Concediu cu rulota in Delta, caut locatie

Creat de iulian_cioclin, Iunie 04, 2014, 01:25:35 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

iulian_cioclin

Prin luna lui august vreau sa merg cu sotia si fetita in Delta. An de an am fost in zona Murighiol la intersecta cu canalul Dunavat. Locate frumosa peste destul... dar ce ma face sa schimb locatia este traficul de barci. Imi bubuie timpanele de la motoarele ambarcatiunilor toata ziua, unde mai pui ca mai trece si rapida de iti smulge si juvelnicul de pe mal.

Anul acesta vreau sa caut alta locatie, mai multa liniste... fara rapida si cale de acces buncica avand in vedere ca voi merge cu rulota.

Ma puteti ajuta cu niste sfaturi in acesta priviinta?

Eu ma gandeam pe Dunarea veche in zona Mahmudia, dar cred ca este acelasi trafic naval. atasez si o poza in acest sens.

Pupezica

Citat din: iulian_cioclin din Iunie 04, 2014, 01:25:35 PM
Prin luna lui august vreau sa merg cu sotia si fetita in Delta. An de an am fost in zona Murighiol la intersecta cu canalul Dunavat. Locate frumosa peste destul... dar ce ma face sa schimb locatia este traficul de barci. Imi bubuie timpanele de la motoarele ambarcatiunilor toata ziua, unde mai pui ca mai trece si rapida de iti smulge si juvelnicul de pe mal.

Anul acesta vreau sa caut alta locatie, mai multa liniste... fara rapida si cale de acces buncica avand in vedere ca voi merge cu rulota.

Ma puteti ajuta cu niste sfaturi in acesta priviinta?

Eu ma gandeam pe Dunarea veche in zona Mahmudia, dar cred ca este acelasi trafic naval. atasez si o poza in acest sens.

Acelasi trafic, ba si mai si...

Eu am urmatoarele sugestii, cu precizarea ca nu am batut aceste locuri decat pe apa... Nu stiu cum este cu masina, dar cu rulota.

1. Canalul Dunavat, intersectia cu Canalul Lipovenilor, "ultimul" punct in care poti ajunge cu masina venind de la Tulcea, fara sa utilizezi bacul.

2. Canalul Sireasa (trecut cu bacul la Tulcea in Tudor Vladimirescu si de acolo ai drum de pamant ; daca ploua si se face namol, nu mai iesi decat cand se usuca)

3. Canalul Litcov (trecut cu bacul improvizat de la Mahmudia ; de acolo ai drum de pamant pana pe Litcov ; probleme : idem ca la (2)  )

4. Chilia Veche, legata prin drum de pamant de Tudor Vladimirescu ; daca ploua si se face noroi... idem ca la (2)
Apa sub chila si vant din pupa !!!