Nu stiu din ce oras esti....
    TEST DRIVE CU UN CATARAMAN  Citez de pe un alt forum: 

,,Ramane stabilit pentru test drive catamaran si vizualizare una dintre pneumatice (fara a fi pusa la apa) pentru joi 17 iulie ora 18:00. Locul de intalnire este, cum se intra din comuna Rosu spre lac, inainte de a se intra pe pod, in dreapta la 150 - 200m catre canalul care vine din Arges.
Cine doreste sa-si testeze motorul, daca este sub 6cp sau electricul, nu este nicio problema. Va rog nu uitati sa aduceti GPS pentru masurarea vitezei la diferite motorizari si incarcaturi.

Eugen Fetes 0745578278 ''

huniad

Sunt din Hunedoara .Daca cumva se iveste vreun drum catre Bucuresti voi veni ,dar cred ca e prea din scurt

ulise70@

am incercat sa pun un clip cu o tura cu rib ul lomac pus in discutie mai sus,dar nu am putut,asa ca o sa pun oadresa,si ceva poze      https://www.facebook.com/photo.php?v=741624362545913&set=vb.100000950684562&type=2&theater
nu ma lasati pe uscat,ma impiedec des!!!lasati=ma pe apa,sunt in elementul meu!!

iulian_cioclin

Frumoasa barcauta! Acuma da, seamana a barca. Sa o stapanesti sanatos.  Chiar nu o vinzi? ;D :P

ulise70@