ajutor reparatie pneumatica

Creat de aditm, Iulie 14, 2014, 11:59:35 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

aditm

Va salut d-lor, mi-am cumparat de curand o barca gonflabila ZEPHYR de 4m din hypalon si as dori sa ii fac cateva reparatii, sa-i schimb doua maniere, vreo doua petece de pus, m-ar interesa de daca cineva ma poate ajuta cu un sfat in legatura cu adezivul, care se poate folosi la lipire si de unde as putea procura material, hypalon sau am inteles ca se poate folosi si PVC, dar care model?
   Multumesc pe pentru ajutor, toata stima si multa sanatate.

corsarul

Salut !

Pe yacht tng, puteti comanda adeziv pentru hypalon...in schimb pentru hypalon, ca sa cumparati de undeva, nu cunosc....

mbro

Pe barci in bagaje am vazut Hypalon de vanzare, mai stiti si alte surse?

Distribuitor national de elice barca si piese pentru motoarele de barca.

evergreen

Adezivul de tip poliuretan MEK se poate folosi doar pentru PVC?
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!

Zodiac

METHYL ETHYL KETONE ( M.E.K. ) = solvent de curatare .

evergreen

Cel care mi-a trimis imaginile pentru o barcă Walker Bay, lasă să se înțeleagă că ar fi tubul cu adeziv:
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!

evergreen

Iată ce-mi răspunde un reprezentant al Walker Bay, din SUA:

"M.E.K is for PVC only.

Best regards,

Rodriguez, Jesus

Customer Service & Warranty

cid:image001.png@01D4DE8D.216A8110"

Deci, am clarificat situația. Găsisem un RIB Walker Bay Genesis, despre care nu eram sigur din ce material sunt confecționate baloanele.

Zodiac

Deci din prima poza MEK nu e numele adezivului , ala nu se poate citi . ''Contents MEK extremely flamable'' inseamna ca adezivul respectiv are MEK ca solvent si ca e foarte inflamabil .

https://www.adhesivebondingtechnologies.com/methyl-ethyl-ketone-mek

Au si adezivi din ce vad dar se bazeaza pe aceeasi substanta , cam asa arata :

https://shop-4-glue.com/mek-weld-plastic-weld-glue-for-abs-hips-or-pvc-ideal-for-model-kit-hobby-craft-diy-industrial-50ml-55-p.asp