Sfat motor pt cabinata

Creat de tiganusmc, Ianuarie 24, 2014, 11:09:41 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

bradutzu

imi pare rau de neplacerile intamplate!
eu credeam ca ai deja noua achizitie "in curte"!
lasa ca ajunge ea la tine si sa vezi atunci ce fericit vei fi!
Sa auzim numai de bine!

tiganusmc

Hei , dragilor ,dupa o perioada nebuna, la propriu , barcuta a ajuns in curtea alor mei si asteapta  mici retusuri , accesorizari iar dupa ce-mi va iesi certificatul de ambarcatiune  , o voi pune pe apa sa vad daca va face fata morotul de 50 HP .
Atasez cateva poze facute in aceasta dimineata .
In prima faza , asa cum spuneam intr-un post anterior , voi face o usa cabinei iar urmatorul pas ar fi montarea unui scaun la comanda .

Fishing cheaper than therapy

sopvalentin

Frumoasa foc,sa ai parte de ea.
:)

tiganusmc

dan dragos

buna rau  ;)
sa te bucuri de ea

tiganusmc

bradutzu

bravo
sa te bucuri de ea
probabil ca va trebui sa schimbi motorul la un moment dat dar pana atunci asteptam vesti despre cum merge si ceva comentarii despre viata la bord
Sa auzim numai de bine!

Gabytzu

Sa te bucuri de ea si sa te poarte unde vezi cu ochii

tiganusmc

Citat din: bradutzu din Martie 14, 2014, 11:44:16 AM
bravo
sa te bucuri de ea
probabil ca va trebui sa schimbi motorul la un moment dat dar pana atunci asteptam vesti despre cum merge si ceva comentarii despre viata la bord

Merci , Bradutu .
Daca va fi cazul sa schimb motorul , o voi face anul viitor .Acum am ajuns la fundul sacului :( plus ca am platit inspectia tehnica si luni voi face si inmatricularea cu acesta .
Abia astept sa ies sa vad cum se comporta si cum este viata la bord ( dormit ,gatit , pescuit pe aceasta barca )  . Revin cu noutati ASAP ;)

Zi faina ,
Marius

tiganusmc

Cristy

Frumoasa barca!
Sa o stapanesti sanatos!

tiganusmc

Mihaif99

Felicitari.

Da-o la apa cat mai repede si spune cum se comporta.

Cortul peste cockpit este super. Asta da barca de mers in Delta, sau intre insule in Grecia. Ce mai, barca de ape serioase.  Cu ce o tragi?

Dragos

Sa o stapanesti cu bucurie!E o barca foarte buna cu traditie,iar parerea mea este ca ti poti face treaba cu acest motor deocamdata.cat despre viata la bord,cred ca ti va placea,mai ales daca o vei accesoriza cu tot ce ti trebuie.eu cel mai mult am stat deodata 10 zile pe barca,dar daca as putea,as sta de acum pana spre iarna in delta.

Intersect

Arata foarte bine dom`le sa te bucuri de ea.
Born to fish,forced to work!!!