Migrare pe server propriu

Creat de gupi, Iunie 16, 2014, 01:52:42 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Vali

La momentul cand scriu acest raspuns, sunt online 17 useri si 106 "vizitatori". Din acesti 106, daca sunt 5-6 vizitatori din Ro interesati de subiectele forumului, restul sunt spammeri din lumea larga.
Atunci cand pierzi timp pretios stergand zeci de spammeri zilnic, avand grija sa nu stergi cumva si vreun user real, parca nu-ti mai convine sa fie forumul prea bengos :P.
Glumesc, tuturor ne convine sa ne dam in glisare pe forum :). Mai bine in glisare pe forum si in deplasament pe ape decat invers (cel putin in cazul meu :) ).
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

gvincentiu

Trebuie sa-l glissssăm si noi pe Gupi... Eu il servesc cu Fraga 3 la rame.
Ganduri bune !

Ciby

Citat din: gupi din Iunie 18, 2014, 06:27:13 AM
pai e foarte rapid forumul, ce vrei!
Decat sa pui secunda dupa Sistemul International si sa mearga forumul incet din nou, mai bine las-o asa, ca merge bine!!! ;)

cristiantutuianu

Citat din: Vali din Iunie 16, 2014, 09:25:53 AM
Parc-ar fi un forum nou  :D. Asa ca, domnilor forumisti, tre' sa dati (cate) o bere, mi s-au dublat costurile de gazduire :P.
Berea din punctul meu de vedere este obligatorie
Nu in ultimul rand MULTUMIRI MAXIME lui Vali pentru efortul de a tine acest forum in viata ( la resuscitat  ;D )si lui gupi pentru gazduire
Cand ajungeti in Constanta astept un semn .....trebuie achitata datoria ;) sunt convins ca ar fi o mare veselie la care ar participa toata Brigada Constanta!

Dbr

Super tare ! Merge excelent. Treaba facuta de adevarati profesionisti. Multumiri si cinste pe ape cand ne intalnim.
Stima tuturor.

pelicanul

Iar nu merge sa bag poze! Pentru o poza de 4 mega am primit mesajul:

"A apărut o eroare! Ataşamentul nu a putut fi salvat. Aceasta se poate întâmpla când încărcarea durează foarte mult sau fişierul este mai mare decât dimensiunea maximă admisă. Consultaţi administratorul serverului pentru mai multe informaţii."

Nu am nici un fel de alte probleme cu alte site-uri, net-ul merge foarte bine!

Vali

Problema e cauzata de rezolutia pozei, nu de dimensiunea ei in MB. Odata cu trecerea la SMF 2, nu mai avem (cel putin eu nu am gasit) optiunea de modificare a rezolutiei maxime a pozelor atasate. Asteptam eventual o lamurire de la Gupi. Pana atunci, poate poti modifica rezolutia, si atunci sigur se vor uploada. Scuze de inconvenient.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

pelicanul

OK, se pare ca merge! Multumesc, Vali!