Fanion Cap Compas

Creat de pelicanul, Ianuarie 29, 2014, 01:12:23 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

NessyRO

Poate că este o idee bună ca undeva pe site să existe un fișier .jpeg cu fanionul astfel încât să folosim originalul. Așa că cine îl are... Nu cred că se supără Vali!
Imagination is more important than knowledge. Knowledge is limited. Imagination encircles the world. - A. Einstein

pelicanul

Citat din: NessyRO din Septembrie 07, 2015, 07:46:57 PM
Poate că este o idee bună ca undeva pe site să existe un fișier .jpeg cu fanionul astfel încât să folosim originalul. Așa că cine îl are... Nu cred că se supără Vali!

Chestia cu supararea s-a discutat deja! Recomand recitirea topicului! :)

Pentru desen, vezi postarile nr. 57 - 58 din pagina 4 a topicului. Mai bun decit jpeg, gata de imprimat, facut de Cristi Tutuianu.
Poate ca ar trebui pus un link catre acest fisier undeva pe prima pagina a forumului.  Cine vrea, sa poata sa-si comande direct. Steag sau autocolant.

cristiantutuianu

Fanion si autocolant
Varianta 1
Mariti imaginea si dati clic dreapta pe ea alegeti save image as (salvare imagine ...probabil pentru cei ce au ...in limba romana windows)
Varianta 2
Salvati arhiva in calculator dezarhivati si gasiti ambele fisiere (fanion & autocolant)

================================================================
nu inteleg de ce gif-urile nu se vad dar ......dati clic pe ce doriti si salvati pe pc

NessyRO

Imagination is more important than knowledge. Knowledge is limited. Imagination encircles the world. - A. Einstein

Alex1958

Citat din: cristiantutuianu din Septembrie 09, 2015, 07:26:54 AM
Fanion si autocolant
Salut!
Am vazut ca v-ati ocupat la un moment dat cu confectionarea de autocolantele si fanioanele din subiect.
Mai e deschisa lista pentru confectionare?
Multumesc anticipat!

cristiantutuianu

Din pacate lista e inchisa de mult.
Dar se pot folosi fisierele la un print shop sau la cei care se ocupa cu reclame.
Daca sunt doritori....incerc sa vad cum ii pot ajuta.

ghrt

Am primit un răspuns de la contactul menţionat undeva anterior. Se pot face la comandă în număr mic (1-2 exemplare), eu am comandat două de 30 cm latura pe catarg şi 40cm celelalte două laturi. Vine 50 lei per bucată, ii cedez bucuros cui vrea unul dintre ele la pretul de achizitie.

Bogdan ion

Adjudecat.

O sa va trimit un pm mai tarziu.

syRebekah

Salut! Aveți cumva un fișier cu grafica în format vectorial, vă rog?
Am cerut un pavilion de crucetă și au nevoie de o imagine mult mai mare raster sau una vectorială.
fost ghrt.

pelicanul

Cam asta am eu. Vezi atas.

syRebekah

Îţi mulţumesc! Promit să ataşez o poză cu el la crucetă :)
fost ghrt.