persoane care vand motoare sau barci sh

Creat de bica77, Decembrie 12, 2014, 07:19:11 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

radu_t

Nu mai retin de unde este...Braila?...repara si masini...in special de teren?...daca da ...am vrut sa cumpar o Honda de 115hp...2005...acum 2 ani...omu parea ok...singura problema a fost ca motorul avea ceva rola la distributie blocata...ca nu a fost folosit zicea el....ca si om parea ok...nu stiu ce sa zic...

Alex1958

Salut,
pe site-ul de pescuit a aparut un anunt al unui tip Maksud Evgen (alias 380145246).
Omul a tradus cu ceva google translate sau similar.
http://www.pescuitul.ro/ps/page.php/id/view_forum_detalii/i/2/domeniu/null/ppg/1/cauta/null/idf/94375/cautad/null/topforum/null/
Ideea este ca exista un site unde poti sa verifici seria motorului pe care vrei sa-l cumperi ca sa afli daca e raportat ca furat.
Iar daca stii sau doamne fereste esti victima furtului unui motor tot acolo poti sa-l raportezi!
O sa-i trimit omului linkurile de la Cap Compas si Barcaholic ca sa se exprime direct.
Toate cele bune!

pilu

Apropo de acest site ,nu il putem sti si noi? sau daca are cineva o sursa unde se pot verifica serii? un nr tel orice..

peb5

Alex1958

Multumesc pentru preluare Peb!
Mi-am cam luat castane de la administratia site-ului de pescuit cand I-am scris omului un mesaj privat in care il invitam sa vina pe Cap Compas si pe Barcaholic sa-si prezinte site-ul. Asa ca m-am retras in cochilie si ma gandesc serios daca mai intru vreodata pe acel site.

peb5

Daca omul a citit printre randuri si nu a gasit site-ul. L-am ajutat un pic.

sofinel65

salut ,
Pe kimi 1971 din Oradea il cunoaste cineva ? are un motor la vanzare  , a mai cumparat cineva de la el ?
multumesc .
O barcă este o gaură în apă, înconjurată de fibră de sticlă, în care arunci bani ...

dany

Salut.daca stie cineva pe vanzatorul motorului yamaha de 5cp 4t din galati[ganea ion],as vrea referinte daca se poate de la galateni.Anuntul este pe probarca.Un prieten este interesat de motorul din 2010 cu 2500 lei.Multumesc.

peb5

Vezi ca ala e Yamaha de 4 CP model 112 cmc fabricat pana in 2006.
Yamaha de 5 CP 139 cmc este cu capac alb si scris cu verde.

dany

bss

Yamaha cu capac alb are la:
- 4hp scris verde
- 5hp scris albastru
- 6hp scris rosu.
Ca si metoda "ochiometrica" de identificare a motoarelor de 139 cm3 fata de cele de 112 cm3 este manerul de transport. La cele de 112 este mai larg, mai oval si situat putin mai sus, mai aproape de capac, iar la cele de 139 este dreptunghiular si mai jos, sub corpul motorului. Sper sa ajute informatiile mele. Succes.

dany

peb5

Are dreptate "bss", am incurcat un pic culorile cand am scris.
Poate sa fie si cu capac albastru dar foarte rar pe la noi.
Toate motoarele dupa 2006 Yamaha 4-5-6 CP au 139 cmc si arara la fel in interior (diferentele sunt in carburator).
S-a mai discutat si aici:
https://forum.capcompas.ro/index.php/topic,1468.15.html
Atasez doua poze cum ar trebui sa fie exterior si interior (nu arata grozav ca sunt luate de pe internet):

timberland0910

Eu de aici imi iau motorul http://www.marinekidd.hu/img-modal/yamaha/DSC_0179%20(1).jpg   si nu are capac alb. .. am ales de aici pt ca e cu 200 euro mai ieftin ca in Ro si are 3 ani garantie

dany

multumesc baieti!
timberland-am vazut numai o poza si atat,Arata bine motoru.Este un site din ungaria,nu?Cum i-ti asigura garantia?te duci la ei sa-ti faca revizia?