Wood Duck 12. De data asta hibrid si...dus pana la capat :)

Creat de silvian2009, August 06, 2014, 10:33:32 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Vali

Salut Silviu si bine ai revenit.

Despre freze, depinde ce tip de profil ai nevoie. Eu, dupa lungi cautari, am cumparat un set simplu de 12 bucati, din-ala la cutie de lemn. A fost 60 de lei, si pana acum am folosit doar cele 2 freze "sfert de cerc", la rotunjirea muchiilor.

Daca ai nevoie de profile mai speciale (nut si feder etc), are George Whisstock in instructiunile lui (la planurile de barci din lemn) cateva metode de a obtine freze manufacturate foarte sanatoase. Daca nu gasesti in alta parte, o sa cautam in documentatia d-lui Whisstock si o sa aplicam in practica :).
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

silvian2009

Multumesc, Vali!
E de discutat la capitolul freze. As vrea sa gasesc ceva dedicat, sa nu fiu nevoit sa fac doua treceri pe freza pentru un singur cant. Găsisem ceva pe ebay, sa vad daca pot aduce si la ce bani, daca se merita.
Cat despre lemn, fara niciun interes de a face reclama, am gasit pe Sierra placi si baghete gata tăiate, lungi de 1m si la bani foarte buni. Pentru ceea ce imi trebuie mie, sunt perfecte.
"Gandesc ca perfectiunea e urata. In lucrurile facute de oameni vreau sa vad semne, esecuri, dezordine, deformare".
Yohji Yamamoto

silvian2009

"Gandesc ca perfectiunea e urata. In lucrurile facute de oameni vreau sa vad semne, esecuri, dezordine, deformare".
Yohji Yamamoto

silvian2009

Hai da vad daca mai pot pune ceva poze.
Am mai lucrat intre timp cate ceva dar uichendul asta mi-am rupt mâinile. Sâmbătă vreo 10 ore si Duminica 12. Foc continuu. Nici acum nu-mi vine sa cred ce mâini umflate am. As fi vrut sa-l termin pana pe 1 Mai si sa petrec ziua aia asa cum trebuie. Se pare ca voi serba ziua muncii prin munca. Daca nu ma dau cu el Vineri, macar pe Duminica poate am sanse. Oricum, daca alegeam sa fac caiacul doar din placaj, era gata pana acum. Nu mi-am imaginat cata munca necesita o constructie strip planked.
Yohji Yamamoto

silvian2009

Yohji Yamamoto

silvian2009

Mai multe poze găsiti si pe contul de fb, garajulcubarci. :)
Yohji Yamamoto

didu

Te rog dacă poți îmi trimiti si mie planurile. Eu nu îți promit nimic! Doar mulțumiri anticipate!

silvian2009

Cu mare placere!
Da-mi o adresa de email si ti le pun.
Yohji Yamamoto