BARCI STEFANIPOOL

Creat de andreas, Martie 02, 2014, 08:28:41 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

andreas

Buna dimineata,
Avand in vedere ca cochetez destul de serios cu ideea de a achizitiona o barca , mi-a atras atentia un anunt in care se vinde o astfel de barca. In ideea de a gasi ceva date suplimentare (inaltimea bordajului, capacitatea maxima de incarcare, puterea maxima recomandata a motorului, etc ) am accesat siteul companiei si, surpriza , luandu-te dupa site, se pare ca au renuntat sa mai faca barci. Asta nu e un semn bun.

Ma rog, in anunt nu scrie ca asta e marca , dar am de mult dorinta de a avea o barca mai serioasa, fara a avea si posibilitatea financiara, asa ca am tot studiat barcile care se gasesc pe la noi si sunt sigur ca despre marca asta e vorba.

Exista printre dumneavoastra cineva care stie barcile astea? Ce parere aveti despre ele ?

Multumesc

andreas

Din cate am inteles, chiar de aici de pe forum, e o copie dupa kmaxxi. Mai multe daca stie cineva, il rog sa-mi spuna si mie.

cristiantutuianu

Seamana cu http://www.vitnautica.ro/index_ro_hiros.php?gyarto=Hiros%20Hajo&t_tipus=K%20MAXXI? ai si un raspuns    Categorie navigaţie:   D ( ape interioare)

dany

Salut.Am citit postarea ta si am intrat pe'' stefani pool''si am gasit un anunt de pe probarca mai vechi cu o barca identica cu a mea.Pe a mea scrie'' dentymod lucy'' pe bordul de la prova,dar e identica cu cea de pe vanzari din 2012, pusa  la vanzare de producator.In felul asta am descoperit cine e producatorul barcii mele.Barca este facuta dintr-o panza tesuta de fibra groasa si cand a vazut-o nepotul care a reparat mai multe piscine mi-a spus ca sigur cel ce a facut-o face si piscine si uite ca a avut dreptate[''barca tip catamaran''-'semnat ''dany''],Nu stiu cum sa dau si linkul cu anuntul,dar poate e vorba de alt model,oricum multumesc pt.postare caci am aflat producatorul barciii mele.care nu stiu daca mai produce barci momentan,si....oare sa-mi pun intrebari?!

andreas

Citat din: dany din Martie 04, 2014, 04:15:04 PM
Salut.Am citit postarea ta si am intrat pe'' stefani pool''si am gasit un anunt de pe probarca mai vechi cu o barca identica cu a mea.Pe a mea scrie'' dentymod lucy'' pe bordul de la prova,dar e identica cu cea de pe vanzari din 2012, pusa  la vanzare de producator.In felul asta am descoperit cine e producatorul barcii mele.Barca este facuta dintr-o panza tesuta de fibra groasa si cand a vazut-o nepotul care a reparat mai multe piscine mi-a spus ca sigur cel ce a facut-o face si piscine si uite ca a avut dreptate[''barca tip catamaran''-'semnat ''dany''],Nu stiu cum sa dau si linkul cu anuntul,dar poate e vorba de alt model,oricum multumesc pt.postare caci am aflat producatorul barciii mele.care nu stiu daca mai produce barci momentan,si....oare sa-mi pun intrebari?!

Banuiesc ca te referi la asta

http://www.probarca.ro/anunt/9996/102/1/102/Vand-barca-S.C-Stefani-Pool-Technology-SRL-Confort-460-cu-motor-.htm#

si da , despre tipul asta de barca vorbeam si eu.

dany

nu ,este model'' lebada''.......