pinion mulineta

Creat de dany, Martie 17, 2014, 06:34:17 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

dany

Am gasit prin cioarsele mele o mulineta SPACE 680 de la Kumyang[coreana] cu care am scos din malul siretului un covor de iuta.Am avut atunci un"dril'' capital din care a rezultat din pacate uzura a vreo 5 dinti ai pinionului principal din dantura elicoidala.Deci apelez la voi care poate aveti un asemenea pinion sau care  pot sa fabrice unul.Am incercat la mine in oras si nu reusesc sa-l fac....Bine ,recunosc ca am fortat-o ca un bezmetic la timpul ala caci nu trebuia sa se intample lucrul asta, dar era o furtuna cu tunete si fulgere si eu eram cu 3m de carbon in mana :o! Asa ca rog respectuos ,sa-mi dati o mana de ajutor daca se poate.MULTUMESC!

silvian2009

Incearca sa demontezi pinionul de pe o mulineta chinezească, genul pe care-l găsesti prin târguri sau oboare si sa-l montezi in locul celui spart.
Cati dinti si ce diametru are pinionul tau?
Am cateva mulinete defecte si poate gasesc ceva.
"Gandesc ca perfectiunea e urata. In lucrurile facute de oameni vreau sa vad semne, esecuri, dezordine, deformare".
Yohji Yamamoto

dany

Mersi,dar....este imposibil de gasit un pinion la fel, de la o mulineta de alta marca.sau poate cum copie chinezii toate minunile,poate sa am bafta...Eu ma gandeam la executia unuia la vreun atelier smecher ce au scula de aschiat pt.dantura elicoidala.Aia e greu de facut .[pe raboteza parca....]I-ti dai seama ,Silviane ca in targ nu pot desface mulinetele oamenilor sa vad pinioanele.si sa cumpar toate cioarsele ,d-zeu cu mila...Anuntul de pe mercador e al meu,modificat de moderatorii lor,din pacate,nu am reusit sa-l postez cum am vrut eu.[asta pt.cine mi-a scris pe privat,multumesc oricum!]

Ciby

Nu stiu cat te-a costat mulineta, dar preturile meseriasilor sunt iesite din limitele bunului simt.
Daca nu gasesti un prieten sa te ajute mai putin "interesat", te va costa cat una noua. Asa ca reparatia, in unele cazuri, nu mai este fezabila.
Oricum, iti doresc succes!

dany

Cam asa e din pacate.Cand intreprinderea de avioane de la noi lucra in plin ,faceam acolo si ''ochi de musca''daca vroiam.Aveam prieteni la sectia motoare care faceau de toate.....