Un material nou : Polyurea

Creat de Florio, Ianuarie 29, 2014, 06:13:46 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

timberland0910

Citat din: Sosoktm din Ianuarie 04, 2017, 04:04:19 PM
revitalizez topicul pentru a intreba daca vreun coleg a folosit polyuree, ma tenteaza sa caut un furnizor sa protejez pe exterior o barca de aluminiu

a scris Florio mai sus : nu o poti aplica tu acasa , se sufla la 85 grade si 225 bari

Sosoktm

sugereaza postarea mea ca as vrea sa o aplic "la trafalet" acasa?:)) Am studiat subiectul, este evident ca aplicarea se poate face exclusiv cu echipamente potrivite.  Orientativ, am discutat cu diverse entitati, insa pare ca "proiectul" meu este mult prea mic pentru a fi interesant, incerc sa ma lipesc langa o "comanda" mai mare. Revin

timberland0910

Citat din: Sosoktm din Ianuarie 26, 2017, 10:42:15 AM
sugereaza postarea mea ca as vrea sa o aplic "la trafalet" acasa?:)) Am studiat subiectul, este evident ca aplicarea se poate face exclusiv cu echipamente potrivite.  Orientativ, am discutat cu diverse entitati, insa pare ca "proiectul" meu este mult prea mic pentru a fi interesant, incerc sa ma lipesc langa o "comanda" mai mare. Revin

Cum adica proiectul tau este mult prea mic? Pai daca sufla la metru patrat , platesti cati metri patrati ai si la revedere...La vopsitor cand mergi cu masina te refuza ca ai smart si eventual sa astepti pana vine un Humvee la vopsit...interesanta abordare au avut domnii

teo pes

Viata i grea !!  Dar trece !!

teo pes

Am studiat .. cred sigur ca ma bag cu asta:http://www.emex.ro/pardoseala-poliuretanica-elastica.html dupa ce refac rezistenta pupa ! peste tot sa nu ma mai stresses de zgarieturi! ;D

Florio

Citat din: ionpescarul din Ianuarie 17, 2018, 10:08:51 PM
O epava si polyurea

https://youtu.be/wpeEswdJx_0

Asta arată puterea și aria de aplicare a acestui material.
Nu știu în ce fel a îngreunat barca, dar de etanșat și consolidat a făcut treabă excelentă.
De îngreunare spun în special referindu-mă la partea interioară, fiindcă pentru acoperirea profilaturii complexe date de coaste, stringheri, varange, piese distincte din bordajul reparat, se cam depune strat gros și are o desfășurată mare.

bradutzu

Florio, mi-ai "furat" raspunsul  ;D ;D ;D
Sa auzim numai de bine!

teo pes

ionpescarul

Ce ziceti ?,am adus un tip sa izoleze hala cu spuma la interior,din vorba in vorba a aflat ca am o copaie.
Sa oferit sa o izoleze cu polyurea ,nu am vorbit preturi,lucrarea mare va fi hala.Omul cu asta se ocupa are tot ce trebuie.
Daca sunteti interesati ? va dau numarul sa vorbiti direct.

timberland0910

LLA BUCURESTI SE SUFLA ANUL TRECUT IN PRIMAVARA CU 40 EURO METRUL PATRAT CU POLYUREEA...DEZAVANTAJUL E CA NU O SA OBTII O SUPRAFATA neteda ,ci mai degraba ceva asemanator terosonului ...in rest daca ceea ce iti sufla e intr-adevar polyuree si nu alte derivate obtii o barca lifetime ...poliureea se sufla la 200 bari si cam 80-90 grade celsius ...daca nu e asa nu e poliuree ..bate-l si scoate-l afara ;)

pauli

am sunat eu la o firma care se ocupa cu "imbracare" cu poyurea dar mi s-a spus ca pretul este atat de mare pentru o suprafata atat de mica -de vreo 10-14 mp- incat nu are rost sa discutam (presupune si cararea unui generator trifazic plus materialele obisnuite). Mi -a facut in schimb o oferta pentru un antifouling de barca despre care ei spun ca e foarte bun (industrial grade) si anume Ecomar dar pe care din pacate il vand doar la bidoane de 20 kg. Pretul e 15 euro/litru +TVA. Are cineva referinte de acest antifouling? mie mi-ar trebui maxim 3-4 litri

Florio

Citat din: pauli din Ianuarie 25, 2018, 05:23:50 PM
am sunat eu la o firma care se ocupa cu "imbracare" cu poyurea dar mi s-a spus ca pretul este atat de mare pentru o suprafata atat de mica -de vreo 10-14 mp- incat nu are rost sa discutam (presupune si cararea unui generator trifazic plus materialele obisnuite).

Dacă problema e căratul utilajelor, se poate duce barca la polyurea :)
Tot ar fi interesant de văzut o ofertă minimă pentru care s-ar pune în mișcare.

pauli